Аудит
Корпоративні фінанси
Оцінка
Аутсорсинг

Новини
Практичний податковий семінар – «Зміни податкового законодавства 2011»
Серія бізнес сніданків: «Фінансування бізнесу після кризи. Де і як привернути новий капітал».
Голова офісу «Бейкер Тіллі Україна» в Південному регіоні Любов Рощина відвідала щорічний Чорноморський Економічний Форум
III Щорічна правнича конференція «Злиття та поглинання в Україні»







Baker Tilly Ukraine >  Наші послуги
  Відіслати лінк на E-mail

Наші послуги

Наші послуги спрямовані на оптимізацію бізнес-процесів, покращення механізмів прогнозування та управління ризиками, розвиток прозорості бізнесу, і, як наслідок, підвищення довіри до бізнесу клієнта.


Аудит

Аудиторська перевірка призначена надати обґрунтовану впевненість у тому, що фінансові звіти в цілому не містять суттєвих викривлень. Високоякісне проведення аудиту спрямоване на мінімізацію підприємницького риску користувачів фінансової звітності.

Читати далі

Корпоративні фінанси

Консалтингові послуги широкого діапазону, що пов’язані із можливістю підвищення вартості компанії на ринку та її інвестиційною привабливістю.

Читати далі

Оцінка

Професіонали з високим рівнем кваліфікації та багатим досвідом визначають вартість різних об’єктів та прав на них, здійснюючи при цьому детальний аналіз інформації щодо самого об’єкту оцінки та ринку в цілому.

Читати далі

Аутсорсинг

Послуги з підтримки окремих бізнес процесів, що не є пріоритетними у діяльності компаній клієнтів але безпосередньо пов’язані з їхнім функціонуванням.

Читати далі
 
UA RU EN