Реклама
РОЗДIЛИ САЙТУ
РЕКЛАМА
ДОДАТКОВІ РОЗДІЛИ
АВТОРИЗАЦIЯ
Введiть ваш логiн:
Введiть ваш пароль:
КАЛЕНДАР ВАГІТНОСТІ
РОЗСИЛКА
Введiть ваш e-mail:
Ваше iм'я:
Формат листа:
про розсилку
RSS-ТРАНСЛЯЦІЯ
НАША КНОПКА

iншi кнопки ви можете знайти на цiй сторiнцi


Дитина-Рак
Ні, ви тільки подумайте! Який сьогодні день дивний. А вчора все йшло як завжди.


Запам'ятайте сказане раз і назавжди, щоб потім не дивуватися: настрій вашого немовляти Рака мінятиметься частіше, ніж ви мінятимете йому пелюшки (у переносному розумінні, звичайно). У Дитини-Рака з дитинства проявляється дивовижна зорова, смакова, слухова і інша пам'ять. Ставши дорослим, вона розповість, чим її годували, які у неї були іграшки і які звуки вона чула в дитячій.

Спостерігати за Дитиною-Раком надзвичайно забавно: за одну хвилину на її обличчі змінюються десятки виразів.

Для Малюка-Рака більше, ніж для інших дітей, важлива емоційна атмосфера будинку. Якщо він відчує недостатню підтримку і любов близьких, він може замкнутися в собі і почати комплексувати.

Діти-Раки зазвичай спокійні, урівноважені, люблять довго грати самі з собою. Завдяки багатій уяві їм ніколи не буває нудно. Часто Дитина-Рак замість реальних друзів має друзів вигаданих, створених її уявою. Вона настільки захоплюється подібною грою, що розповідатиме батькам, що робили її "друзі", про що думали, і навіть запросить їх за свій стіл, а ви повинні вдавати, що кладете їжу і наливаєте чай не тільки дитині, але і її друзям. Взявши участь в подібній грі, ви завоюєте довіру своєї Дитини-Рака. Та звичайно слідкуйте, щоб дитина не «загравалася» і пам’ятала, що вигадане, а що реальне.

Діти-Раки полохливі і великі плакси. Але плач їх нерідко викликаний не капризом, а переляком, боязню. Тому не варто їх за це карати, а краще приголубити і пояснити, що все це не так страшно, як їм здається.

Емоційність маленьких Раків пояснюється їх незвичайно витонченою, артистичною натурою. Якщо ви з розумінням віднесетеся до подібного прояву емоцій, то допоможете розвинутися і зміцнитися творчим здібностям дитини. Інакше зайва емоційність переросте в жалість до себе, ниття і похмурість, а страхи обернутися злістю, підозрілістю і жорстокістю.

Але, приділяючи Дітям-Ракам підвищену увагу, не перегинайте палицю. Дуже велика опіка може призвести до того, що, ставши дорослим, Рак буде несамостійним, слабохарактерним і беззахисним. От чому, виховуючи Рака, як утім, і будь-яку іншу дитину, слід дотримуватися золотої середини: ласка і строгість повинні рівномірно чергуватися, правда, ласки може бути і більше, але не на багато.

У школі Діти-Раки виявляють особливу цікавість до історії, відмінно пам'ятають усі дати і події; таке враження, ніби вони самі були очевидцями битви при Ватерлоо або відкриття Америки Колумбом. Багато хто з них згодом стає акторами, фотохудожниками, музикантами і представниками інших творчих професій.

Будучи надзвичайно вразливими, Діти-Раки часто фантазують. Причому не завжди вгадаєш, де закінчується правда і починається вигадка. Розповідаючи про повсякденні події, вони так прикрашають їх, що інші діти часто обзивають їх брехунами. Але це не брехня, а лише інше, ніж у звичайних людей, бачення світу.

Діти-Раки з раннього віку виявляють цікавість до грошей, причому інтерес не споживчий, при якому діти випрошують гроші у батьків. Як тільки Раки прагнуть самі заробити на кишенькові витрати! Обов’язково давайте своїй дитині можливість заробляти (не миттям посуду вдома, звичайно), допомагаючи комусь по роботі. Причому хлопчиків привертає мир бізнесу, а дівчатка більше цікавляться кулінарією і домашніми справами. Обидві ці якості вельми похвальні.

Діти-Раки дуже дбайливо ставляться до родичів, шанують сімейні традиції, небайдужі до фінансового положення сім'ї. Раки віддають перевагу книгам про героїв і видатних людей, часто в уяві ставлячи себе на їх місце. Раки люблять тварин і із задоволенням за ними залицяються. Виняток становлять лише ті діти, кому в дитинстві самим бракувало любові і тепла. Але за це треба винити не дітей, а тих, хто їх виховував.

Ставши дорослими, Діти-Раки не забувають рідну домівку. Мабуть, вони найуважніші зі всіх дітей. При щонайменшій нагоді, навіть якщо вони живуть на іншому край світу, вони із задоволенням відвідають країну свого дитинства.
ПОШУК ПО САЙТУ
РЕКЛАМА
ДЛЯ ДIТЕЙ
Малювання та розфарбовування готує руку вашої дитини до письма. Поєднуйте приємне i корисне: завантажуйте красивi контурнi картинки.
Подивитися
Загадки: новi й улюбленi, цiкавi та смiшнi. Вибирайте на свiй смак!
Читати
усе для дiтей
У ВАС ПРОБЛЕМА?
Ви можете поставити будь-яке запитання щодо виховання чи навчання дитини i спецiалiст допоможе вам вирiшити вашу проблему.

На ваші запитання відповідають спеціалісти:
слінгоконсультант
гінеколог
РЕКЛАМА
НАШІ ДРУЗІ


Copyright 2007-2010 MAMA-TATO.COM.UA
Усi права захищено. All rights reserved
На головну Форум Книги Статтi Контакти

При використаннi матерiалiв з порталу mama-tato.com.ua активне посилання на нас обов'язкове.






[ PG.t : 0.03 | DB.q : 4 | DB.t : 0.01 ]