This version of the page http://www.lanos-ua.com/company/news/6182.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-11-21. The original page over time could change.
"Зелений" ЗАЗ Lanos презентовано на Столичному АвтоШоу | Lanos SENS


о компании новости
Главная компания Новости

Корпоративные продажи

"Зелений" ЗАЗ Lanos презентовано на Столичному АвтоШоу

17 Сентября 2009
Структурний підрозділ Української Автомобільної Корпорації, компанія "АвтоЗАЗ-сервіс", що є офіційним дистриб'ютором автомобілів марки ЗАЗ в Україні, разом із ЗАТ "ЗАЗ" і ТОВ "Мікроклітинна технологія Україна", під час Столичного АвтоШоу 2009, представив для всіх відвідувачів свята ЗАЗ Lanos, що відповідає екологічним стандартам Євро-4 і обладнаний унікальною системою очищення повітря в салоні "ЭкоАвто".

 

В Європі вже давно стало нормою вимагати від автовиробників, випускати автомобілі, які були б дружелюбними стосовно   навколишнього середовища. У багатьох країнах турбота про чистоту повітря та його захист від забруднення вихлопними  газами стала першочерговим завданням. Найбільший український виробник автомобілів ЗАТ "ЗАЗ", вже два роки виробляє, а офіційний дистриб'ютор, компанія "АвтоЗАЗ-сервіс", реалізують автомобілі ЗАЗ Lanos, обладнані комплексною системою зниження токсичності з каталітичним нейтралізатором. Застосування системи розподіленого упорскування палива в парі із трикомпонентним нейтралізатором дозволило успішно виконати норми Євро 2, для внутрішнього ринку і Євро 3 для поставок на експорт. Тепер, завдяки застосуванню більш досконалого програмного забезпечення й каталітичного нейтралізатора вдалося вирішити завдання зниження рівня викидів вихлопних газів, відповідно до  європейських екологічних норм Євро-4. Таким чином, до багатьох переваг ЗАЗ Lanos, серед яких, простота у використанні й доступність, додасться така важлива характеристика як екологічність. Установка каталітичного нейтралізатора стане реальним кроком до поліпшення екології України, шляхом вдосконалення самого масового українського автомобіля.
Не секрет, що сучасна людина досить багато часу проводить у салоні автомобіля. Автомобіль став невід'ємною частиною життя: це і спосіб одержання доходу або ступінь незалежності від транспорту й часу. А якщо врахувати постійно зростаючу кількість пробок, то час проведений в салоні автомобіля іноді доходить до 4-х годин на день. Щоб захистити водія і його супутників від шкідливих для здоров'я речовин, які потрапляють в салон і не вловлюються повітряними фільтрами автомобіля, а також від тютюнового диму, був створений спільний проект Корпорації "УкрАВТО" і ТОВ "Мікроклітинна технологія Україна". Результатом стала поява системи очищення й знезаражування повітря в автомобілі, що одержала назву "ЭкоАвто". Характерними рисами системи є: ефективність, простота використання й звичайно ж доступність. Саме тому експериментальним зразком був обраний автомобіль, що продовжує залишатися одним із самих доступних на нашому ринку. Основною складовою системи "ЭкоАвто", став засіб "Экосепт", створений на основі натуральних рослинних компонентів природного походження. Маючий унікальні якості з очищення й знезаражування повітря в салоні автомобіля засіб, зареєстрований у МОЗ України й абсолютно безпечно для людей.
Довідатися подробиці про "зелений" ЗАЗ Lanos, обладнаний каталітичним нейтралізатором, що знижує обсяги викидів шкідливих речовин в атмосферу, а також про систему "ЭкоАвто", що дозволяє захистити водія й пасажирів від більшості шкідливих домішок, які можуть перебувати в салоні автомобіля, можна на сайті найбільшого дилерського центру в Україні – «Автоцентр на Столичному»: www.avtocentr.com.ua

Версия для печати
 « Предыдущая новость  |  Следующая новость »

Новорічна пропозиція на автомобілі ЗАЗ Lanos і Sens.

19 Ноября 2010

Новорічна пропозиція на автомобілі ЗАЗ Lanos і Sens. Чи помістяться подарунки в кишенях покупців?!?

ЗАЗ Lanos - зірка екрану!

19 Ноября 2010

У жовтні поточного року Lanos знову виходить на екрани всієї країни!

Кузьма та дівчата помили Lanos на Столичному Автошоу

15 Сентября 2010

У неділю, 12 вересня 2010 року, відвідувачі Столичного Автошоу змогли не тільки побачити новинки Запорізького автомобільного заводу, але й взяти активну участь у розважальному проекті «Помила Lanos».

все новости
© 2006. Разработка New Age Lab