Номер 170 за 15.09.2010
ПОШУК
Розширений пошук
Республіка Крим  Херсонська  Запорізька  Донецька Луганська Дніпропетровська Харківська Миколаївська Одеська Кіровоградська   Полтавська Сумська Черкаська Чернігівська Київська   Вінницька Житомирська   Рівненська Хмельницька   Тернопільська Чернівецька Івано-Франківська Львівська Волинська Закарпатська
МЕНЮ
Архів
Про “УМ”
Реклама в “УМ"
Передплата на “УМ”
Контактна інформація
Архів опитувань
Карта сайту
РОЗСИЛКА
Підписатися
Відписатися
ОПИТУВАННЯ
  Чи припускаєте ви свою еміграцію з України?
так, віддавна думаю про це
раніше - ні, тепер - так
ні
важко сказати
я вже емігрував (або здебільшого живу за кордоном)
     

36 в одній сорочці
В авіакатастрофі у Венесуелі вижило дві третини пасажирів
Інф. «УМ»   

«Народився у сорочці» — так тепер можуть сказати про себе 36 пасажирів рейсу, який летів з острова Маргарита у місто Пуерто Ордас (Венесуела). Їм пощастило вижити в авіакатастрофі: не долетівши до пункту призначення 10 кілометрів, двомоторний турбогвинтовий літак марки ATR–42 французького виробництва впав і загорівся.


Саркозі «слухає» пресу?
Президента Франції звинувачують у порушенні закону про захист джерел інформації
Андрій СВИРИДОВСЬКИЙ   

Провідна французька газета «Ле Монд» подала в суд на адміністрацію Ніколя Саркозі. Видання звинувачує президента у переслідуванні анонімних інформаторів газети, яким у Франції законодавчо гарантовано анонімність та захист від поліцейських розслідувань. «Для того щоб знайти джерело інформації одного з наших репортерів, було використано сили контррозвідки», — написала у матеріалі, який вийшов на першій сторінці понеділкового випуску «Ле Монд», редактор відділу новин Сільвія Кауфман.


Довга дорога до миру
У єгипетському Шарм–ель–Шейху знову зустрілися лідери Ізраїлю та Палестини
Зоряна КРІТ   

Курортний Шарм–ель–Шейх заполонили служби безпеки, правоохоронці й солдати з автоматами Калашникова. Єгипетському райцентру до такого не звикати: розташований на Синайському півострові біля кордону з Ізраїлем, Шарм звик приймати у себе конференції щодо примирення на Близькому Сході. Недаремно навіть центральний проспект міста називається Дорогою миру.


НОВИНИ ПЛЮС


РОЗДIЛИ
ІнФорУМ
Політика
Регіони
Світ і Україна
Світ
Економіка
Точка на карті
Право
Минуле і думи
Культура
Спорт
Смачне життя
Калейдоскоп
ПОГОДА
Погода в Києві і по всій Україні.
КУРСИ ВАЛЮТ

НБУ

ГОРОСКОП
НОВИНИ САЙТУ
Реклама (06.09.10)