ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ |

ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ

|

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

|

ГОЛОВДЕРЖСЛУЖБА УКРАЇНИ 

 Пошук
Розширений пошук
Головні події

З 10 вересня 2010 року

ОГОЛОШується

початок третього Всеукраїнського конкурсу „Приязна адміністрація”
серед центральних та місцевих органів виконавчої влади
у 2010 році
Метою Конкурсу є виявлення та поширення кращого досвіду надання державних, послуг відповідно до функцій та завдань органів влади, заохочення і стимулювання органів виконавчої влади, які надають послуги на високому професійному рівні.

ЗАВДАННЯ КОНКУРСУ:

—       налагодження ефективних взаємовідносин органів влади усіх рівнів з громадянами, реалізація конституційних прав і свобод громадян в отриманні якісних та своєчасних державних, у тому числі адміністративних послуг;

—       спрямування органів виконавчої влади на створення єдиного „електронного вікна” надання державних послуг та використання Реєстру державних та адміністративних послуг.

Відповідно до Положення про Всеукраїнський конкурс „Приязна адміністрація”,
затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18.07.2007 № 933 (із змінами),
Конкурс відбудеться у чотирьох номінаціях:

— центральні органи виконавчої влади;

— територіальні органи центральних органів виконавчої влади;

— Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київська і Севастопольська міські державні адміністрації;

— районні, районні в Автономній Республіці Крим, у мм. Києві та Севастополі державні адміністрації.

Конкурс за номінаціями проводиться одночасно.

Учасникиконкурсу, районні державні адміністрації та територіальні підрозділи центральних органів виконавчої влади, повинні заповнити та відправити Анкети на адресу Управління державної служби ГУДСУ в Хмельницькій області в паперовому (м. Хмельницький, майдан Незалежності, Будинок рад) та електронному вигляді (hmeluds@ukr.net) до 1 грудня 2010 року.

Інформація про Конкурс розміщена на веб-сайтах:Головдержслужби за адресою www.guds.gov.ua,
Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу за адресою www.center.gov.ua.

За довідками з питань організаційно-методичного забезпечення проведення Конкурсу звертатися:

для центральних органів виконавчої влади, Ради міністрів Автономної Республіки Крим, обласних, Київської і Севастопольської міських державних адміністрацій — до Головного управління державної служби України
за тел. (044) 278-36-44, 278-36-50,
контактні особи Козирєва Фаїна Володимирівна, Шестопалов Едуард Костянтинович
електронна адреса для запитів pryiazna.adm@center.gov.ua;

для територіальних органів центральних органів виконавчої влади, районних, районних у мм. Києві та Севастополі державних адміністрацій — до Управління державної служби Головного управління державної служби України в Хмельницькій області

за тел. (0382)657668, 655118

контактніособи: Мосендз Людмила Максимівна, Івашкова Тетяна Василівна

електроннаадреса hmeluds@ukr.net

Новини
Проведено апаратну нараду

 29 листопада 2010 року в Управлінні державної служби Головдержслужби України в Хмельницькій області було проведено апаратну нараду. Начальник Управління Григорій ГОЦЬКИЙ здійснив аналіз результатів діяльності Управління за минулий тиждень та повідомив про плани на поточний тиждень.

Участь у скорботних заходах в м. Хмельницькому з нагоди Дня пам’яті жертв голодомору

 27 листопада 2010 року працівники Управління державної  служби Головдержслужби України в Хмельницькій області прийняли участь у скорботних заходах в м. Хмельницькому з нагоди Дня пам’яті жертв голодомору. Учасники заходу вшанували пам'ять жертв Голодомору покладанням вінків та лампад біля Ангела Скорботи.

Участь у скорботних заходах з нагоди Дня пам’яті жертв голодомору в м.Кам’янець-Подільському

27 листопада 2010 року заступник начальника Управління державної  служби Головдержслужби України в Хмельницькій області Віктор Міщишин прийняв участь у скорботних заходах з нагоди Дня пам’яті жертв голодомору в м.Кам’янець-Подільському. Учасники заходу вшанували пам'ять жертв Голодомору покладанням вінків та лампад до пам’ятного знаку в сквері ім. Васильєва, представниками різних релігійних конфесій була відслужена панахида.

Проведено пряму телефонну лінію на тему „Суспільство проти корупції”

25 листопада 2010 року, з 11-ї до 12-ї години, Управлінням державної служби Головного управління державної служби в Хмельницькій області було проведено пряму телефонну лінію на тему „Суспільство проти корупції”. Послугами лінії скористалися 9 громадян нашої області. На запитання громадян відповіді давали: заступник начальника Управління державної служби Головного управління державної служби України в Хмельницькій області Віктор МІЩИШИН, заступник начальника відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату облдержадміністрації Віктор МАКОЗЕБ, старший помічник прокурора області Андрій ГРИНИШИН, завідувач оперативного сектору відділу внутрішньої безпеки при ДПА у Хмельницькій області УВБ при ДПА України Юрій КАЧУРОВСЬКИЙ, завідувач сектору – юрисконсульт Управління державної служби Головного управління державної служби України в Хмельницькій області Максим ДЗЮБАК. Відповідаючи на запитання журналістів по завершенні прямої телефонної лінії, Віктор МІЩИШИН зазначив, що практика проведення прямих телефонних ліній «Суспільство проти корупції» поніс себе виправдовує. Одним з основних завдань даного заходу є надання роз’яснень громадянам щодо певних спірних питань, які виникають в процесі взаємовідносин громадянина та чиновника (аудіофайл додається).

Проведено пряму телефонну лінію на тему „Державна служба”

24 листопада 2010 року управлінням державної служби Головного управління державної служби України в Хмельницькій області було проведено пряму телефонну лінію на тему „Державна служба”. На запитання громадян відповіді давав завідувач сектору організаційно-кадрової роботи та документообігу – юрисконсульт управління Максим Дзюбак. Консультацію можна отримати щосереди з 14:00 до 16:00 за т. 65-76-68.

Оголошення
Продовжується передплату журналу "Вісник державної служби"

Шановні відвідувачі сайту!

Звертаємо Вашу увагу на передплату професійного періодичного видання "Вісник державної служби України", засновником якого є Головне управління державної служби України.

Коженномер журналу містить:

- інтерв’ю з кращими державними службовцями України;

- наукові статті з різних аспектів розвитку державної служби, у тому числі «Протидіємо корупції», «Державна політика та державне управління», «Наука – державному управлінню», «Державна регіональна політика та місцеве самоврядування», «Інформатизація державної служби», «До стандартів Європейського Союзу», «Навчання державних службовців» та ін.

- інформацію щодо проведення публічних обговорень пріоритетних законопроектів, урочистих засідань та інших громадських заходів;

- роз’яснення з актуальних питань проходження державної служби та служби в органах місцевого самоврядування та ін.

 

Передплатний індекс 229б5.

 

Вартість передплати на 2010 рік становить: на 3 міс. - 20 грн.79 коп., на 6 міс. - 41 грн.58 коп., на 1 рік - 83 грн.16 коп.


Пряма телефонна лінія „Суспільство проти корупції”!

Увага!
Пряма телефонна лінія „Суспільство проти корупції”!

25 листопада 2010 року з 11.00 до 12.00 Управлінням державної служби Головного управління державної служби України в Хмельницької області буде проводитись пряма телефонна лінія „Суспільство проти корупції”. На запитання будуть відповідати керівництво Управління державної служби та представники територіальних підрозділів правоохоронних органів.

Телефон для звернень: (0382) 65-50-63.


ВІДЕО-НОВИНИ Управління


Територіальні органи Головдержслужби
Зворотній зв'язок

Звіт про діяльність за 2008 рік

Звіт про діяльність за 2009 рік

Форум
Взаємодія з громадськістю
 
 Опитування

Як ви ставитесь до введення правил дрес-коду для чиновників?

Відповісти 

 

29005

м. Хмельницький

майдан Незалежності

Будинок рад

к. 310, 311, 318, 319

 

Веб-камера

 

Галерея

переможців

 

 

 

 

Новини на нашому RSS-каналі

 

Наш YouTube-канал