This version of the page http://molode.com.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-11-14. The original page over time could change.
Молоде радіо - Хвиля української музики :: Українська онлайн-радіостанція
100% сучасної української музики онлайн! Contemporary UA music online!                                                         100% сучасної української музики онлайн! Contemporary UA music online!
 

Концерт гуртів "Механічний апельсин" та "Спалені вітрила" у Львові

НОВИНИ

Не встигли "Механічні апельсини" нещодавно відвідати Львів з запальним концертом, як гостинний паб "Хмільний дім Роберта Домса" знову прийматиме запальних рок-н-рольщиків, - цього разу - з офіційною презентацією свого відео на пісню "Ми будем разом". Привітати хлопців з виходом відео приїдуть рівненські друзі, гурт "Спалені вітрила". Разом цей тандем не змусить вас сидіти на місці.

Презентація по-Полтавськи, або спільний кліп гуртів "Sashen'ka" та "de Joker"

НОВИНИ

5 листопада в Rock'n'Roll Cafe "Villa Крокодила" відбулась презентація кліпу "Намалюй" - спільної роботи полтавських гуртів "Sashen'ka" та "de Joker".

Ця подія зібрала не тільки полтавських поціновувачів музики, а й гостей з інших міст, які приїхали, щоб першими побачити кліп. Адже в Інтернеті він з’явиться не скоро - музиканти націлені просувати відео на телебачення, а вже потім запустити у всесвітню павутину.

У Львівському палаці мистецтв покажуть кращі короткометражки року

НОВИНИ

13 - 17 листопада у Львівському палаці мистецтв відбудеться проект «Артхаус Львів» демонструватиме «Future Shorts. The best» - ТОП-9 кращих короткометражок року, які набирали найвищі бали і ставали фаворитами чотирьох сезонних програм.

"Дахабраха" презентує новий альбом і вирушає в тур Україною підтримку нового альбому

НОВИНИ

"ДахаБраха" – український квартет, що грає українську народну музику з сучасним драйвом. Їх звучання поєднує в собі східноєвропейську чуттєвість та мелодійність з азійськими та африканськими ритмами. Ансамбль "ДахаБраха" був організований у 2004 році в Київському Центрі Сучасного Мистецтва «ДАХ» авангардистським театральним режисером Владиславом Троїцьким, що залишило помітний слід на манері (або значно вплинуло на манеру)виконання музикантів – без сценічних ефектів їх шоу не відбувається ніколи. Експериментуючи з українським фольклором, вони привнесли в музику ритми індустріального світу, створивши яскравий, унікальний образ "ДахаБраха", який неможливо ні з чим порівняти.

Танцювальна Жар-Птиця

НОВИНИ

Така вже доля у цієї пісні, що її виконання відбувається дуетно. Спочатку "Мотор’ролла" записала "Жар-Птицю" зі своїми канадськими друзями з групи "Klooch", а тепер в радіоефірі буде презентовано танцювальну версію треку, створену хмельницькою командою спільно зі столичним електронним проектом "Flashtronica". Це вже не перша їхня співпраця. Останнім гучним доробком пари стала пісня "Літо Посеред Зими". А тепер на нас чекає і їхня "Жар-Птиця", яку не можна навіть назвати просто реміксом. Це справді нова версія композиції.

Гурт Magua переміг в українському фіналі GBOB

НОВИНИ

7 листопада в київському клубі Бінго відбувся Національний Фінал міжнародного конкурсу "The Global Battle of the Bands". Серед 16-ти учасників перемогу здобув колектив Magua. Більше половини суддів віддали їм найвищий бал. В "альтернативному" голосуванні, в якому брали участь музиканти гуртів-фіналістів, першість також дісталася їм.

«Божичі» закликають зберігати живу історію – записувати на диктофон, як співають дідусі та бабусі

НОВИНИ

У київському метрополітені знов з’явилися плакати із соціальною рекламою гурту «Божичі». На цей раз Божичі закликають проявити інтерес до людей старшого покоління, більшість з яких є носіями тих чи інших знань народної культури.

Відбудувати згорілий будинок родині Бондарчуків з Вінниччині допоможе печиво

НОВИНИ

30 листопада у більшості київських університетів розпочнеться «Ярмарок благодійного печива». Він об’єднає всіх небайдужих та любителів солодкого. У рамках заходу кожен бажаючий може власноруч спекти печиво, пиріг або тістечка та/або продати свої кулінарні витвори на ярмарках печива.  

Слобідські вечорниці у Харкові

НОВИНИ

14 листопада о 16:00 у домівці Спілки Української Молоді розпочнуться Слобожанські вечорниці.

Осучаснений варіант цього дійства включає в себе народні співи, танці, загадки, мовні змагання, ігри та багато чого іншого. На зустрічі гості мають можливість познайомитесь із традиціями вечорниць, дізнаєтись, чим вони були для наших пра-пра-пра та відчути дух справжньої української культури. Вечорниці – це перш за все знайомство з традиціями народу, гарними людьми.

"Гайдамаки" грають осінні концерти в Європі

НОВИНИ

Плідна робота на власній студії , де "Гайдамаки" провели жовтень у створенні альбому, перейшов у гастрольний тур. Гурт вирушає у чотири країни Європи, одна з яких – Королівство Норвегія – стане важливим відкриттям. Тут "Гайдамаки" гратимуть вперше.

123456789наступна ›остання »