This version of the page http://www.kievaudit.com/ua/about/audit_market_position (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-01-19. The original page over time could change.
Аудиторська фірма «КиївАудит». Позиція на ринку аудиту, аудиторських послуг та серед аудиторських компаній України

Позиція на ринку

Товариство з обмеженою відповідальністю «КИЇВАУДИТ»  (ЄДРПОУ 01204513) є однією з перших аудиторських фірм, що була створена  в Україні. ТОВ "КИЇВАУДИТ" є правонаступником ЗАТ «Київаудит», яке, в свою чергу, є правонаступником аудиторського підприємства «Київаудит», що було зареєстроване виконавчим комітетом Київської міської Ради народних депутатів за  №116 від 26.12.1990 року.

ТОВ «КИЇВАУДИТ» надає аудиторські  послуги  на підставі свідоцтва про внесення в Реєстр  аудиторських фірм за №1970, яке видане згідно  рішення Аудиторської палати України  від 23 лютого 2001 року за № 99.

ТОВ «КИЇВАУДИТ» внесено до реєстру аудиторів та аудиторських фірм, які можуть проводити перевірки фінансових установ, що здійснюють діяльність на ринку цінних паперів (свідоцтво ДКЦПФР АБ 000137 видане згідно рішення ДКЦПФР від 27.02.2007 року  №439).

Компанія весь час стабільно працює та динамічно розвивається, про що свідчить ріст обсягу наданих послуг.

ТОВ «КИЇВАУДИТ» за 20 років роботи на ринку здобув бездоганну репутацію. За весь час роботи ми  не отримали жодної претензії ні від клієнтів, ні від регулюючих органів.

В січні 2010 року наша аудиторська фірма успішно  пройшла перевірку запровадженої системи контролю якості професійних послуг, яка була проведена Аудиторською палатою України (рішення Аудиторської палати України №211/6 від 25.02.2010 року).

Переваги ТОВ «КИЇВАУДИТ»:

  • ТОВ «КИЇВАУДИТ» це команда професіоналів, які за 20 років роботи на ринку  накопичили унікальний практичний досвід та знання, що дає  можливість  ретельно, об`єктивно, ефективно, оперативно, своєчасно та якісно виконати завдання будь-якого обсягу та складності.
  • Ми запровадили  ефективну систему контролю за якістю надання послуг. Від початку надання послуг і до дати надання висновку (звіту)  ми постійно здійснюємо контроль з метою отримання обґрунтованої впевненості в тому, що  наш персонал діє у відповідності до професійних стандартів, регуляторних та законодавчих вимог, а  наші звіти відповідають умовам завдання.
  • Нашою метою є встановлення партнерських відносин та плідна співпраця, яка буде направлена на отримання взаємних економічних вигод. Ми прагнемо надавати практичну допомогу управлінському персоналу в мінімізації ризиків, а не тільки в їх  виявленні.
  • Ми маємо можливість відслідковувати всі зміни щодо Міжнародних стандартів фінансової звітності (МСФЗ) та  Міжнародних стандартів аудиту (МСА),  не чекаючи їх перекладу на  українську мову.
  • Нашою метою є надання практичної допомоги в підготовці фінансової звітності (особливо за МСФЗ) та консолідованої фінансової звітності. Так, наприклад, до складання фінансової звітності за МСФЗ, ми узгоджуємо з керівництвом формат цієї звітності та перелік всієї інформації, яку необхідно розкрити у відповідності до вимог МСФЗ.
  • При високій якості вартість наших послуг є економічно обґрунтованою.
  • Ми гарантуємо конфіденційність отриманої інформації та індивідуальний підхід.

Звіт

  • 2010
»
Сертифікати свідоцтва
Відповідність вимогам регулятивних органів
Контроль якості