This version of the page http://www.lanos-ua.com/company/news/6184.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-11-21. The original page over time could change.
Новорічні подарунки від ЗАЗ Ланос | Lanos SENS


о компании новости
Главная компания Новости

Корпоративные продажи

Новорічні подарунки від ЗАЗ Ланос

02 Декабря 2009
З наближенням Нового Року, ми всі очікуємо на приємні сюрпризи та дива. Передноворічна атмосфера створює святковий настрій, і саме в цей період, як ніколи, хочеться здійснити свою давню мрію – стати власником нового автомобіля. А якщо цей автомобіль вже зробив щасливими десятки тисяч українців? Сумнівів просто нема!

 

Компанія «АвтоЗАЗ-сервіс», яка офіційно представляє автомобілі СЕНС, Ланос на території України, пропонує скористатись пропозицією, яка діє з 01 грудня 2009 року. Для того щоб «народний» автомобіль був дійсно народним, себто доступним для більшості українців, мінімальна ціна на автомобіль Ланос, з 01 грудня 2009 року зафіксована на відмітці 60 600 грн. Для тих, хто немає можливості сплатити всю вартість автомобіля одразу, була розроблена нова кредитна програма з одним з комерційних банків-партнерів.
Тепер зовсім не обов’язково брати у борг у близьких родичів або друзів, щоб здійснити мрію. Достатньо мати лише чверть від вартості обраного автомобіля, і через пару днів в Україні стане на одного автолюбителя більше. Іншими словами, розмір авансового платежу при купівлі автомобілів продуктової лінійки Запорізького Автомобілебудівельного Заводу, становить лише 25%. При цьому, максимальний строк користування кредитом становить 60 місяців. Так як 0-ою відсотковою ставкою вже нікого не здивуєш, кредитний партнер програми, пропонує дійсно привабливу відсоткову ставку з другого року кредитування, яка зафіксована на рівні 4,44 % річних у гривні. На даний момент, на ринку кредитних послуг це більш ніж доступна пропозиція. При цьому, перший рік клієнт користується кредитними коштами банку, не задумуючись про відсотки. Якщо є можливість погасити кредит достроково, достатньо звернутись в банк та розрахуватись за автомобіль без штрафних санкцій.
Автомобілі СЕНС і Ланос, що вирізняються своєю простотою та доступністю обслуговування, такі що легко переносять важкі умови експлуатації, і переважають за якістю російські аналоги, відмінно підійдуть на роль бюджетного сімейного автомобіля. Те, що СЕНС і Ланос дуже широко використовуються в таксі, зайве підтвердження, що ці моделі зможуть служити вам вірою і правдою не один рік.
А оскільки Нового Року без подарунків не буває, для всіх клієнтів, хто зупинив свій вибір на автомобілях лінійки ЗАЗ пропонуються подарунки. Першим приємним сюрпризом буде поліс страхування цивільної відповідальності придбаного автомобіля. Другий сюрприз – це накопичувальна дисконтна картка CarMan&CarWoman, яка дає право отримувати знижку в розмірі 5% на всі послуги та покупки в офіційній дилерській мережі УкрАВТО. А з часом, розмір знижки може бути збільшено до 7%.
Пропозиція діє в усіх дилерських центрах ЗАЗ по всій території України. Строк дії новорічної пропозиціє обмежено в часі, і звісно ж кількість автомобілів за спеціальною ціною також обмежена. Подробиці можна дізнатись, звернувшись до продавця-консультанта салону ЗАЗ або зателефонувавши за телефоном «гарячої» лінії: 0 800 503 233 (дзвінки зі стаціонарних телефонів по всій території України безкоштовні)

Версия для печати
 « Предыдущая новость  |  Следующая новость »

Новорічна пропозиція на автомобілі ЗАЗ Lanos і Sens.

19 Ноября 2010

Новорічна пропозиція на автомобілі ЗАЗ Lanos і Sens. Чи помістяться подарунки в кишенях покупців?!?

ЗАЗ Lanos - зірка екрану!

19 Ноября 2010

У жовтні поточного року Lanos знову виходить на екрани всієї країни!

Кузьма та дівчата помили Lanos на Столичному Автошоу

15 Сентября 2010

У неділю, 12 вересня 2010 року, відвідувачі Столичного Автошоу змогли не тільки побачити новинки Запорізького автомобільного заводу, але й взяти активну участь у розважальному проекті «Помила Lanos».

все новости
© 2006. Разработка New Age Lab