This version of the page http://www.meatbusiness.ua/news.php?n=3 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-01-15. The original page over time could change.
События - Издательство «Биопром»

 

У довіднику в доступній формі висвітлені нові вимоги до виробництва, переробки молока (належна виробнича практика – GMP), системного забезпечення безпечності молока та молочних продуктів (НАССР).


Рекомендації, запропоновані фахівцями молочної галузі за підтримки Державного комітету ветеринарної медицини допоможуть спеціалістам, які займаються виробництвом і переробкою молока, лікарям ветеринарної медицини, студентам ОКР “Магістр”, відповідним науковим установам та іншим суб’єктам, що діють на продовольчому ринку, запровадити заходи продовольчого законодавства ЄС.
Настанова щодо концепції аналізу ризиків в критичних точках управління в доступній формі містить теоретичні аспекти та підходи до практичного впровадження системи НАССР і буде корисною як фахівцям молочної галузі, так і контролюючим організаціям.


Основна мета – допомогти всім учасникам ланцюга – від первинного виробництва молока,  промислової його переробки і отримання молочних продуктів, а також контролюючим службам краще зрозуміти та на практиці забезпечити виконання вимог ЄС.