This version of the page http://rivne.com.ua/news/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-12-20. The original page over time could change.
Новини / РІВНЕ / rivne.com.ua
Новини  |   Коментарі  |   Статті  |   Афіша  |   Довідка  |   Форум  |   Мапа Рівного
ПОШУК:
Новини
20 грудня 2010

11:01  Карантин вигнав учнів зі шкіл

На 27% перевищено поріг епідемії на Рівненщині за минулий тиждень. У зв`язку з цим припинено навчання у 104 школах області.

детальніше
11:00  Рівненська письменницька організація святкує 25-річчя

Урочистості з нагоди 25-річчя Рівненської обласної організації Національної спілки письменників України пройшли 17 грудня у залі органної та камерної музики Рівного. Про це повідомляє власкор ЗІКу.

детальніше
17 грудня 2010

11:33  В районній лікарні встановили унікальне обладнання

Реконструйоване хірургічне відділення відкрито вчора, 16 грудня, в центральній районній лікарні Рівненського району. Про це повідомив кореспондент ЗІКу.

детальніше
11:31  «Бурштинові нотки» у Рівному

Сьогодні, 17 грудня, в Рівному розпочинається Всеукраїнський конкурс української музики «Бурштинові нотки». Про це повідомили ЗІКу в інформаційно-аналітичному відділі Рівненської міської ради.

детальніше
11:31  Рівненский концерн виготовляє обладнання для Київського метро

Концерн «Високовольтний союз» виготовив обладнання для трьох нових станцій Київського метрополітену. Про це ЗІКу повідомили у відділі зв`язків з громадськістю ТзОВ «РЗВА-Електрик» (м.Рівне).

детальніше
16 грудня 2010

10:16  На Рівненщині буде етнопарк «Волинський майдан»

Концепцію унікального для регіону проекту - етнопарку «Волинський майдан» презентував заступник голови облдержадміністрації Олексій Губанов. Етнопарк сконцентрує навколо себе фестивалі, ярмарки, виставки, пленери і стане місцем, де різноманітні дійства триватимуть постійно. Про це ЗІКу повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.

детальніше
10:15  Презентували прикраси для Рівненської ялинки

У міському палаці культури Рівного «Текстильник» учора,15 грудня, презентували прикраси для головної ялинки міста, виготовлені самими мешканцями обласного центру. Про це інформує власкор ЗІКу.

детальніше
10:13  Зміни у законодавстві зіпсували статистику правопорушень

На Рівненщині майже на чверть, у порівнянні з відповідним періодом минулого року збільшилася кількість протиправних діянь серед неповнолітніх. Це зумовлено змінами у законодавстві. Про це йшлося 14 грудня на прес-конференції за участю начальника УМВС України в Рівненській області генерал-майора міліції Олега Сала щодо стану криміногенної обстановки в області та стан розкриття злочинів, - передає кореспондент ЗІКу.

детальніше
10:10  Мер Радивилова на смерть збив велосипедиста

Голова Радивилівської міської ради (райцентр у Рівненській області) Микола Карапетян 14 грудня збив на смерть велосипедиста на трасі «Київ - Чоп». Про це повідомив представник відділу ДАІ в Рівненській області.

детальніше
15 грудня 2010

12:32  Майже дві тисячі рівнян користувались недійсними паспортами

1939 осіб притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення паспортних правил, 120 - за проживання за недійсним паспортом, 368 - за недбале його зберігання, що призвело до втрати, а на 183 громадян складено адміпротоколи за проживання без реєстрації. У підсумку рівняни поповнили бюджет на 32 тисячі гривень.

детальніше
12:25  У місті вдвічі зменшилася кількість пограбувань

З початку цього року в Рівному зафіксовано 94 випадки пограбувань громадян. Про це повідомив вчора, 14 грудня, на засіданні Рівненського міськвиконкому заступник начальника Рівненського міського відділу УМВС України в Рівненській області Микола Ботвінко.

детальніше
12:23  Педагоги інтенсифікують навчання через карантин

Рівненський педагоги шукають шляхи відпрацювання занять у школах, пропущених через введення з 14 грудня карантинних заходів.

детальніше
10 грудня 2010

13:24  У місті перед-епідемічний стан

Рішення ввести з 10 грудня в місті протиепідемічні обмеження ухвалили на сьогоднішньому засіданні члени надзвичайної протиепідемічної комісії при Рівненському міськвиконкомі. Про це власкору ЗІКу повідомив заступник голови комісії, головний санітарний лікар Рівного Юрій Ромець.

детальніше
10:54  Чадним газом отруїлася ціла родина: загинула дитина

 8 грудня, ввечері на пункт зв`язку Здолбунівського райвідділу головного управління МНС у Рівненській області від чергової медсестри приймального відділення центральної районної лікарні надійшло повідомлення.

детальніше
10:53  На Рівненщині перевірять роботу стаціонарного відділення Дубенського територіального центру

61 депутат із 68 зареєстрованих на сесії Рівненської обласної ради 9 грудня проголосували за те, щоб скерувати запит Дубенській райдержадміністрації та районній раді для вжиття невідкладних заходів щодо забезпечення належного перебування одиноких непрацездатних громадян у стаціонарному відділенні Дубенського районного територіального центру. Про це повідомив кореспондент ЗІКу.

детальніше
09 грудня 2010

13:44  Грещук вчитиме депутатів

З понеділка міський голова Рівного Володимир Хомко пішов у відпустку і відпочиватиме до 14 грудня. Виконує обов`язки міського голови новопризначений секретар міськради Рівного Андрій Грещук. Поки нема Хомка, Грещук не лише організовує роботу міських чиновників, а й збирається зайнятися навчанням міських депутатів.

детальніше
13:40  Автостанція не працює, бо ще не все зроблено

Ще місяць тому затримку з відкриттям нової автостанції на вулиці Гагаріна у Рівному пояснювали відсутністю поруч зупинки громадського транспорту й світлофорів. І чиновники обіцяли, що з 1 грудня вона запрацює. Тепер зупинка облаштована, світлофори встановлені, однак автостанцію досі не відкрили. Чому? Начальник міського управління транспорту та зв`язку Віталій Миронюк пояснив:

детальніше
13:37  Сьогоднішня сесія Рівненської облради відрізнятиметься попередніх

Сесійне засідання Рівненської обласної ради, яке має відбутися сьогодні, 9 грудня, відрізнятиметься від усіх попередніх за всю історію. Про це напередодні повідомили ЗІКу з відділу аналітично-інформаційної роботи та контролю Рівненської облради.

детальніше
07 грудня 2010

11:18  Ялинка уже на майдані

На майдані Незалежності у Рівному минулої п`ятниці встановили центральну міську ялинку. 32-метрову лісову красуню придбали у Деражненському лісгоспі.

детальніше
11:17  Будемо дружити з астраханцями

Голова Рівненської облдержадміністрації Василь Берташ та губернатор Астраханської області Олександр Жилкін підписали угоду про торгово-економічну, науково-технічну і культурну співпрацю регіонів. Це допоможе Рівненщині вийти на ринки Прикаспійського регіону, стверджують фахівці.

детальніше
09:18  Голова Рівненської обласної ради розпочав прийом громадян

6 грудня, свій перший прийом громадян на новій посаді провів голова Рівненської обласної ради Юрій Кічатий. Про це повідомили власкору ЗІКу у прес-службі ради.

детальніше
06 грудня 2010

13:03  На Рівненщині замерзли троє людей

Тіла трьох мешканців області без ознак насильницької смерті було знайдено протягом цих вихідних на території Рівненщини. Про це 6 грудня повідомило власкору ЗІКу джерело у службі надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення.

детальніше
10:13  Комунальники дізналися про зиму з Інтернету

Прихід зими рівняни зустріли майже традиційно. З тією лише відмінністю від попередніх років, що вже кілька днів щораз по-іншому потерпають від погодних умов. У вихідні торували стежки та колії засніженим обласним центром, у понеділок - місили в калюжах розмоклу кашу зі снігу, піску та солі, а з вівторка - балансують та ковзаються на обледенілих тротуарах і дорогах. При цьому пішоходи та водії не забувають згадати «незлим, тихим словом» комунальників. Мовляв, як завжди проспали зиму. Начальник міського управління житлово-комунального господарства Іван Гема останній факт заперечив.

детальніше
10:01  На Рівненщині ліквідовують «зарплатні» борги

За даними управління статистики у Рівненській області, нині у регіоні спостерігається стійка тенденція до ліквідації заборгованості із виплати заробітної плати найманим працівникам.

детальніше
03 грудня 2010

16:04  Правоохоронці мають відео пограбування «Ощадбанку»

Працівники рівненської міліції вже отримали відео пограбування відділення місцевої філії «Ощадбанку», яке зараз аналізується. Про це повідомив начальник управління карногорозшуку УМВС України в Рівненській області Віталій Дмищук.

детальніше
16:01  У Рівному двоє у масках пограбували відділення «Ощадбанку»

Учора, 2 грудня, о 17.20 двоє невідомих у масках пограбували відділення «Ощадбанку» в Рівному. Про це ЗІКу повідомили у ВЗГ УМВС України у Рівненській області. До відділення «Ощадбанку», що у мікрорайоні «Ювілейний», увірвалися двоє невідомих у масках. Погрожуючи предметом, зовні схожим на пістолет, вони розбили вітрину каси та відкрито заволоділи грошима на суму 10000 грн та 200 євро.

детальніше
01 грудня 2010

10:26  Боротьба із снігом розпочалася

За інформацією начальника міського шляховоексплуатаційного управління Віктора Климука, у зв`язку з погіршенням погодних умов та випаданням значної кількості снігу в Рівному розпочали роботу вісім одиниць снігоочищувальної техніки, два грейдери. Працюють десять піскорозкидачів.

детальніше
10:15  КРУ з початку року провели 311 ревізій

Контрольно-ревізійне управління у Рівненській області провело з початку року 311 ревізій і виявило на 292 підприємствах, установах і організаціях області фінансових порушень на 194,5 млн гривень.

детальніше
10:11  Мешканці Рівного частіше скаржаться на роботу комунальників

34 скарги на роботу місцевих комунальників надійшли учора, 30 листопада, у службу швидкого реагування на звернення громадян Рівненського міськвиконкому.

детальніше
10:10  У Рівному затримано 22-річного викрадача ліфтового обладнання

Ліфти у Рівному і так доживають віку, а «життя» їм вкорочують ще й любителі кольорових металів. Тільки при цьому зловмисники навіть і не замислюються над тим, що не тільки знущаються над людьми, яким доводиться пішки щодня підніматися на дев`ятий, а то й 14-ий поверх, а й наражають їх на небезпеку.

детальніше
30 листопада 2010

10:52  На Рівненщині скоєно розбійний збройний напад

Факт розбійного нападу та стрілянини зафіксували правоохоронці Радивилівського району Рівненської області. Про це 30 листопада повідомили власкору ЗІКу з відділі зв`язків з громадськістю УМВС України в Рівненській області.

детальніше
10:42  Через снігопад населені пункти без світла

У Рівненській області через сильний снігопад та вітер жителі більш як півсотні населених пунктів були без світла.

детальніше
29 листопада 2010

16:28  На Рівненщині без світла – 53 населені пункти

На Рівненщині через негоду без світла залишились 53 населених пункти. Причина - сніг і сильний вітер (до 20 м/с), який обриває лінії електромереж. Про це повідомила ЗІКу 29 листопада менеджер із зовнішніх зв`язків ЗАТ «Ей-І-Ес Рівнеенерго» Тетяна Корпусова.

детальніше
16:27  На Рівненській АЕС хочуть продовжити експлуатацію прострочених ядерних реакторів

Протягом найближчих 10 років терміни експлуатації 12-ти з 15-ти діючих блоків атомних електростанцій в Україні завершаться. У 2011 році це станеться з двома енергоблоками на Рівненській АЕС. Проте уряд планує продовжити їхню роботу, що може нести безпосередню загрозу людям, навколишньому середовищу та енергетичній безпеці України.

детальніше
11:27  Донори - дітям

1 грудня на Рівненській обласній станції переливання крові стартує акція "Донори - дітям".

детальніше
» » »       Архів
За умови повного або часткового відтворення посилання на Rivne.com.ua є обов'язковим. Передрук, копіювання або відтворення інформації, що містить посилання на агентство "Українські Новини", у якому-небудь виді строго заборонений. Адміністрація сайту може не поділяти думку автора і відповідальності за авторські матеріали не несе.