This version of the page http://www.spfu.gov.ua/ukr/fin_stat_view.php?id=64 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-11-28. The original page over time could change.
Фонд державного майна України
      офiцiйний iнформацiйний сервер      
Пошук Детальний
пошук
 >> Головна >> Аналiтика
ukr rus eng
  
  
Моніторинг об'єктів



Перегляд матерiалу
Вiд 12.11.2004

Відбувся навчальний семінар за програмою підвищення кваліфікації фахівців з питань управління корпоративними правами держави.

З 1 по 6 листопада 2004 року в Міжнародному інституті бізнесу відбувся організований Фондом державного майна України навчальний семінар за програмою підвищення кваліфікації фахівців з питань управління корпоративними правами держави.

Зазначена програма узагальнює досвід і практику з корпоративного управління, основні принципи корпоративного управління, висвітлює нововведення в галузі бухгалтерського обліку та фінансів, у сфері бізнесу та управління, функціонування фондового ринку.

Програма враховує специфічні завдання різних категорій фахівців, що залучаються до процесу управління корпоративними правами держави в залежності від посади, яку займає ця особа у відповідному органі управління акціонерного товариства або функцій покладених на цю особу.

Для участі у семінарі з метою висвітлення питань, включених до цієї програми, були залучені кваліфіковані фахівці Міжнародного інституту бізнесу, Фонду державного майна, провідних аудиторських фірм

У семінарі взяли участь 24 слухачі, з них : 9 представників центрального апарату Фонду, 8 представників регіональних відділень Фонду, 7 представників органів виконавчої влади (Мінпромполітики, Антимонопольного комітету, Держкомприроди).

В ході семінару був проведений круглий стіл, на якому розглядались проблемні питання з управління корпоративними правами, що належать державі у статутних фондах господарських товариств, питання участі та ролі відповідальних представників держави товариств в органах управління господарських товариств, питання захисту прав акціонерів і держави як акціонера, питання банкрутства, реструктуризації, створення спільних підприємств.

Круглий стіл проводився під керівництвом першого заступника Голови ФДМУ Євгена Григоренка за участю директора Центру корпоративного управління при Міжнародному інституті бізнесу Олександра Окунєва, які поділились досвідом практичного застосування норм та положень законодавства у сфері корпоративних відносин та вирішення піднятих слухачами у ході обговорення проблем, з якими приходиться стикатись на практиці.

За результатами складання кваліфікаційних іспитів слухачі семінару отримали кваліфікаційні сертифікати на право управління корпоративними правами держави.


2003-2006  "Радіопроект", програмування "АІТЕК"

ВГОРУ