ОФІЦІЙНІ ПРАВИЛА Клубу DЦ

 Правила отримання використання дисконтних пластикових карток

у магазинах і аптеках торгівельної мережі DЦ

1. Загальні положення.
1.1. Пластикові картки з нанесеним на їх поверхню логотипом – знаком для товарів і послуг DЦ (далі за текстом – клубні карти DЦ) вводяться у обіг та мають безстроковий термін дії у магазинах та аптеках, що використовують знак для товарів і послуг DЦ (далі – магазини та аптеки DЦ). Клубна карта DЦ дає її власникам – фізичним особам – право придбання у магазинах та аптеках DЦ за спеціальними клубними цінами готівкою чи за безготівковим (за допомогою POS терміналів) розрахунком продукцію, яка наявна у магазинах або аптеках  DЦ, і має право брати участь у акційних заходах, що проводяться у вказаних магазинах та аптеках. Система спеціальних клубних цін базується на принципі можливості отримання економії власниками клубних карток DЦ від 5% від регулярних цін, що діють на момент здійснення власником чи уповноваженими ним особами покупки у магазинах та аптеках DЦ.
1.2. Клубна картка DЦ являє собою пластикову машинозчитувальну картку, захищену від підробки, зі штрих-кодом й індивідуальним реєстраційним номером, закріпленим за власником картки, який дозволяє відрізнити її від інших тотожних карток. Кожна клубна картка DЦ супроводжується Анкетою члена клубу DЦ, у яку покупець вносить номер картки, ідентичний номеру, вказаному на клубній картці DЦ. Анкета члена клубу DЦ призначена для передачі працівнику магазину або аптеки DЦ після її заповнення власником клубної карти DЦ.
1.3. Заповнення Анкети члена клубу DЦ і надання заповненої Анкети, у якій вказуються дані її власника (прізвище, ім’я, по батькові, контактні координати), є обов’язковою умовою отримання Клубної карти DЦ.
1.4. Для відновлення втраченої, вкраденої або для заміни такої карти DЦ, що втратила можливість використання, власник має право звернутися із заявою про втрату / пошкодження клубної карти DЦ на ім’я керуючого магазином або аптекою DЦ. Після оформлення і реєстрації заяви працівником магазину або аптеки DЦ власнику втраченої/ пошкодженої клубної карти DЦ видається нова.

2. Умови отримання карти.
2.1. Право отримати клубну картку DЦ має покупець, що здійснив покупку у одному із магазинів або аптек DЦ на суму, що перевищує 99 гривень, не використовуючи при цьому додаткових пільг у вигляді придбання продукції за спеціальним цінами за рахунок клубної карти DЦ, отриманої раніше.

3. Правила використання картки Клубу DЦ.
3.1. Власник картки DЦ має право здійснювати покупку товару за спеціальними клубними цінами у будь-якому магазині або аптеці DЦ незалежно від місця отримання клубної картки
3.2. Спеціальні клубні ціни надаються власникові клубної картки DЦ у випадку надання власником картки її до, після чи під час сканування товару касиром або продавцем магазину або аптеки DЦ.
3.3. Власник клубної картки DЦ чи уповноважена ним особа не зобов’язана надавати документи, що посвідчують її особу, для отримання права придбати товари за спеціальними клубними цінами.
3.4. Під час проведення у магазинах або аптеках DЦ спеціальних акційних заходів, спрямованих на отримання власниками клубних карток додаткового відсотка економії, власники клубних карт DЦ чи уповноважені ними особи мають право на отримання додаткового відсотка економії до спеціальних клубних цін, якщо інше не передбачено умовами спеціальних акційних заходів.
3.5. У випадку блокування картки чи використання підробки клубної карти DЦ надавач такої карти втрачає право придбання продукції у магазинах DЦ за спеціальними клубними цінами. При цьому така картка вилучається працівником магазину або аптеки без права її поновлення.

4. Примітка.
4.1. Підприємство, котрому належать магазини та аптеки DЦ, залишає за собою право змінювати дані правила, розмістивши при цьому інформацію про такі зміни на своєму офіційному сайті.