This version of the page http://www.aiesec.lviv.ua/train-the-trainer-2010 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-01-19. The original page over time could change.
Train the trainer 2010 - AIESEC у Львові
 
 
Train the trainer 2010

AIESEC Україна провела освітню конференцію для тренерів

“Train the trainer 2010”

12 - 14 серпня у Тернополі в приміщенні готелю «Рута» міжнародна організація AIESEC провела освітню конференцію під назвою «Train the Trainer 2010». Цей захід спрямований на розвиток якісних та професійних тренерів серед молоді.

Близько 30 учасників з усієї України, Польщі, Італії, Молдови, Туреччини  та Казахстану протягом трьох днів мали можливість пройти інтенсивний курс теорії та практики тренерського мистецтва у представників AIESEC Молдови та України. За словами керівника конференції, віце-президента національного комітету з управління талантами, Маргарити Немеш, на цьому освітньому заході був використаний новий підхід щодо донесення інформації до аудиторії. Кожна теоретична модель тренерства водночас була закріплена практичними вправами та симуляціями, які спеціально були підготовлені іноземними та вітчизняними тренерами.

Саме талановитий персонал згідно досліджень компанії McKinsey&Co стане основним корпоративним ресурсом протягом наступних 20 років.

 

AIESEC об’єднує активну молодь з 107 країн світу, яка хоче чинити позитивні зміни в суспільстві і знає, як кожна людина може робити свій внесок. Адже саме молодь є тією рушійною силою, яка може нести зміни в оточуючий світ. Участь у проектах надає змогу виступити у якості лідера. Прийняти участь у такому проекті у іншій країні можна завдяки міжнародній програмі стажувань. Навчатись економіці, менеджменту, плануванню, тощо завдяки глобальній освітній мережі, в якій сконцентровано знання 107 країн світу.

 

 

Клисакова Анастасія,

Національний PR координатор AIESEC Україна

 

 

Расширения для Joomla


Поміть цю сторінку у медіа:
 
 
Міжнародна програма стажувань

 

 

Зараз у Львові

Наш Блог
AIESEC у цій країні:
Зареєструйся вже зараз

© AIESEC в Україні 2010