Головна -> Підготовчі курси
  • Головна
  • Університет
    • Структурні підрозділи
    • Факультети
      • Факультет інформатики
      • Факультет економіки та туризму
      • Юридичний факультет
      • Факультет міжнародних відносин
      • Факультет міжнародного бізнесу та міжнародного права
    • Наукова діяльність
    • Міжнародне співробітництво
    • Бібліотечно-інформаційний центр
  • Студентство
    • Студентське самоврядування
    • Наукове товариство
    • Спорт
    • Наше здоров'я
    • Дозвілля
  • Абітурієнту
    • Загальна інформація
    • Правила прийому
    • Підготовчі курси
  • Інфо-центр
  • Анонси і оголошення
  • Новини
  • Фотогалерея
  • Опитування
  • Контакти




Оновлення сайту
16.02:МБМЕ (заоч) - Розкл/оголош.
16.02:Юр. (заоч) - Розкл/оголош.
16.02:Екон. (заоч) - Розкл/оголош.
15.02:Інф. (стац) - Розкл/оголош.
15.02:Екон. (стац) - Розкл/оголош.
15.02:МБМЕ (заг.) - Розкл/оголош.
14.02:Екон. (стац) - Розкл/оголош.
14.02:МБМЕ (заг.) - Розкл/оголош.
14.02:Екон. (заоч) - Розкл/оголош.
14.02:МБМЕ (стац) - Розкл/оголош.
12.02:Інф. (заоч) - Розкл/оголош.
11.02:Юр. (стац) - Розкл/оголош.
11.02:МВ (стац) - Розкл/оголош.
11.02:Екон. (стац) - Розкл/оголош.
11.02:Юр. (стац) - Розкл/оголош.
11.02:Інфо-центр
11.02:Інфо-центр - МБ та МЕ
...
Підписати мене на RSS!

Розсилка на E-mail
Довідка
TOП-5 Новин
18.01.11
Черговий випуск магістрів факультету міжнародних відносин

18 січня 2011 року відбулося урочисте вручення дипломів магістрам факультету міжнародних відносин. <читати далі...>
17.12.10
Традиційна акція «Студент-малюку»

Студенти Закарпатського державного університету вже вкотре показують приклад людяності, благородності, любові і безкорисливості. Адже, ми, студенти, маємо дбати про майбутнє підростаючого покоління і допомагати тим, хто цього потребує. <читати далі...>
01.02.11
Студенти-міжнародники - за здоровий спосіб життя!

В рамках плану заходів ЗакДУ щодо виконання Державної цільової програми «Молодь України» на 2009-2015 рр. окремим розділом передбачено пропаганду та формування здорового способу життя. <читати далі...>
04.02.11
Вітаємо Повханич Богдану з перемогою у Всеукраїнському конкурсі студентських та учнівських творчих робіт «Я пишаюсь тим, що я українець!

24 січня 2011 року відбулося урочисте нагородження фіналістів конкурсу студентських та учнівських творчих робіт «Я пишаюсь тим, що я українець!», організатором якого виступила Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Молоді Регіони». Участь в урочистостях взяли Міністр освіти і науки, молоді та спорту України Дмитро Табачник, Голова ВМГО «Молоді регіони», народний депутат України Андрій Пінчук, заступник Міністра культури України Юрій Артеменко, фіналісти конкурсу, представники засобів масової інформації. <читати далі...>
26.01.11
У ЗакДУ втретє відбудуться «Закарпатські правові читання»

28-29 квітня 2011 року на юридичному факультеті ЗакДУ відбудеться ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція молодих вчених та студентів «Закарпатські правові читання». <читати далі...>
Користувач





Шляхами подвигу і слави
наших батьків і дідів




Підготовчі курси для випускників 9-х та 11-х класів продовжують роботу щотижнево у суботу та у неділю. Заняття проводяться з математики, історії України та української мови і літератури.

Запис бажаючих займатися на курсах щодня у робочі дні з 8 до 17 год.

Відгуки слухачів підготовчих курсів

Юлія Малиновська - учениця 9-го класу АНВК м. Ужгород


Я навчаюсь у 9 класі АНВК м.Ужгород Оскільки в цьому році я планую поступити на навчання до Природничо-гуманітарного коледжу ЗакДУ, то вирішила покращити свої знання і записалася на підготовчі курси з української мови. У мене є надія на те, що після закінчення курсів мої знання з української мови будуть на більш високому рівні. Адже кілька моїх знайомих, які займалися на цих курсах в минулому році, після їх закінчення отримали дуже високі оцінки в школі, а також легко вступили до коледжу та університету.

До закінчення курсів ще далеко, а мої знання стали вже набагато кращими. Теми пояснюють дуже доступно і цікаво, ми багато пишемо, виконуємо домашні завдання, вчимося конспектувати, пояснювати. На парах дуже цікаво!

Сподіваюся, за допомогою курсів мені вдасться вступити до коледжу.



Олександр Лошак - учень 9-го класу АНВК м. Ужгород


Я прийшов на підготовчі курси з метою здобути знання, яких мені не вистачає в школі. Дуже задоволений тим, як викладає педагог з української мови і літератури. Усе доступно і зрозуміло.

У школі не вивчається і не пояснюється матеріал з історії у тому обсязі, який мені потрібен для вступу до коледжу. Тому я займаюся на курсах з історії. Тут я отримую великий обсяг матеріалу, дізнаюся багато нового і цікавого.

Хоч навчатися на курсах ще довго, але я вже задоволений теперішнім результатом. Підтвердження цьому – значно вищий рівень моїх знань із цих предметів.



Сергій Ковальов - СЗШ №3 І-ІІІ ст.. м. Ужгород


На мою думку, підготовчі курси – це чудовий спосіб підготовки до вступу. Уже з перших занять мені дуже сподобалися викладачі та одногрупники. Завдяки курсам я «підтягнувся» у школі. Учителі з математики дуже добрі та чуйні, терпляче і вміло пояснюють матеріал. Ми розуміємо те, чого нас навчають і що вимагають.

Учителька з української мови дуже добра і весела. Я ніколи не бачив, щоб так хтось знав матеріал, як вона. Навіть за такий короткий час навчився дуже багато.

Особисто мені все дуже подобається! Із задоволенням ходжу на курси!



Рената Костик - АНВК, м. Ужгород


Я прийшла на курси з надією покращити свої знання з математики та української мови і літератури. Думаю, вдасться. Усе зрозуміло, цікаво і доступно.

Дуже подобається викладання, вчителі, тому що вони так добре знають свої предмети. Багато мене навчили, багато всі дізнаємося нового і цікавого. Особливо подобаються заняття з математики – розв’язуємо цікаві задачі, порівнюємо результати, шукаємо найоптимальніші розв’язки.

Я дуже задоволена тим, що ходжу на підготовчі курси. Є тільки одна проблема: деякі діти прийшли не за знаннями, а просто – щоб походити, бо так хочуть батьки. Вони сповільнюють нашу роботу.



Шкодіна Л. - ЗОШ І-ІІІ ст. №1, м. Чоп


Я ходжу на курси із таких дисциплін: українська мова та математика. Після трьох місяців навчання я переконалася: завдяки підготовчим курсам я отримую багато нової інформації, якою користуюся в школі та яка стане у пригоді в подальшому навчанні. Викладачі тут добрі і терплячі, розуміють нас.

На заняттях із математики мені подобається. Викладачі добре пояснюють матеріал, ураховують вимоги вступних випробовувань і готують нас до цього.

Для мене особисто значення занять з української мови мені здається більший. Ми опрацьовуємо багато потрібних і цікавих тем, дізнаємося багато нового, невідомого.

Це не школа! Мені подобається тут!



Костянтин Небоженко - Ужгородська гімназія.


Я почав відвідувати підготовчі курси задля повторення шкільного матеріалу і вивчення нових тем. Під час занять усі мої сподівання справдилися: я дізнався багато нового, чого не вивчав у школі, і поглибив свої знання з уже вивченого.

Відвідую курси з української мови та літератури, також із математики. Викладачі добре розуміють наші потреби, доступно і цікаво пояснюють. На заняттях я отримав чудову нагоду попрактикуватися у виконанні різноманітних завдань: вправ, тестів, задач. Викладачі допомагають справитися з труднощами, не сварять за допущену помилку, а допомагають зрозуміти і виправити її.

Ці курси – найкраща підготовка для вступу до вищого навчального закладу.



Андрій Плеханов - студент І курсу природничо – гуманітарного коледжу ЗакДУ, м. Ужгород


У 2009-2010 навчальному році я був слухачем підготовчих курсів ЗакДУ.

На курсах я познайомився із багатьма ровесниками, які надалі навчаються зі мною, а також із викладачами. Підготовка, яку я отримав на заняттях з історії та української мови, допомогла мені вступити до коледжу. Недарма я ходив щосуботи та щонеділі на пари, не мав вихідних.

Отримані знання та конспекти, які в мене залишилися з курсів, я використовую під час навчання в коледжі.

Хочете стати студентами? Тепер ви знаєте, що робити!



Юлія Брехлійчук - студентка групи «Право»-12 природничо – гуманітарного коледжу ЗакДУ, с. Косівська Поляна, Рухівського р-ну


Минулого навчального року я відвідувала підготовчі курси з української мови і літератури та історії України. Протягом цього часу мої знання із цих предметів значно поглибилися. Я дізналася багато нового і цікавого, а головне – потрібного для вступу до коледжу. Тут я знайшла багато нових друзів, з якими навчаюся й зараз. Заняття на курсах проводили кваліфіковані викладачі. Саме завдяки їм я добре підготувалася, склала вступні іспити – і стала студенткою.

Зараз ці викладачі навчають нас у коледжі. Ми почуваємо себе давніми друзями, родиною.

Рекомендую школярам теж відвідати ці курси. Мені дуже сподобалося. Сподіваюся, і вам буде цікаво і корисно!




Дата оновлення сторінки: 1.02.2011

Якщо ви знайшли помилку, або інформація на сайті неточна - натисніть 'Ctrl'+'Enter'
та виправте неточність.
Дякуємо!




Сторінка згенерована за 0.025321 сек.

ZakDU (c) 2008-2009
Designed by Dubiv Alex