This version of the page http://www.meatbusiness.ua/page.php?p=133 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-01-15. The original page over time could change.
Книги нашего издательства - Издательство «Биопром»
english
Главная / Книги нашего издательства /
Книги нашего издательства
 

По вопросам связанным с приобретением книг обращайтесь в отдел подписки:
243-32-67 (тел./факс);  242-07-01;
  podpiska@bioprom.kiev.ua

"Ветеринарна дезінфекція (інструкція та методичні рекомендації)". За ред. О. М. Якубчак
152 стор., 28 грн.

Для спеціалістів ветеринарної медицини суб’єктів господарювання з виробництва, переробки, транспортування та реалізації продукції тваринного походження, а також науковців та фахівців, які займаються розробкою і державним контролем дезінфекційних засобів, для спеціалістів державних лабораторій ветеринарної медицини, науково-контрольних і науково-дослідних установ, вищих навчальних закладів та лабораторій, слухачів підвищення кваліфікації, студентів ОКР „Спеціаліст” та „Магістр”.

До збірнику увійшли Інструкція „Ветеринарна дезінфекція, дезодорація, дезінсекція, дезінвазія, дератизація” та методичні рекомендації „Методи визначення та оцінки показників безпеки і якості дезінфікуючих, мийно-дезінфікуючих засобів, що застосовуються під час виробництва, зберігання, транспортування та реалізації продукції тваринного походження”.


"Молоко та молочні продукти (GMP. HACCP)". За ред. О. М. Якубчак
168 стор., 15 грн.

У довіднику в доступній формі висвітлені нові вимоги до виробництва, переробки молока (належна виробнича практика – GMP), системного забезпечення безпечності молока та молочних продуктів (НАССР).

Рекомендації, запропоновані фахівцями молочної галузі за підтримки Державного комітету ветеринарної медицини допоможуть спеціалістам, які займаються виробництвом і переробкою молока, лікарям ветеринарної медицини, студентам ОКР “Магістр”, відповідним науковим установам та іншим суб’єктам, що діють на продовольчому ринку, запровадити заходи продовольчого законодавства ЄС. Настанова щодо концепції аналізу ризиків в критичних точках управління в доступній формі містить теоретичні аспекти та підходи до практичного впровадження системи НАССР і буде корисною як фахівцям молочної галузі, так і контролюючим організаціям.

Основна мета – допомогти всім учасникам ланцюга – від первинного виробництва молока, промислової його переробки і отримання молочних продуктів, а також контролюючим службам краще зрозуміти та на практиці забезпечити виконання вимог ЄС.


«Збірник науково-методичних рекомендацій

з ветеринарно-санітарної експертизи», - 2008 р.,

252 стор., 35 грн (без пересилки)

 

 

У збірник (під ред. О.М. Якубчак) увійшли 8 науково-методичних рекомендації й методичних вказівок з питань ветеринарно-санiтарної експертизи :

 

1. Методичні рекомендації
з діагностики кудоозів морської й  океанічної риби
та порядку її ветеринарно-санітарної експертизи

 

2. Методичні рекомендації
з ветеринарно-санітарного огляду туш
та ветеринарно-санітарної експертизи м’яса та молока,
отриманих від тварин, хворих на лейкоз

 

3. Методичні рекомендації
з ветеринарно-санітарної експертизи
продуктів забою тварин при трихінельозі

 

4. Методичні рекомендації
з дослідження  лімфатичних вузлів
при ветеринарно-санітарній експертизі туш

 

5. Методичні рекомендації
з ветеринарно-санітарної експертиза м’яса птиц

 

6. Методичні рекомендації
з ветеринарно-санітарної експертизи
з основами технології переробки кролів

 

7. Методичні рекомендації
з ветеринарно-санітарної експертизи меду
і продуктів бджільництва

 

8. Методичні рекомендації
з особливостей роботи в державних лабораторіях
ветeринарно-санітарної експертизи з підготовки реактивів та фарб

 

Рекомендовано для фахівців харчової промисловості, працівників ветеринарної галузі, а також науковців та викладачів.


 

«Методичні рекомендації щодо впровадження системи НАССР на молокопереробних підприємствах», 40 стр.
15 грн.

У методичних рекомендаціях наведені основні поняття, які викори­стовуються в системі НАССР, історія виникнення цієї концепції, прин­ципи системи. Крім того, проведений детальний аналіз потенційних ризиків, які можуть виникати при виробництві питного молока. Велика увага приділяється належному оформленню документації у системі НАССР — наводяться приклади заповнення форм, описів, робочих листів тощо.

Рекомендовано для спеціалістів харчової промисловості, працівників ветеринарної медицини, а також науковців та викладачів.


Ю. Н. Кушнир, А. Г. Панасюк
«Колбасные изделия (сборник ТУ)», 434 стр.
2000 грн. (тел. 8067-930-22-17)

Данная книга представляет собой подборку технической документации разработанной для украинских предприятий мясной промышленности, которые производят колбасные изделия. Сборник содержит рецептуры и технологические схемы производства колбасных изделий. Общее количество рецептур в сборнике составляет 409 рецептур. Документация проверена Минздравом Украины, а также утверждена и зарегистрирована в УкрЦСМ г.Киева.

Данная книга представляет собой не просто сборник рецептур, а является нормативным техническим документом утвержденным в установленном порядке, который дает возможность предприятиям мясной промышленности Украины производить колбасную продукцию ссылаясь на данную техническую нормативную документацию.

Вся документация, приведенная в книге зарегистрирована УкрЦСМ в 2005 году и действительна до 2010 года. Все приведенные технические условия являются пригодными для целей сертификации готовой продукции.

Сборник предназначен для технологов, директоров и бухгалтеров предприятий мясной отрасли, а также предпринимателей, выпускающих или собирающихся выпускать колбасную продукцию.


Борис Чіп
«З двох віків, з двох епох», 304 стор.
15 грн.

Борис Чіп народився 1946 р. на Полтавщині. Член Національної Спілки письменників України. Автор багатьох поетичних збірок, повістей “Дума про Старого Лиса”, “Свято сакури”, “Повернення Легкокрилки», роману “Микола Пимоненко” (у співавторстві), книги трагедій “Святополк Окаянний” та “Камбіз, або Час крові”. Лауреат літературної премії імені Володимира Сосюри та мистецької премії “Київ” ім. Євгена Плужника.

Є поети, які творять свої імена, і є поети, які творять нашу літературу. Слава перших гучна, заслуга других велика. Борис Чіп — автор багатьох поетичних збірок, перекладач, драматург — безумовно, належить до тих, хто ніколи не дбав про власну славу. Але це не можна назвати скромністю. Це швидше уроджена риса талановитих людей, які до слави байдужі. Однак, настане час, коли все, створене ними, буде належно поціноване.

Борисові Чіпові не треба блукати у пошуках нового стилю чи оригінальної форми. Бо для нього саме існування у Слові — спосіб життя. Його поезія — образна, метафорична, з досконало вибудованим звукорядом.

“Я не беру ні в кого Слова, а повертаю лиш слова. Хтось щедро і невипадково в мені словами ожива. Я зшиток? Ні! Паперу жмуток, перо й налитий каламар по вінця кров’ю. А по суті я — недописаний Словар з часів Шумеру і понині...”

Процитовані рядки — це і є творче кредо Бориса Чіпа.

 
 
 
© 2006—2010 ООО «Компания БИОПРОМ»
Телефон, факс: +38(044) 248-97-64,
 +38(044) 243-32-67
Электронная почта: bioprom@i.kiev.ua

Раскрутка сайтов и реклама в интернете