This version of the page http://www.len.com.ua/page2 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-02-09. The original page over time could change.
До уваги користувачів "ЕЦП"

 


 Покупайте ПО в
нашем
Интернет - Магазине

 Группа компаний
"Антра"

 Газета
"Торговый люд"

 Все для создания сайта

 Портал
Одесского региона

Уважаеммые пользователи ПО "БЕСТ-ЗВИТ ПЛЮС"

 

В связи с некорректной работой, в настоящее время, центрального шлюза ГНАУ, при отправке отчётов по Интернету, в случае неполучения квитанций, связывайтесь со своей районной инспекцией и уточняйте, прошёл ли ваш отчёт.

До уваги платників податків, які користуються ЕЦП "Український сертифікаційний центр"!
З 1 серпня буде змінено сертифікати ключів районних ДПІ м.Одесі

 

До уваги платників податків, які подають звітність в електронному вигляді засобами телекомунікаційного зв’язку (через Інтернет) та користуються посиленими сертифікатами отриманими в акредитованому центрі сертифікації ключів "Український сертифікаційний центр"!

 

ДПА у м.Одесі повідомляє, що у зв’язку з закінченням терміну дії договорів між ТОВ "Український сертифікаційний центр" та ДПІ у районах м.Одеси з 1 серпня 2008 року відкриті ключі районних ДПІ м.Одеси буде змінено.

 

Нові відкриті ключі для накладання ЕЦП та відправки звітності до податкової інспекції можна отримати в районних ДПІ (за місцем подачі звітності).

 

Крім того, ці ключі можна завантажити на сайті ДПА у м.Одеси або на сайті акредитованого центру сертифікації ключів "Український сертифікаційний центр" www.ukrcc.com При завантаженні з сайту Українського сертифікаційного центру, необхідно звертати увагу на термін дії сертифікату.

 

Для того щоб легко знайти відкриті ключі районних відділень Податкової Адміністрації Одеської області слід ввести на сайті www.ukrcc.com код ЕДРПУ вашої районної податкової інспекції. Всі коди і повні назви податкових інспекцій приведені в нижчезакріпленому файлі.

Данні по сертифікатам Одеської області

 



Загрузить акт Бест Звіт +

Загрузить акт Лига Закон



Поиск по сайту:

  Главная 
  Обновления 
  Лицензионное ПО 
  Наши дилеры 
  Новости 
  Гостевая книга 
  Вакансии 
  Карта сайта 







 
 

Copyright © LEN
Создание и управление сайтом - CMS SiteEdit

Тел.: 777-01-66 (67), 717-86-26 (27)
Факс:711-72-73