This version of the page http://www.lanos-ua.com/company/news/6188.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-11-19. The original page over time could change.
Lanos або SENS в кредит за 1 годину | Lanos SENS


о компании новости
Главная компания Новости

Корпоративные продажи

Lanos або SENS в кредит за 1 годину

19 Января 2010
З 18 січня 2010 року в усій дилерській мережі компанії «АвтоЗАЗ-сервіс», що входить в структуру Української Автомобільної Корпорації, діє кредитна програма від «VOLKSBANK» на придбання автомобілів Lanos та SENS.

 
На фоні багатьох кредитних пропозицій від різноманітних комерційних банків, цей продукт вирізняється з поміж інших, мабуть, однією з найголовніших умов: строк прийняття рішення стосовно видачі кредиту. Не потрібно чекати днями на відповідь з банку, оскільки комерційний банк, кредитний партнер Корпорації УкрАВТО, вже через годину після подання заявки на отримання кредиту зможе дати відповідь. Тобто Вам не доведеться навіть покидати відділення банку чи автосалон, де також можна подати документи на кредит, чекаючи на позитивну відповідь. Основні умови придбання найдоступнішого автомобіля, з яким можна набути водійського першого досвіду або комерційного автомобіля, який допоможе зекономити кошти власної справи, виглядають наступним чином:
 
Авансовий платіж , грн
Від 35 %
Строк кредитування
До 60 міс.
Розмір комісії, %
0
1,99
Відсоткова ставка
23,99
23,23
Додаткові платежі
Внесення до реєстру – 34 грн, нотаріальне оформлення – від 500 грн, страхування від нещасного випадку (одноразово) – 1,5% від суми кредиту
Версия для печати
 « Предыдущая новость  |  Следующая новость »

Новорічна пропозиція на автомобілі ЗАЗ Lanos і Sens.

19 Ноября 2010

Новорічна пропозиція на автомобілі ЗАЗ Lanos і Sens. Чи помістяться подарунки в кишенях покупців?!?

ЗАЗ Lanos - зірка екрану!

19 Ноября 2010

У жовтні поточного року Lanos знову виходить на екрани всієї країни!

Кузьма та дівчата помили Lanos на Столичному Автошоу

15 Сентября 2010

У неділю, 12 вересня 2010 року, відвідувачі Столичного Автошоу змогли не тільки побачити новинки Запорізького автомобільного заводу, але й взяти активну участь у розважальному проекті «Помила Lanos».

все новости
© 2006. Разработка New Age Lab