This version of the page http://www.tsd.com.ua/translation_ua.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-11-30. The original page over time could change.
Переклад, англійська мова, російська мова, українська мова
ПОШУК ПО САЙТУ:         Web     Сайт  

Глобальний маркетинг винагороджує

  • Замовивши Web сайт на різних мовах, ви приєднуєтеся до команди переможців в маркетингу.

Переклад текстів, англійська, російська, українська мова

Користувачі Інтернет купують у три рази частіше, якщо необхідну інформацію вони одержують рідною мовою

Сьогодні глобальні зміни йдуть повним ходом у багатьох сферах нашого життя: менеджменті, політиці, комунікації, технології. Світ придумав нове поняття щодо безмежної мобільності і конкуренції в суспільстві, бізнесі й інтелектуальній аренах.

Глобальний маркетинг – маркетинг, мета якого вивчення світового ринку, не залишаючи більше вибору, став імперативом для бізнесу. Менеджери повинні розвивати глобальне бачення, не тільки для того, щоб вивчати і реагувати на можливості світового ринку, але і залишатися конкурентними в себе дома.

Конкуренція серед вітчизняних фірм часто походить від іноземних компаній. Крім того, глобальне бачення дає можливість менеджерам зрозуміти, що споживча і дистрибуторська мережі діють в усім світі, розмиваючи географічні і політичні бар'єри, роблячи їх усе більше і більше невідповідними для прийняття рішень у бізнесі. Таким чином, мати глобальне бачення означає розпізнавати і реагувати на можливості міжнародного ринку, бути обізнаним про небезпеки, що виходять від іноземних конкурентів на всіх напрямках, і ефективно використовувати інтернаціональні дистрибуторські мережі.

Обсяг світової торгівлі за останні два десятиліття зріс з 200 мільярдів доларів у рік до 7 трильйонів. Країни і компанії, що ніколи раніше не розглядалися як головні гравці світового ринку, тепер займають лідируючі позиції, деякі з них виявляють завидну вправність.

Складні задачі постають сьогодні перед фахівцями з маркетингу в їхній повсякденній роботі. Вартість розробки нових товарів росте, життєвий цикл продуктів стає коротшим, і нові технології поширюються по усім світі швидше, ніж колись. Але переможці в маркетингу воліють йти назустріч змінам, а не боятися їх.

У міру того, як темпи зростання світової економіки будуть зростати, імовірність того, що в процесі своєї роботи ви будете контактувати з людьми з інших країн, зростає.

Розуміння важливості таких підходів спонукало наших клієнтів до розробки Web сайтів на різних мовах. Якщо ви готові приєднатися до команди переможців у сфері маркетингу, просто натисніть кнопку миші на цих словах для того, щоб замовити переклад (розробку) вашого власного сайта на англійську або російську мови. Все інше ми зробимо за вас.

Послуги для Вас