This version of the page http://www.inserv.com.ua/ua/partners/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-01-20. The original page over time could change.
ІНВЕСТСЕРВІС | Наші партнери

 




Gen Re

Один з найбільших перестраховиків в світі, лідер ринку в США. Мережа з 50 офісів представляє компанію на всіх провідних ринках перестрахування.
СК «Інвестсервіс» співпрацює з Gen Re по перестрахуванню ризиків добровільного страхування автотранспорту.

CORIS

Міжнародна компанія з асістування, спеціалізується на асистанській діяльності (організації оперативної допомоги громадянам, які подорожують країнами світу) і охоплює більш ніж 135 країн світу.
Представником холдингу CORIS International в Україні є ЗАТ «КОРІС-Україна».
ЗАТ УІСК «Інвестсервіс» плідно співпрацює з CORIS International з 2000 року, а з ЗАТ «КОРІС-Україна» – з 2003 року в галузі медичного, адміністративного, юридичного та технічного асистансу для туристів, що подорожують за кордоном.

Ел.Ай.Сі.Асістанс

Асистанський центр, створений в 1997 році. Займається наданням медичної та іншої допомоги іноземним громадянам, що тимчасово перебувають на території України, корпоративним клієнтам, фізичним особам.
ЗАТ УІСК «Інвестсервіс» співпрацює з «ЕЛ.АЙ.СІ АСИСТАНС» з 2001 року в галузі медичного обслуговування громадян за договорами медичного страхування.

ECLIS

Компанія технічного і юридичного ассистанса, створена в 2003 році і є єдиною в Україні асистуючою компанією, що надає повний комплекс послуг, пов'язаних з експлуатацією автотранспортних засобів.
ЗАТ УІСК «Інвестсервіс» співпрацює з «ECLIS» з 2006 року.

«Системи Контролю Транспорту»

Компанія «Системи Контролю Транспорту». Співпраця полягає в зниженні ризиків в автострахуванні шляхом впровадження сучасних інноваційних комплексних технічних рішень для контролю транспорту.
фабрика мягкой мебели Аллегро-Классика | Спорт фото Новости Евро 2012 настольный футбол. |