This version of the page http://www.voe.com.ua/gazet/v4_29.shtml (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-12-31. The original page over time could change.
ВАТ "АК Винницаоблэнерго"
  Головна сторiнка
  Звiти
Про компанiю
     Пiдроздiли
Акцiонерам
  Фотоальбом
 Пiдприємство
    Газета     Тарифи

Свято здоров’я, притності, кмітливості і витривалості

(Із інтерв’ю Вінницькому державному телебаченню в День проведення спартакіади в Літинському районі.)

Віталій Михайлович Хребтій – директор з кадрів, соціальних і загальних питань:

- Фінальні змагання ми проводимо напередодні Дня фізкультурника. І це підтвердження того, що спорт і труд поруч ідуть. Правда, з дня заснування обленерго – це перша спартакіада. Нині представлено 13 команд. Але це лише початок. Ми впевнені, що ця добра справа матиме продовження. Наші люди повинні не лише працювати, а й добре відпочивати. Крім того, спорт – це ще й можливість щораз відчути плече один одного. У нас будуть, звичайно, переможці, але не буде переможених. Бо головна мета змагань – це спілкування, це відчуття єднання колективу...

Борис Володимирович Токар – директор Літинських ЕМ, господар фінальних змагань:

- Так сталось, що спартакіада – 2006 фінішує саме у Літинському районі. Ми пишаємось цим. Скажу чесно, коли вранці в одній шерензі виструнчилось аж 290 чоловік, я був шокований. Але усі це відзначають: обленерго забезпечило організацію на самому високому рівні, високу дисципліну і дуже багато позитивних емоцій. Ми дуже задоволені. Перш за все, згуртовується 5-тисячний колектив. Дійсно між Чечельником і Літином відстань солідна. Коли б ми так тісно могли поспілкуватись, як не на змаганнях?

Матвієнко Лілія Леонідівна – голова профкому ВВЕМ, капітан команди по волейболу:

- Ми довго чекали такого свята! Більше десяти років минуло, аж поки повернулись до старих добрих традицій колишнього ВЕО „Вінницяенерго”, коли у нас постійно проводились такі спартакіади. Дуже вдячна керівництву обленерго, яке незважаючи на складне фінансове становище організувало для нас це свято. Специфіка нашого підприємства така, що обслуговуючи високовольтні лінії по усій області, наші люди в основному віддалені один від одного. А тут така прекрасна можливість з’єднатись і перевірити себе в кмітливості, спритності, фізичній витривалості! Ми з таким нетерпінням чекали цієї спартакіади! І будемо чекати наступної так само, адже зможемо ще краще підготуватись. Наша команда єдина, де є 2 жінки. Адреналін перехльостує! Я відчуваю себе молодою-молодою – років на 25!


  www.voe.com.ua

  

Copyright © 2001-2010 ВАТ "АК Вiнницяобленерго"