This version of the page http://www.spfu.gov.ua/ukr/fin_stat_view.php?id=69 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-11-28. The original page over time could change.
Фонд державного майна України
      офiцiйний iнформацiйний сервер      
Пошук Детальний
пошук
 >> Головна >> Аналiтика
ukr rus eng
  
  
Моніторинг об'єктів



Перегляд матерiалу
Вiд 28.12.2004

Інформація про підсумки навчання фахівців з питань корпоративного управління у 2004 року.

Навчання проводилось шляхом проведення навчальних семінарів, організованих Фондом державного майна, на базі двох відібраних на конкурсних засадах навчальних закладів - Міжнародного інституту бізнесу та Українського будинку науково-технічних та економічних знань.

На протязі 2004 року було проведено 20 навчальних семінарів, з них у МІБ-12, в УБНТЕЗ -8.

Зазначені семінари проводились по 4-х напрямках відповідно до затверджених Фондом типових програм, а саме:

  • за програмою навчання фахівців з управління корпоративними правами держави відбулося 8 семінарів, у яких взяли участь 251 фахівець;
  • за програмою навчання голів (членів) ревізійних комісій акціонерних товариств з питань управління корпоративними правами держави відбулось 2 семінари за участю 62 фахівців;
  • за програмою навчання голів (членів) спостережних рад акціонерних товариств з питань управління корпоративними правами держави проведено 3 семінари за участю 109 слухачів;
  • за програмою підвищення кваліфікації фахівців з управління корпоративними правами держави проведено 7 семінарів, на яких навчались 203 фахівці.
Проводилось навчання та підвищення кваліфікації державних службовців, які виконують функції відповідальних представників держави в органах управління господарських товариств, входять до складів ревізійних комісій та спостережних рад акціонерних товариств.

Крім того у 2004 році пройшли курс навчання і представники органів управління господарських товариств, які не є держслужбовцями. Їх навчання оплачувалось за власні кошти чи кошти підприємств.

Отже, у 2004 році пройшли навчання чи підвищили кваліфікацію 625 осіб, з них: 463 -фахівці ФДМУ, 115 - фахівці міністерств та відомств, 47 - представники органів управління господарських товариств.

За результатами кваліфікаційних іспитів, що проводились по закінченню навчальних семінарів, отримали кваліфікаційні сертифікати на право здійснення функцій управління корпоративними правами держави 596 фахівців. 29 слухачів семінарів не склали кваліфікаційних іспитів.


2003-2006  "Радіопроект", програмування "АІТЕК"

ВГОРУ