This version of the page http://www.lanos-ua.com/company/news/6179.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-02-21. The original page over time could change.
Придбай ZAZ-Lanos та SENS у липні зі знижкою! | Lanos SENS
о компании новости
Главная компания Новости

Корпоративные продажи

Придбай ZAZ-Lanos та SENS у липні зі знижкою!

20 Июля 2009
Компанія «АвтоЗАЗ-сервіс» (структурна одиниця Української Автомобільної Корпорації), яка офіційно представляє автомобілі ZAZ-Lanos та SENS в Україні, надає можливість придбати автомобілі за зниженими в середньому на 5% цінами

З метою зробити максимально доступним «народний» автомобіль, було проведено оновлення цін на ZAZ-Lanos, яке торкнулось автомобілів 2008 та 2009 року виробництва. Згідно нових прайсів, ціна на ZAZ-Lanos 2009 року виробництва починається від 56 900 грн. Зниження цін розповсюджується на всі без винятку автомобілі ZAZ-Lanos, представлені в офіційній дилерській мережі «АвтоЗАЗ-сервіс» по всій території України. Автомобілі пропонуються в двох кузовах - седан та хетчбек. Широка лінійка силових агрегатів дає змогу обрати бензиновий двигун об’ємом 1,4, 1,5 або 1,6 літрів, потужністю 77, 86 та 106 к.с. відповідно. Таким чином, з’являється відмінна нагода придбати випробуваний, перевірений часом та мільйонами кілометрів доріг автомобіль, який зробив щасливими сотні тисяч родин.
Відповідно, відбулись зміни в цінах і на автомобілі SENS. На сьогоднішній день, перший український автомобіль С-класу, що тривалий час користується стабільною популярністю завдяки своїй доступності, якості та надійній ходовій частині, яка стійко витримує випробування українськими шляхами, коштує від 54 500 грн. Автомобіль пропонується з бензиновими двигунами обсягом 1,3 та 1,4 літри, потужністю 71 та 77 к.с. відповідно. Гарною новиною для прихильників екологічних автомобілів стане той факт, що відтепер автомобіль SENS, який і так завжди вирізнявся економічністю бензинових двигунів, тепер доступний з ГБО.
Скористатись новими цінами на автомобілі ZAZ-Lanos і SENS можна по всій території України, звернувшись до найближчого дилерського центру ZAZ у Вашому регіоні. Широка мережа центрів, що налічує понад 63 дилерських підприємства та понад 200 точок реалізації в усіх куточках країни, дозволяє цим автомобілям бути дійсно близькими та «народними». Отримати консультацію щодо вибору автомобілів ZAZ-Lanos та SENS, а також обрати одну з кредитних програм можна у найближчого дилера ZAZ, а також за телефоном гарячої лінії: 8-800-500-23-30 (дзвінки зі стаціонарних телефонів в межах України безкоштовні).

Версия для печати
 « Предыдущая новость  |  Следующая новость »

ЗАЗ Sens - тепер з гідропідсилювачем керма та кондиціонером!

15 Февраля 2011

Не зважаючи на завойовану прихильність населення та дивовижну популярність даних автомобілів серед усіх верств населення (адже ЗАЗ Sens - це незмінний помічник у родині та надійний партнер у бізнесі, безвідмовний як у місті, так і в тривалій подорожі, до того ж та пристосований до вітчизняних доріг), виробники не зупиняються на досягнутому.

Lanos- знову перемога!

15 Февраля 2011

У головній номінації акції перемогу здобув «народний» ЗАЗ Lanos. Це у черговий раз довело, що таке звання автомобіль носить не даремно: вже п’ятий рік поспіль саме за нього голосують українці своїми гаманцями, а третій рік це відбувається в рамках конкурсу «Авторейтинг»!

«АвтоЗАЗ-сервіс» - лідер за приростом продажів у 2010 році

15 Февраля 2011

ДК «АвтоЗАЗ-сервіс» вступила до 2011 року з приростом продажів у 43%, при загальному рості ринку легкових авто 0,2%. У другому півріччі компанія вийшла на середньомісячні продажі в об’ємі 1700 автомобілів. Вирішальними ж стали показники грудня: вони склали більше 3200 машин. Переважно саме завдяки цьому у грудні був зафіксований максимальний показник ринку легкових автомобілів 2010 року, який склав 17770 одиниць. А частка ринку ЗАЗ, за даними ІАГ «Автоконсалтинг», в останньому місяці року досягла рекордних 11,5%.

все новости
© 2006. Разработка New Age Lab