This version of the page http://rock.kiev.ua/klub/inkunabula.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-11-12. The original page over time could change.
Киевский Рок Клуб : Інкунабула
Ж
И
В
О
Й
 
З
В
У
К
!
W
W
W
.
R
O
C
K
.
K
I
E
V
.
U
A

НОВОСТИ
· АРХИВ
· CD.РЕЛИЗ
· БЛОГ
РОК.мастерская
· ОСНОВЫ
АФИША
РОК.лица
МУЗЫКА.mp3·  - freeze
ФОТО.банк
РОК.контакты
ОБЪЯВЛЕНИЯ
ФОРУМ
FAQ.справка

Вся РОК-Украина
Вы вошли как Гость
Регистрация
Музторг · Киев
Гитарный дом
Тарас Бульба
Перекресток
УкрТяжМет
Live in Kiev
Route 66
Белый список 
Нашлось...
АФИША:
11.5.2008 -
Киев
клуб «Sky Hall» 
РЕЦЕНЗИИ:
Інкунабула - НеВиДаНе
[2007]
Восени цього року вибухове львівське тріо Інкунабула представило слухачам свій дебютний альбом з інтригуючою назвою - Невидане>>>
ИНТЕРВЬЮ:
нет


добавить ссылку

Інкунабула

Гурт «Інкунабула» створений в 2004 році трьома хлопаками, які мали схожі уявлення про обличчя сучасної важкої музики. Хлопці сповідують концепцію тріо, адже вважають його мінімальною самодостатньою музичною одиницею з максимальною питомою вагою кожного учасника колективу.

Пісні народжуються самі собою – як відчувають музиканти з глибин набутого досвіду. Хтось подає ідею, решта підхоплюють і цілком спонтанно, в межах толерантної імпровізації, народжуються пісні – музичні творіння, які згодом відшліфовуються і поліруються на репетиціях в музичній лабораторії ордена «Сучасної Музики».

«Троє – це коли немає місця для балагану і непорозумінь, коли для схвалення ідеї необхідно лиш два голоси, коли несеш на сцені повну відповідальність за себе і «тих двох», бо відчуваєш за своєю спиною ще двох таких же самотніх людей, які разом втрьох спроможні робити великі речі. «Інкунабула» зробить все, щоб слухачі відчули цю енергетику.»

Юрко Козій - вокал, бас-гітара, сопілка, тексти, музика
Лідер гурту. Постійно підбадьорює інших учасників і намагається віддавати їм бодай частку свого оптимізму. Свого часу закінчив музичну та хорову школу «Дударик» по класу сопілки (яку не забуває використовувати в творчості «Інкунабули»). Раніше брав участь в таких проектах, як «Без цукру» та «Далі…».

Максим Хоменко – гітара, вокал (бек-ґролінґ), музика
Разом з Юрком певний час був учасником команди «Без цукру», пізніше вони разом стояли біля витоків гурту «Далі…». Потім встиг помузикувати в «Драйвері» та «Хеллен», аж поки не запропонував Юркові створити те, що сьогодні називається «Інкунабула».

Роман Єрмаков – ударні
Барабанщик з освітою. Разом з Максимом грає в різних складах вже понад 7 років. Своєю інтелігентно-джазовою манерою гри облагороджує звучання жорстких гітар. Попередні проекти: «Драйвер» і «Хеллен».



Сайт: www.incunabula.iatp.org.ua

Читать в архиве по теме 1:
07.11.2008
Інкунабула припинила існування
Много ссылок
Магазины
Клубы
Фестивали
Рэкорд-лэйблы
Студии
Реп. Базы
Черный список 

РОКЕР ДНЯ!
Джегер

сотрудничество · добавить новость · добавить афишу · контакты
подключайтесь: Twitter
copyleft 2003-2010 www.rock.kiev.ua
No rights reserved

Реклама:
Радиоуправляемые железные дороги, модели вертолетов радиоуправляемые приобретите в подарок Топ- 5: вид на жительство болгария для желающих уехать! трансформеры 2 скачать