This version of the page http://te.20minut.ua/health (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-11-30. The original page over time could change.
Здоров'я Тернополя : Хвороби лікують на... долоні
Auto
realty
Building
job
Hotels
Internet_radio
Mamaclub
RSS
login_word | Register_for_submit

Хвороби лікують на... долоні   

Кисть і стопа - наш організм в мініатюрі. Там розміщена ціла мережа біоактивних точок. Кожна відповідає за певний орган, стверджують прихильники су-джок терапії. Голова і шия - це великий палець, груди і живіт – долоня, руки – вказівний палець і мізинець, ноги – середній і безіменний пальці. Інколи, щоб попередити або навіть прогнати недугу, досить знайти “потрібну” точку на долоні і добре її простимулювати.  (9)


Що батькам потрібно знати про дислексію 

Дислексія - порушення читання, письма й вимови – розвивається у 3-5-річних дітей тоді, коли зміст сказаного батьками не відповідає їхнім діям. Якщо цим порушенням знехтувати в дитинстві, у дорослому віці воно призводить до формування неправильного уявлення про світ і нервових зривів.  (4)

До санаторіїв на Тернопільщині їдуть і восени, і взимку 

Не лише літо, а й інші пори року цілком підходять для того, аби поліпшити своє здоров’я. Оздоровчі заклади на території нашої області працюють цілорічно.

Недуги сечовивідної системи “молодшають”  

В урологічному відділенні університетської лікарні проводять хірургічне лікування недуг сечовивідної системи: доброякісних пухлин передміхурової залози та сечового міхура, сечокам’яної хвороби, аномалій розвитку сечовивідної системи, нирок  (2)

За ниркою тернополянин поїхав до Італії 

Тернополянин Петро Ярошевський поїхав в Італію не заробляти гроші, як тисячі наших співвітчизників, а через хворобу – кілька років тому у чоловіка розвинулася термінальна ниркова недостатність. Недуга не піддавалася лікуванню медичними препаратами, тому лікарі призначили йому процедуру гемодіалізу. Мати Петра, яка на заробітках в Італії, розповіла про хворобу сина лікареві, у домі якого працює. Той запропонував допомогти  (1)

У харчуванні має бути “золота” середина 

Чи потрібно постійно сидіти на дієті, аби гарно виглядати? З таким запитанням наші кореспонденти звернулися до лікаря-дієтолога університетської лікарні Лідії Негоди.

Знахідки в дитячих носиках і вушках. Як вберегти малечу від небезпеки  

Під час пустощів у дитячі носики потрапляють найрізноманітніші предмети - від уламків іграшок до штучних камінчиків. Як запобігти цьому і що робити, якщо трапився такий “трафунок”, розповідає завідувач консультативно-діагностичного відділення міської дитячої лікарні, лікар-отоларинголог Ігор Гомза.  (2)

Одноразові підгузки – це для лінивих мам. Досвідом використання багаторазових діляться тернополянки 

Багаторазові підгузки, котрі з'явилися на ринку кілька років тому, досі залишаються модною та недешевою новинкою. Втім, матері, котрі почали ними користуватися, не шкодують. Наголошують на їхній користі й педіатри.  (14)

list_news
У соляріях запитуйте про термін служби ламп, радять лікарі (1)

Перед сеансом штучної засмаги обов'язково поцікавтися терміном ламп, каже дерматолог-косметолог Наталія Обаль. Тернополь, 28/11/2010 13:44

На Тернопільщині не зафіксовано епідемію грипу (2)

Головний державний санітарний лікар області Степан Дністрян повідомив, що в області не зафіксовано епідемії грипу. Тернополь, 27/11/2010 13:06

Толику з Тернопільського району потрібна допомога на лікування

Восени в першокласника із с. Великий Глибочок, що в Тернопільському районі, виявили мієлоїдний варіант гострого лейкозу. Недуга - дуже складна і небезпечна. Тернополь, 25/11/2010 11:40

Курці живуть на шість років менше (2)

В Україні курять дві третини чоловіків і кожна п’ята жінка. Дарма, що ця звична призводить до виникнення різних недуг. Інколи - навіть смертельних. Тернополь, 23/11/2010 09:52

Марічку Матійчик із Тернопільщини вилікували завдяки добрим людям (2)

Мрія школярки із с. Зозулинці Заліщицького району здійснилася. Марічка Матійчик перемогла гострий лейкоз - важку і рідкісну недугу. Після лікування в Білорусі вона повернулася додому здоровою і вже в Тернополі відсвяткувала своє 12-річчя. Тернополь, 17/11/2010 15:47

Томограф розповість про секрети кожного зуба (на правах реклами) (11)

Скільки в зубі є каналів, яка товщина кістки, чи чисті гайморові пазухи та чи немає деформації суглобів щелепи видно на 3D-зображенні з комп'ютерного томографа. На ньому кожен зуб можна розглядати під різними кутами у трьох площинах. Тернополь, 17/11/2010 13:41

list_news >>