This version of the page http://www.kruss.kiev.ua/paycards/premia_visa/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-02-12. The original page over time could change.
Спеціальні пропозиції власникам преміальних карток Visa! - Платіжні картки - Банк Киевская Русь
                       
 

Спеціальні пропозиції власникам преміальних карток Visa!

Ваша преміальна картка Visa відкриває перед Вами двері у світ привілеїв та великих можливостей. Ми розуміємо, що Ви очікуєте на неперевершений сервіс – і це саме те, на що Ви можете розраховувати з преміальною карткою Visa – яка створена, щоб довершувати Ваш стиль життя. Крім того, Ви можете бути впевненими, що цю картку приймають скрізь, де б Ви не були.

Картка Visa преміум класу може стати найкращим подарунком для себе, або Ваших рідних та близьких. Замовити та отримати картку Visa Platinum або Visa Gold можна в найближчому відділенні банку, візьміть її з собою в подорож та скористайтеся преміальними пропозиціями від платіжної системи Visa International.

 
Гарантуємо випуск картки на протязі одного дня!
Детальніше із списком пропозицій для власників преміям - карток Ви можете ознайомитись на спеціальному сайті Visa.

 

Увага! Нова пропозиція!

Visa Luxury Hotel Collection – глобальна програма преміальних пропозицій від Visa, в рамках якої держателі преміальних карток Visa Platinum мають можливість вибрати, забронювати та насолодитись унікальними перевагами найрозкішніших готелів по всьому світу. Це цілодобовий доступ до пошуку та бронюванню елітної нерухомості – від відомих готелів до вишуканих курортів та унікальних бутік-готелів.

Visa Luxury Hotel Collection пропонує держателям преміальних карток цілий набір спеціальних привілеїв та переваг, спеціальні тарифи, можливість підвищення категорії номера, пропозиції щодо їжі та напоїв, доступ до мережі Інтернет, можливість пізнього виїзду тощо. Ви можете скористатись цими перевагами в разі, якщо забронюєте номер та розрахуєтесь карткою Visa Platinum.

До колекції Visa Luxury Hotel Collection входять такі відомі готелі світу, як “Burj al Arab” в Дубаї, “Amanpuri” в Таїланді и “The Pierre” в Нью-Йорку.

Деталі щодо цієї програми можна дізнатись тут.

укр
рус
eng

 

Регіональна мережа

139 регіональних підрозділів по всій Україні

 

 
 
 

Курс валют* на 11 лютого

 

 
Купівля
Продаж
 
USD7,955

7,970

EUR10,73

10,87

RUB0,26800,2710
   
*Курс дійсний для Головного офісу
 
 
 

© 2008 АБ «Київська Русь»

Гаряча лінія:
- для фізичних осіб: 0-800-500-546
- для юридичних осіб: 0-800-50-20-90

Зворотній звя' зок

Контакти