This version of the page http://www.dubno.com.ua/brok.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-02-22. The original page over time could change.
Страхова Компанія «БРОКБІЗНЕС»
 
     
Історія міста Музей Готелі Кав'ярні Чат Форум Фотогалерея Оголошення Корисні лінки

Страхова Компанія «БРОКБІЗНЕС»

Страхова Компанія «БРОКБІЗНЕС» висловлює свою повагу та запрошує Вас до співпраці у сфері страхування.
Компанія працює з 1993 року в складних умовах становлення українського ринку страхування – більш ніж переконливий доказ правильності вибраних пріоритетів ведення бізнесу.
Нам є чим пишатися: своєчасно виконуємо свої професійні обов‘язки перед клієнтами та партнерами, надаємо оперативні послуги, працюємо з постійним прибутком. Стабільність компанії – запорука успіху клієнтів.
Страхова компанія «БРОКБІЗНЕС» за час роботи набула значного досвіду, зайнявши стійкі позиції серед найбільш динамічних компаній на ринку страхування. Сьогодні Страхова компанія «БРОКБІЗНЕС» є членом Моторного (транспортного) страхового бюро України, має членство та входить до складу правління Ліги страхових організацій України, Ядерного Страхового Пулу України, Будівельного Страхового Пулу, Федерації Страхових Посередників України, Українського Об‘єднання лізингодавців України, Союзу Спілки фахівців з нерухомості України.
Фахівці Страхової компанії «БРОКБІЗНЕС» збудували компанію, яка завжди стоїть на варті інтересів клієнтів. Діяльність всіх підрозділів об’єднана спільним прагненням максимально швидко і якісно обслуговувати людей, які нам довірились.
Завдяки професіоналізму та працездатності колективу, зваженій кадровій політиці, позиції Страхової компанії «БРОКБІЗНЕС» на страховому ринку України суттєво зміцніли. Ми збільшили долю ринку та впевнено вийшли на нові перспективні сегменти.
Фінансові показники за 8 місяців 2009 року дають нашим клієнтам впевненість у надійності Компанії та в тому, що в складний час вони зможуть гарантовано розраховувати на допомогу. Так, за підсумками фінансові результати Компанії закріпились на наступному рівні:
- валові страхові премії – 151,2 млн. грн.
- валові страхові виплати – 52,5 млн. грн.
- активи страхової компанії – 191,6 млн. грн.
- сформовані страхові резерви – 74,2 млн. грн.
- рівень збитковості – 35 %.

За даними інформаційно-аналітичного журналу «Страховий рейтинг «Іnsurance TOP» № 3 (27) 2009 Страхова компанія «БРОКБІЗНЕС» за підсумками I півріччя 2009 року зайняла 16-е місце за обсягом страхових платежів, які склали 113,9 млн. грн. Для порівняння, 2008 року компанія за цими показниками займала 30-е місце.
Згідно з квартальними підсумками Страхова компанія «БРОКБІЗНЕС» також увійшла до числа лідерів:
• за обсягом страхових виплат з видів страхування, зайнявши 18-е місце, виплати склали 38,6 млн. грн. У попередньому періоді займала 34-е місце.
• за обсягом страхових резервів, зайнявши 18-е місце, резерви складають 85,2 млн. грн. В 2008 році компанія займала 33-е місце.
• з активів, зайнявши 22-е місце, страхові активи склали 204,7 млн. грн. За аналогічний період 2008 року компанія займала 37-е місце.
• рівень вихідного перестрахування складає 2,17 %
Національна рейтингова агенція «Кредит-Рейтинг» підтвердила наданий раніше високий кредитний рейтинг uaBB із прогнозом "позитивний".
Показники рейтингу в компактній формі характеризують фінансовий стан і перспективні тенденції зміни ступеня надійності компанії, граючи роль індикаторів для прийняття рішень та підтримки ділових відносин.
Компанія розробила нову стратегію розвитку, яка включає в себе сучасні технології ризик-менеджменту та антикризового управління. В сучасних, економічних умовах на українському фінансовому ринку, нова стратегія скерована на використання сформованої ситуації для вирішення нових завдань, а також на мінімізацію впливу макроекономічних та ринкових факторів.
Стрімке зростання включає ряд напрямків:
- визначена стратегія розвитку й ефективний моніторинг поставлених цілей та завдань;
- затверджена ідеологія розвитку регіональної мережі та мережі агентських продажів;
- зважена кадрова політика, висококваліфікований персонал і система мотивації;
- постійна робота Центру навчання й підвищення кваліфікації фахівців компанії;
- висока якість обслуговування і систематична робота з поліпшення технології страхових виплат;
- виконання вимог міжнародного стандарту менеджменту якості ІSO 9001:2008 та отримання сертифікату;
- висока ліквідність, відкритість;
- клієнтоорієнтованість.

Прагнучи бути якнайближче до клієнтів, Страхова компанія «БРОКБІЗНЕС» постійно посилює свою присутність у регіонах, розвиваючи філіальну мережу, у першу чергу в тих регіонах, де спостерігається стабільний економічний зріст. На сьогоднішній день – це 39 філій та розвинена регіональна мережа відділень та відділів продажу по всій території України.
Компанія є надійним партнером провідних банків України: АТ «Брокбізнесбанк», ВАТ «Ощадбанк», «Державний експортно-імпортний банк України», ВАТ «БМ Банк».
Нашими клієнтами являються багато відомих українських компаній, такі як: Міжнародні авіалінії України, авіакомпанія «Аеросвіт», Міністерство фінансів України, Конституційний суд України, Верховний Суд України, Державна податкова адміністрація, ВАТ «Славутич», ВАТ «Концерн Стирол», Українська залізниця (Донецька, Львівська, Придніпровська, Південна та Південно-Західна), ЗАТ Лисичанська нафтова інвестиційна компанія, Аеропорт «Бориспіль», Нікопольський трубопрокатний завод, Харківський тракторний завод, Новокраматорський металургійний завод, ВАТ «Українське Дунайське пароплавство», заводи «Дніпрошина» та ім. Петровского (Дніпропетровськ), машинобудівний завод «ФЭД» та «Электротяжмаш» (Харків), ВАТ «Титан Україна» (Крим), «Сумихімпром», «Укрросметал», ЗАТ «Донецьксталь», нафтова компанія «TNK-BP Commers», ВАТ «Нібулон», корпорація "FOZZY GROUP" та інші.
Страхова компанія «БРОКБІЗНЕС» має 35 ліцензій, з них 17 на добровільні 11 на обов'язкові й 7 на обов'язкові державні види страхування. Компанія надає повний спектр страхових послуг і працює в класичному сегменті страхування. Портфель страхових продуктів включає більш ніж 50 продуктів. Ми забезпечуємо захист від ризиків за наступними видами страхування:

Добровільні види страхування:
- страхування наземного транспорту (крім залізничного);
- страхування цивільної відповідальності власників наземного транспорту (включаючи відповідальність перевізника);
- страхування фінансових ризиків;
- страхування кредитів (у тому числі відповідальності позичальника за непогашення кредиту);
- страхування від нещасних випадків;
- страхування майна (крім залізничного, наземного, повітряного, водного транспорту /морського внутрішнього та водного транспорту/,вантажів та багажу (вантажобагажу);
- медичне страхування;
- страхування відповідальності власників водного транспорту (включаючи відповідальність перевізника);
- страхування вантажів та багажу (вантажобагажу);
- страхування відповідальності перед третіми особами (крім цивільної відповідальності власників наземного транспорту, відповідальності власників повітряного транспорту, відповідальності водного транспорту /включаючи відповідальність перевізника/);
- страхування здоров‘я на випадок хвороби;
- страхування водного транспорту (морського внутрішнього та інших видів водного транспорту);
- страхування від вогневих ризиків та ризиків стихійних явищ;
- страхування повітряного транспорту;
- страхування відповідальності власників повітряного транспорту (включаючи відповідальність перевізника);
- страхування медичних витрат;
- страхування залізничного транспорту.

Обов’язкові види страхування:
- страхування відповідальності власників собак (за переліком порід, визначених Кабінетом Міністрів України) щодо шкоди, яка може бути заподіяна третім особам;
- особисте страхування від нещасних випадків на транспорті;
- страхування спортсменів вищих категорій;
- страхування відповідальності суб‘єктів перевезення небезпечних вантажів на випадок настання негативних наслідків при перевезенні небезпечних вантажів;
- страхування цивільної відповідальності громадян України, що мають у власності чи іншому законному володінні зброю, та шкоду, яка може бути заподіяна третій особі або її майну внаслідок володіння, зберігання чи використання цієї зброї;
- страхування цивільної відповідальності оператора ядерної установки за ядерну шкоду, яка може бути заподіяна внаслідок ядерного інциденту;
- особисте страхування працівників відомчої (крім бюджетних) та сільської пожежної охорони і членів добровільних пожежних дружин;
- страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів;
- страхування цивільної відповідальності суб‘єктів господарювання за шкоду, яку може бути заподіяно пожежами та аваріями на об‘єктах підвищеної небезпеки, включаючи пожежовибухонебезпечні об‘єкти та об‘єкти, господарська діяльність на яких може призвести до аварій екологічного та санітарно-епідеміологічного характеру;
- авіаційного страхування цивільної авіації;
- особистого страхування медичних і фармацевтичних працівників (крім тих, які працюють в установах і організаціях, що фінансуються з Державного бюджету України) на випадок інфікування вірусом імунодефіциту людини при виконанні ними службових обов’язків.

Державні обов‘язкові види страхування:
- державне страхування посадових осіб центрального органу виконавчої влади у сфері технічного регулювання та споживчої політики, його територіальних органів;
- державне особисте страхування посадових осіб органів державної податкової служби;
- державне страхування життя і здоров'я суддів;
- державне страхування державних виконавців;
- державне страхування службових осіб державних органів у справах захисту прав споживачів;
- державне страхування працівників державної лісової охорони;
- державне страхування посадових осіб інспекцій державного архітектурно-будівельного контролю.

Компанія завжди відкрита для співробітництва, демонструючи індивідуальний підхід до кожного клієнта, має активні ділові зв'язки та високопрофесійний колектив, який здатний зрозуміти потреби клієнта і щонайкраще врахувати його інтереси. Своїм партнерам ми завжди готові надати значні знижки та пільгові умови страхування.
У відносинах з клієнтами компанія надає пріоритет принципам чесності, толерантності та відкритості. В роботі це втілюється в життя створенням максимально комфортних умов страхового обслуговування, організацією консультування з усіх питань. Страхова компанія «БРОКБІЗНЕС» будує свої взаємовідносини на базі взаємовигідного партнерства, поваги та довіри. За час свого існування та активної діяльності на страховому ринку України компанія отримала репутацію надійного партнера, який вміє раціонально та ефективно працювати на всіх страхових сегментах.
Враховуючи успішний досвід роботи на страховому ринку України, Страхова компанія «БРОКБІЗНЕС» спрямовує свою діяльність на посилення конкурентних переваг як у сьогоднішніх умовах, так і в майбутньому, використовує не просто передові технології, а створює індивідуальний сервіс, що задовольняє потреби всіх клієнтів.
Динаміка розвитку компанії характеризується вищими темпами порівняно з середніми показниками на страховому ринку України. Головне у філософії успіху – безумовний пріоритет інтересів клієнта, а також глибоке розуміння та сприйняття тенденцій розвитку українського бізнесу, особливо в сучасних умовах, що і визначає стратегію розвитку Страхової компанії «БРОКБІЗНЕС».
Страхова компанія «БРОКБІЗНЕС» - універсальна страхова установа національного масштабу, перевагами якої є висококваліфікований персонал, досвідчена команда керівників, оперативність та чесність, щирість та відвертість у взаєминах.

Оберігаємо те, що Ви цінуєте!

Запрошуємо Вас до продуктивної та взаємовигідної співпраці на ниві страхування!

Більш детальну інформацію про компанію Ви можете отримати, зайшовши на наш сайт

http://www.bbs.com.ua

З питань співпраці та укладення договорів страхування у Вашому місті звертайтесь:
Тел.: 8 (067) 320-19-59
e-mail: L.Mishchuk@bbs.com.ua
icq: 207-485-347
© 2008 Всі права захищені       Розробка та дизайн "Vinchi"
 

недвижимость г Домодедово