This version of the page http://www.pg.com.ua/sustainability_report_2010.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-02-08. The original page over time could change.
P&G Ukraine / Новини компанії / P&G заявляє про нову довгострокову мету щодо сталого розвитку у сфері захисту довкілля




P&G Україна  
Basic info in English



Інформація про продукцію



Сайти марок


Знайти на сайті




Новини компанії

P&G заявляє про нову довгострокову мету щодо сталого розвитку у сфері захисту довкілля

Нова мета компанії щодо захисту довкілля включає забезпечення роботи наших заводів енергію, поновлюваною на 100%, нуль споживчих або виробничих відходів, що ідуть у звалища та продукція, вироблена з 100% поновлюваних матеріалів, або матеріалів, що утилізуються на 100%.

P&G представляє дванадцятий глобальний Звіт з сталого розвитку. Дані цього звіту покривають період з 1 липня 2009 року до 30 червня 2010 року. Фінансова інформація надається у доларах США. Даний звіт було підготовлено на базі рекомендацій G3 «Глобальної ініціативи зі звітності» (Global Reporting Initiative - GRI).

Переглянути звіт (англ.) та дізнатись більше про діяльність P&G у сфері сталого розвитку можна на сайті www.pg.com/sustainability

Нагору  |  До переліку всіх новин


© 2010 Procter & Gamble     Захист інформації особистого характеру     Правові положення     Інші сайти P&G     Карта сайту