This version of the page http://www.spfu.gov.ua/ukr/fin_stat_view.php?id=52 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-11-28. The original page over time could change.
Фонд державного майна України
      офiцiйний iнформацiйний сервер      
Пошук Детальний
пошук
 >> Головна >> Аналiтика
ukr rus eng
  
  
Моніторинг об'єктів



Перегляд матерiалу
Вiд 06.07.2004

Фонд державного майна України проводить навчання з питань з управління корпоративними правами держави

З метою організаційного та кадрового забезпечення управління корпоративними правами держави постановою Кабінету Міністрів України від 11.02.2004 N 155 "Про затвердження Основних концептуальних підходів до підвищення ефективності управління корпоративними правами держави" пропонується запровадити встановлення відповідності рівня підготовки фахівців з питань управління корпоративними правами держави кваліфікаційним вимогам, особливо для осіб, які обираються (призначаються) на посади органів управління господарських товариств, та проводити професійну підготовку та перепідготовку осіб з питань управління корпоративними правами держави.

Для забезпечення виконання зазначеної постанови в частині підготовки та перепідготовки (підвищення кваліфікації) осіб з питань управління корпоративними правами держави Фондом державного майна України у 2004 році організовано навчання та підвищення кваліфікації фахівців, що претендують на здійснення функцій управління корпоративними правами держави.

Навчання та підвищення кваліфікації зазначених фахівців здійснюється визначеними на конкурсних засадах навчальними закладами, а саме : Міжнародним інститутом бізнесу (м. Київ, вул. Дегтярівська, 51, тел. 456-37-00) та Українським будинком економічних та науково-технічних знань (вул. Ентузіастів, 1, готель "Славутич", тел. 244-43-14)

Навчання проводиться у порядку, встановленому Фондом, за затвердженими ним навчальними програмами, шляхом проведення навчальних семінарів по таких напрямках:

  • навчання фахівців з управління корпоративними правами держави;
  • навчання голів (членів) спостережних рад акціонерних товариств з питань управління корпоративними правами держави;
  • навчання голів (членів) ревізійних комісій акціонерних товариств з питань управління корпоративними правами держави;
  • підвищення кваліфікації фахівців з управління корпоративними правами держави.
По закінченні курсу навчання, у разі успішного складання кваліфікаційного іспиту, фахівці отримають кваліфікаційний сертифікат на право здійснення функцій управління корпоративними правами держави, який підтверджує відповідну кваліфікацію фахівця у сфері корпоративного управління, що обумовлено вимогами постанови Кабінету Міністрів України від 15.05.2000 N 791 "Про управління державними корпоративними правами".

Навчальні семінари проводяться щомісяця, крім серпня.

Курс навчання триває 6 днів (50 годин, з них : 40 годин - навчання, 10 годин - іспит)

Навчання здійснюється на платних засадах. Для працівників органів приватизації та представників органів державної влади оплата здійснюється за рахунок коштів спеціального фонду Державного бюджету, який спрямовується на заходи, пов'язані з проведенням приватизації державного майна в частині навчання кадрів, бюджетних коштів, передбачених для цієї мети, коштів підприємств і організацій, та інших надходжень, не заборонених законодавством.

Представники недержавних структур та інші претенденти здійснюють оплату за рахунок власних коштів, а також з інших, не заборонених законодавством джерел.

Для формування списку осіб, яким необхідно пройти курс навчання або підвищення кваліфікації з питань управління корпоративними правами держави у другому півріччі 2004 року, просимо надати свої пропозиції щодо кандидатур спеціалістів, що мають пройти таке навчання.

Пропозиції просимо надавати не пізніше тижня до початку наступного місяця за формою:

N п/п Прізвище ім'я по батькові Місце роботи, Посада Контактний телефон Напрямок навчання Термін навчання (місяць у якому особа проходитиме навчання)
123456

Довідки за телефонами 294-33-64, 294-56-48.

Директор департаменту стратегії управління та обліку корпоративних прав державиА. Сачівко


2003-2006  "Радіопроект", програмування "АІТЕК"

ВГОРУ