This version of the page http://www.lanos-ua.com/company/news/6181.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-11-21. The original page over time could change.
Презентація нового ролика ЗАЗ Lanos на Столичному Автошоу 2009 | Lanos SENS


о компании новости
Главная компания Новости

Корпоративные продажи

Презентація нового ролика ЗАЗ Lanos на Столичному Автошоу 2009

14 Сентября 2009
Компанія "АвтоЗАЗ-сервис", що входить у структуру Української Автомобільної Корпорації й офіційно представляє автомобілі ЗАЗ Lanos, SENS, Tavrіa pіck-up і Slavuta в Україні, на Столичному Автошоу 2009, з 12 вересня, презентувала нову рекламну концепцію для автомобілів ЗАЗ Lanos: Українцям від щирого серця! Рекламний ролик за участю Кузьми Скрябіна став основною складовою концепції.

 

Автомобілі Lanos, які вже не перший рік є лідерами продажів на українському ринку, що в черговий раз підтвердила нагорода "Лідер Продажів", за підсумками конкурсу "Авторейтинг 2009". І завдяки цьому, українськими автолюбителями ці "народні" автомобілі сприймаються як щось давно знайоме, рідне й звичне. Для когось цей автомобіль став першим водійським досвідом, хтось його купував батькам, а хто-небудь і зовсім дарував його своїм братам, сестрам...
Ці автомобілі завжди асоціювалися з позитивними емоціями, теплими спогадами, іншими словами з усім тим, про що приємно згадувати й переживати ці моменти знову й знову. Саме тому, для зйомки ролика присвяченого автомобілю ЗАЗ Lanos був обраний сценарій, який міг би максимально близько передати все, що багато власників зв'язують із цим автомобілем. Музичною основою для ролика, була обрана добре відома й  така, що полюбилася багатьом, у виконанні української зірки Кузьми Скрябіна, "Старі фотографії", що додає тепла й позитива. Тим, хто знає цю пісню, не варто зайвий раз переказувати сюжет, лейтмотивом якого стали приємні спогади про близьких людей, про зовсім недавній час, коли всі друзі були поруч, і взявши альбом з фотографіями можна було зануритися в атмосферу ще таких свіжих, приємних спогадів.
Цей фактор став одним з вирішальних у процесі вибору актора на головну роль. Переговори зі Скрябіним носили невимушений характер, і згода на участь у проекті українського співака й продюсера було отримано практично відразу. Атмосфера зйомок стала справжнім епізодом з життя, багато сцен стали реальною зустріччю старих друзів, які давно не бачилися, і їм є про що поговорити й що згадати. Дійсної душевності, щирості й доброти ролику додала участь рідних і близьких Кузьми, які грали самих себе: це батько, мати й двоюрідна сестра співака. Для зйомок були обрані міста, які тим або іншим чином пов'язані з Кузьмою Скрябіним і автомобілем. У список міст потрапили Запоріжжя, як місто, що випускає ЗАЗ Lanos, Львів - рідне місто шоумена й Кам'янець-Подільський, що за сюжетом ролика був проміжним на шляху головного героя.
Новий рекламний ролик ЗАЗ Lanos можна буде побачити найближчим часом в ефірі українських телеканалів.

Версия для печати
 « Предыдущая новость  |  Следующая новость »

Новорічна пропозиція на автомобілі ЗАЗ Lanos і Sens.

19 Ноября 2010

Новорічна пропозиція на автомобілі ЗАЗ Lanos і Sens. Чи помістяться подарунки в кишенях покупців?!?

ЗАЗ Lanos - зірка екрану!

19 Ноября 2010

У жовтні поточного року Lanos знову виходить на екрани всієї країни!

Кузьма та дівчата помили Lanos на Столичному Автошоу

15 Сентября 2010

У неділю, 12 вересня 2010 року, відвідувачі Столичного Автошоу змогли не тільки побачити новинки Запорізького автомобільного заводу, але й взяти активну участь у розважальному проекті «Помила Lanos».

все новости
© 2006. Разработка New Age Lab