This version of the page http://www.sai.gov.ua/pages.shtml?id=1904 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-01-12. The original page over time could change.
<b>На Дніпропетровщині під час зіткнення пасажирського автобуса із маневровим локомотивом загинуло 43 людини (оновлено)</b>


У Донецьку інспектори ДАІ за "гарячими слідами" затримали водія, який смертельно травмував молоду жінку та з місця пригоди втік



11.01.2011 в Українi сталося: 459 ДТП, в яких  3 загинуло, 58 поранено

12.10.2010 На Дніпропетровщині під час зіткнення пасажирського автобуса із маневровим локомотивом загинуло 43 людини (оновлено)

   Сьогодні близько дев'ятої години на Дніпропетровщині у м. Марганець на залізничному переїзді пасажирський автобус “БАЗ” зіткнувся з маневровим локомотивом. За попередніми даними водій автобусу виїхав на залізничний переїзд на забороняючий сигнал семафора.



   Автобус рухався за маршрутом “Міська поліклініка - селище Городище” (селище розташоване на околиці Марганця). У автобусі окрім водія 1954 року народження (загальний водійський стаж 36 років, з них 20 років керував пасажирським автотранспортом), перебували 52 пасажири.
   На даний час встановлено, що внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинуло 43 людини (серед них троє дітей віком 7, 13 та 15 років). Ще 10 отримали тяжкі травми та госпіталізовані.



   На даний час поки що не встановлена особа однієї жінки, яка знаходиться в реанімації.
   За вказівкою Міністра внутрішніх справ України Анатолія Могильова на місце події терміново виїхала оперативна група МВС на чолі із заступником Міністра внутрішніх справ Василем Фаринником. До складу групи також входить начальник Департаменту ДАІ МВС України Валерій Лозовий та фахівці науково-дослідного криміналістичного центру МВС.
   За дорученням Анатолія Могильова ДАІ найближчим часом візьме на жорсткий контроль дотримання водіями транспортних засобів правил проїзду залізничних переїздів, а також випуск на лінію транспортних засобів, що здійснюють перевезення пасажирів.

12 жовтня 2010 року

Прес-служба Департаменту
ДАІ МВС України






ТЕЛЕФОНИ "ГАРЯЧИХ ЛIНIЙ" ПIДРОЗДIЛIВ ДАI MBC УКРАЇНИ


Шановнi журналiсти! При використаннi матерiалiв з офiцiйного сайту Департамента ДАI МВС України, посилання на сайт обов'язкове!
04171, м. Київ-71
вул. Лук'янiвська, 62
тел. +38(044)272-4659

Автор проекту
© 2000-2010 ДДАI МВС України