This version of the page http://www.minjust.gov.ua/0/24416 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-11-02. The original page over time could change.
Мiнiстерство юстицiї України
НА ГОЛОВНУ  КОНТАКТИ  САЙТИ УПРАВЛІНЬ ЮСТИЦІЇ 
Міністр юстиції

Лавринович
Олександр Володимирович
  • Міністерство юстиції України оголошує конкурс на заміщення вакантних посад
  • Громадська рада при Міністерстві юстиції України
  • Координаційна рада молодих юристів при Міністерстві юстиції України
  • Громадська рада з питань дотримання прав людини в установах виконання покарань
  • До уваги об’єднань громадян, легалізованих Міністерством юстиції України
  • До уваги редакцій та засновників друкованих засобів масової інформації
ІСТОРИЧНИЙ ЕКСКУРС
2010 рік
27 жовтня Указом Президента України від 27 жовтня 2010 року № 981 «Про внесення змін до Указу Президента України від 19 жовтня 2007 року № 981» затверджено новий склад делегації України для участі у переговорах з Європейським Союзом щодо укладення Угоди між Україною та Європейським Союзом про Спільний авіаційний простір. У складі делегації України затверджено першого заступника директора Державного департаменту з питань адаптації законодавства Качку Тараса Андрійовича.
26 жовтня У приміщенні Міністерства юстиції України пройшла зустріч Міністра юстиції України Олександра Лавриновича з новопризначеним Послом Ісламської Республіки Пакистан в Україні Ахмадом Наваз Салім Мела. Під час зустрічі обговорювались перспективи співпраці у правовій сфері.
14 жовтня Прийнято наказ Міністерства юстиції України від 14 жовтня 2010 року № 2526/5 «Про затвердження Змін до наказу Міністерства юстиції України від 25.12.2006 № 103/5».
13 жовтня Прийнято наказ Міністерства юстиції України від 13 жовтня 2010 року № 2501/5 «Про затвердження Порядку ведення Єдиного реєстру нотаріусів».
12 жовтня Прийнято наказ Міністерства юстиції України від 12 жовтня 2010 року № 2480/5 «Про внесення змін до деяких наказів Міністерства юстиції України».
12 жовтня Прийнято наказ Міністерства юстиції України від 12 жовтня 2010 року № 2481/5 «Про внесення змін до наказу Міністерства юстиції України від 30.05.2008 № 914/5».
11 жовтня Прийнято наказ Міністерства юстиції України від 11 жовтня 2010 року № 2478/5 «Про затвердження Змін до Порядку проведення органами юстиції перевірок стану додержання законодавства про державну реєстрації нормативно-правових актів».
7 жовтня Указом Президента України від 7 жовтня 2010 року № 936 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня юриста» за вагомий особистий внесок у реалізацію державної правової політики, зміцнення законності та правопорядку, високий професіоналізм у захисті конституційних прав і свобод громадян почесне звання «Заслужений юрист України» присвоєно:
  • Кунді Валентині Володимирівні - директорові Департаменту реєстрації актів цивільного стану громадян Міністерства юстиції України;
  • Панченко Аліні Михайлівні – заступникові Міністра юстиції України;
  • Семьоркіній Олені Миколаївні – директорові Департаменту легалізації об’єднань громадян, державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та інформагентств Міністерства юстиції України.
5 жовтня У приміщенні Міністерства юстиції під головуванням Міністра юстиції України Олександра Лавриновича відбулось розширене засідання Всеукраїнської міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення. У засіданні взяли участь перший заступник голови Київської обласної державної адміністрації Ярослав Москаленко, заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Пузанов, представники органів виконавчої влади, громадських організації, адвокатури, юридичних консультаційних центрів. Під час засідання розглянуто питання надання безоплатної правової допомоги населенню та участь у цьому процесі студентів правників. Також обговорено правоосвітню роботу Головного управління юстиції у м. Києві щодо профілактики дитячої злочинності та бездоглядності. За результатами засідання прийнято відповідні рішення.
29 вересня Постановою Кабінету Міністрів України від 29 вересня 2010 року № 880 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 11 липня 2002 р. № 965» затверджено новий склад Міжвідомчої комісії з питань транспортних коридорів та транзитної політики. У складі Міжвідомчої комісії затверджено заступника Міністра юстиції за посадою.
29 вересня Прийнято наказ Міністерства юстиції України від 29 вересня 2010 року № 2336/5 «Про затвердження Інструкції з оформлення матеріалів про адміністративні правопорушення».
29 вересня Прийнято наказ Міністерства юстиції України від 29 вересня 2010 року № 2337/5 «Про затвердження Положення про процедуру застосування запобіжних заходів щодо країн, які не виконують або неналежним чином виконують рекомендації міжнародних, міжурядових організацій, задіяних у сфері боротьби з легалізацією (відмиванням) доходів, одержаних злочинним шляхом, або фінансуванням тероризму».
29 вересня Прийнято наказ Міністерства юстиції України від 29 вересня 2010 року № 2338/5 «Про затвердження Порядку проведення перевірок Міністерством юстиції України суб’єктів первинного фінансового моніторингу».
29 вересня Прийнято наказ Міністерства юстиції України від 29 вересня 2010 року № 2339/5 «Про затвердження Положення про здійснення фінансового моніторингу суб’єктами первинного фінансового моніторингу, державне регулювання та нагляд за діяльністю яких здійснює Міністерство юстиції України».
29 вересня Прийнято наказ Міністерства юстиції України від 29 вересня 2010 року № 2340/5 «Про затвердження Порядку розгляду справ про порушення вимог законодавства, що регулює діяльність у сфері запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, та застосування санкцій».
29 вересня У приміщенні Міністерства юстиції відбулась зустріч Міністра юстиції України Олександра Лавриновича з представниками Парламентської Асамблеї Ради Європи. У ході зустрічі відбулося обговорення окремих рекомендацій ПАРЄ стосовно реформ виборчої системи, прокуратури, системи юстиції, а також щодо питань боротьби з корупцією та розвитку в Україні громадянського суспільства.
25-27 вересня У м. Львові пройшла ІІІ Міжнародна наукова конференція «Розвиток громадянського суспільства: духовність і право», організована Міністерством юстиції України, Міжнародною науковою громадською організацією «Міжнародна Академія духовних наук» і Львівським національним університетом імені Івана Франка при підтримці Координатора ОБСЄ в Україні. У ході конференції порушено широке коло питань, що знаходиться в сфері уваги громадських організацій як в Україні, так і в світі – від питань морального та фізичного здоров’я нації до демографічної політики, національних та культурних традицій. У заході взяли участь громадські організації з України, Грузії, Росії. Для учасників конференції були проведені тренінги з питань реалізації своїх прав, визначених законодавством.
22 вересня У приміщенні Міністерства юстиції відбулась зустріч Міністра юстиції України Олександра Лавриновича з заступником Голови дипломатичної місії Федеративної Республіки Німеччина, радником-посланником Анке Фельдгузен, з нагоди початку її роботи. У ході зустрічі обговорено низку актуальних політико-правових питань.
16 вересня Прийнято наказ Міністерства юстиції України від 16 вересня 2010 року № 2193/5 «Про внесення змін до Порядку особистого прийому громадян Міністром, першим заступником, заступниками Міністра та іншими посадовими особами Міністерства юстиції».
15 вересня Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 15 вересня 2010 року № 1844-р «Про підготовку та відзначення 800-річчя заснування м. Збаража Тернопільської області» утворено Організаційний комітет з підготовки та відзначення 800-річчя заснування м. Збаража Тернопільської області. До складу Організаційного комітету введено заступника Міністра юстиції за посадою.
15 вересня У приміщенні Міністерства юстиції відбулась зустріч Міністра юстиції України Олександра Лавриновича з Верховним Комісаром ОБСЄ у справах національних меншин Кнутом Воллєбеком. У ході зустрічі обговорено законодавчі ініціативи у сфері прав національних меншин, що реалізуються наразі в Україні.
14 версеня У приміщенні Міністерства юстиції відбулось офіційне представлення нового Технічного радника Посольства Франції при Міністерстві юстиції України – держаного доповідача, судді адміністративного суду м. Лімож Шарета Жерома. У ході зустрічі між Міністром юстиції України Олександром Лавриновичем та Надзвичайним та Повноважним Послом Франції в Україні Жаком Фором підписано угоду, якою визначаються основні завдання Технічного радника Посольства Франції.
2 вересня Розпорядженням Кабіненту Міністрів України від 2 вересня 2010 року № 1765-р «Про проведення щорічних Рішельєвських академічних читань в м. Одесі» затверджено склад Організаційного комітету з підготовки та проведення щорічних Рішельєвських академічних читань. У складі Організаційного комітету затверджено засутпника Міністра юстиції за посадою.
30 серпня Прийнято наказ Міністерства юстиції від 30 серпня 2010 року № 2046/5 «Про внесення змін до Інструкції з ведення Державного реєстру актів цивільного стану громадян та про визнання таким, що втратив чинність, наказу Міністерства юстиції від 16.10.2008 № 1761/5».
27 серпня Розпорядженням Президента України від 27 серпня 2010 року № 1068/2010-рп «Про уповноваження О.Лавриновича на підписання Договору між Україною та Арабською Республікою Єгипет про взаємну правову допомогу в цивільних та господарських справах Міністра юстиції України Лавриновича Олександра Володимировича уповноважено на підписання Договору між Україною та Арабською Республікою Єгипет про взаємну правову допомогу в цивільних та господарських справах.
25 серпня Розпорядженням Президента України від 25 серпня 2010 року № 1063/2010-рп «Про уповноваження О.Лавриновича на підписання Угоди між Україною та Гонконгом, Спеціальним Адміністративним Районом Китайської Народної Республіки, про видачу правопорушників» Міністра юстиції України Лавриновича Олександра Володимировича уповноважено на підписання Угоди між Україною та Гонконгом, Спеціальним Адміністративним Районом Китайської Народної Республіки, про видачу правопорушників.
25 серпня Розпорядженням Президента України від 25 серпня 2010 року № 1064/2010-рп «Про уповноваження О.Лавриновича на підписання Договору між Україною та Алжирською Народною Демократичною Республікою про видачу правопорушників» Міністра юстиції України Лавриновича Олександра Володимировича уповноважено на підписання Договору між Україною та Алжирською Народною Демократичною Республікою про видачу правопорушників.
25 серпня Розпорядженням Президента України від 25 серпня 2010 року № 1065/2010-рп «Про уповноваження О.Лавриновича на підписання Договору між Україною та Алжирською Народною Демократичною Республікою про правову допомогу у кримінальних справах» Міністра юстиції України Лавриновича Олександра Володимировича уповноважено на підписання Договору між Україною та Алжирською Народною Демократичною Республікою про правову допомогу у кримінальних справах.
25 серпня Постановою Кабінету Міністрів України від 25 серпня 2010 року № 767 «Деякі питання увічнення пам’яті жертв війни та політичних репресій» затверджено склад Державної міжвідомчої комісії у справах увічнення пам’яті жертв війни та політичних репресій. У складі комісії затверджено першого заступника Міністра юстиції за посадою.
20 серпня Указом Президента України від 20 серпня 2010 року № 829 «Про відзначення державними нагородами України працівників підприємств, установ і організацій» за значний особистий внесок у соціально-економічний, науково-технічний і культурний розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю та з нагоди 19-ї річниці незалежності України почесне звання «Заслужений юрист України» присвоєно начальнику Управління систематизації законодавства та правової інформації Міністерства юстиції України Пушенку Олександру Григоровичу.
19 серпня Указом Президента України від 19 серпня 2010 року № 827 «Про новий склад Комісії при Президентові України у питаннях помилування» затверджено склад Комісії при Президентові України у питаннях помилування. У складі Комісії затверджено першого заступника Міністра юстиції України Ємельянову Інну Іванівну.
17 серпня Указом Президента України від 17 серпня 2010 року № 820 «Про Робочу групу з питань реформування кримінального судочинства» затверджено робочу групу з питань реформування кримінального судочинства. Керівником робочої групи затверджено Міністра юстиції України Лавриновича Олександра Володимировича. У складі робочої групи затверджено заступника Міністра юстиції України Притику Юрія Дмитровича.
17 серпня Прийнято наказ Міністерства юстиції України від 17 серпня 2010 року № 1926/5 «Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Міністерства юстиції від 26.03.2003 № 24/5».
14 серпня Розпорядженням Президента України від 14 серпня 2010 року № 1041/2010-рп «Про уповноваження О.Лавриновича на підписання Договору між Україною та Алжирською Народною Республікою про правову допомогу у цивільних справах» Міністра юстиції України Лавриновича Олександра Володимировича уповноважено на підписання Договору між Україною та Алжирською Народною Республікою про правову допомогу у цивільних справах.
12 серпня Розпорядженням Президента України від 12 серпня 2010 року № 1035/2010-рп «Про делегацію України для участі в роботі Групи держав Ради Європи проти корупції (GRECO)» утворено делегацію України для участі в роботі Групи держав Ради Європи проти корупції (GRECO). Главою делегації затверджено заступника Міністра юстиції України Лутковську Валерію Володимирівну. Також до складу делегації введено начальника відділу антикорупційної політики Департаменту законодавства про правосуддя, правоохоронної діяльності та антикорупційної політики Міністерства юстиції України Смірнову Олену Львівну.
10 серпня Указом Президента України від 10 серпня 2010 року № 804 «Про деякі питання переговорів з Європейським Союзом щодо укладення Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом» затверджено склад делегації України для участі у переговорах з Європейським Союзом щодо укладення Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом. У складі делегації заступником глави делегації, керівником робочої групи з питань співробітництва у сфері юстиції, свободи та безпеки між Україною та Європейським Союзом затверджено заступника Міністра юстиції Лутковську Валерію Володимирівну. Також у складі делегації затверджено директора Департаменту з питань адаптації законодавства Зеркаль Олену Володимирівну та першого заступника директора Департаменту з питань адаптації законодавства Качку Тараса Андрійовича.
4 серпня Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 4 серпня 2010 року № 1602-р «Про погодження складу наглядової ради Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» погоджено склад наглядової ради Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України». До складу наглядової ради введено заступника Міністра юстиції Ємельянову Інну Іванівну.
3 серпня Прийнято наказ Міністерства юстиції України від 3 серпня 2010 року № 1754/5 «Про внесення зміни до наказу Міністерства юстиції України від 19.12.2005 № 105/5».
28 липня Постановою Кабінету Міністрів України від 28 липня 2010 року № 646 «Про утворення міжвідомчої робочої групи з координації заходів щодо створення системи державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» утворено міжвідомчу робочу групу з координації заходів щодо створення системи державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень. Головою міжвідомчої робочої групи затверджено Міністра юстиції Лавриновича Олександра Володимировича. Заступником голови міжвідомчої робочої групи затверджено заступника Міністра юстиції Єфіменка Леоніда Васильовича. Секретарем міжвідомчої робочої групи затверджено директора департаменту цивільного законодавства та підприємництва Завальну Інну Ігорівну. До складу міжвідомчої робочої групи введено генерального директора державного підприємства «Інформаційний центр» Міністерства юстиції України Добжанського Віталія Броніславовича.
28 липня Прийнято наказ Міністерства юстиції України від 28 липня 2010 року № 1692/5 «Про внесення змін до наказу Міністерства юстиції України від 07.02.2002 № 7/5 «Про затвердження Тимчасового положення про порядок державної реєстрації прав власності на нерухоме майно».
14 липня Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14 липня 2010 року № 2010 № 1399-р «Про затвердження складу представників Кабінету Міністрів України у Національній тристоронній соціально-економічній раді» затверджено склад представників Кабінету Міністрів України у Національній тристоронній соціально-економічній раді. У складі Ради затверджено заступника Міністра юстиції Горбунову Лідію Миколаївну.
14 липня Прийнято наказ Міністерства юстиції України від 14 липня 2010 року № 1549/5 «Про внесення змін до Інструкції про особливості здійснення судово-експертної діяльності атестованими судовими експертами, що не працюють у державних спеціалізованих експертних установах».
5-6 липня Відбувся візит Міністра юстиції України Олександра Лавриновича до Страсбургу. Візит відбувся з метою проведення робочих зустрічей з посадовими особами Ради Європи та надання європейській стороні інформації про пріоритети нової української влади.
30 червня Постановою Кабінету Міністрів України від 30 червня 2010 року № 538 «Про Раду з питань соціального захисту бездомних громадян та осіб, звільнених з місць позбавлення волі» утворено Раду з питань соціального захисту бездомних громадян та осіб, звільнених з місць позбавлення волі. До складу ради введено заступника Міністра юстиції за посадою.
23 червня Постановою Кабінету Міністрів України від 23 червня 2010 року № 492 «Про затвердження складу Державної акредитаційної комісії» затверджено склад Державної акредитаційної комісії. У складі Комісії затверджено заступника Міністра юстиції Богатиря Володимира Вікторовича.
23 червня У приміщенні Міністерства юстиції України відбулась зустріч Міністра юстиції України Олександра Лавриновича з директором Департаменту виконання рішень Європейського суду з прав людини Женев’єв Мейєр. У ході зустрічі обговорювались питання забезпечення в Україні виконання в повному обсязі вимог Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод.
18 червня Указом Президента України від 18 червня 2010 року № 707 «Про внесення змін до Указу Президента України від 23 грудня 2006 року № 1121» затверджено новий персональний склад Ради з питань забезпечення реалізації в Україні Порогової програми Корпорації «Виклики тисячоліття» щодо зниження рівня корупції. У складі Ради затверджено першого заступника Міністра юстиції Ємельянову Інну Іванівну.
18 червня У приміщенні Міністерства юстиції України відбулась зустріч Міністра юстиції України Олександра Лавриновича з Надзвичайним і Повноважним послом Великобританії в України Лі Тернером. Зустріч відбулась за ініціативою Британської сторони з метою обговорення питань проведення судової реформи в Україні.
18 червня У приміщенні Міністерства юстиції України відбулась зустріч Міністра юстиції України Олександра Лавриновича з Надзвичайним і Повноважним Послом Великої Британії в Україні Лі Тернером. У ході зустрічі обговорювались питання проведення в Україні судової реформи.
16 червня Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 16 червня 2010 року № 1231-р «Про затвердження орієнтовного плану законопроектних робіт на 2010 рік» затверджено відповідний план робіт. Міністерство юстиції візьме участь у виконанні орієнтовного плану.
14 червня Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14 червня 2010 року № 1228-р «Про затвердження плану заходів щодо виконання Річної національної програми співробітництва Україна-НАТО на 2010 рік» затверджено відповідний план заходів. Міністерство юстиції візьме участь у виконання плану заходів.
14 червня Прийнято наказ Міністерства юстиції України від 14 червня 2010 року № 1284/5 «Про внесення змін до наказу Міністерства юстиції України від 19.12.2005 № 105/5».
9 червня Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 9 червня 2010 року № 1193-р «Деякі питання виконання Угоди між Кабінетом Міністрів України і Урядом Республіки Польща про навчання громадян України в Європейському колегіумі в Натоліні» затверджено склад Української частини Конкурсного комітету для відбору кандидатів на навчання до Європейського колегіуму в Натоліні. У складі Української частини затверджено заступника директора Державного департаменту з питань адаптації законодавства Міністерства юстиції України, за посадою.
9 червня Постановою Кабінету Міністрів України від 9 червня 2010 року № 424 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 21 лютого 2007 р. № 257» затверджено новий склад Міжвідомчої комісії з питань протидії протиправному поглинанню та захопленню підприємств. У складі Комісії затверджено заступника Міністра юстиції, за посадою.
9 червня Указом Президента України від 9 червня 2010 року № 675 «Про Організаційний комітет з підготовки та відзначення 19-ї річниці незалежності України» затверджено склад Організаційного комітету з підготовки та відзначення 19-ї річниці незалежності України. У складі Організаційного комітету затверджено заступника Міністра юстиції України Горбунову Лідію Миколаївну.
9 червня Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 9 червня 2010 року № 1196-р «Про затвердження плану заходів щодо виконання у 2010 році Загальнодержавної програми адаптації законодавства України до законодавства Європейського Союзу» затверджено відповідний план заходів. Міністерство юстиції візьме участь у виконанні плану заходів.
9 червня Українська офіційна делегація під головуванням Міністра юстиції Олександра Лавриновича взяла участь у зустрічі у форматі Україна-ЄС з питань юстиції, свободи та безпеки, місто Брюссель. У ході зустрічі обговорювались питання стану виконання Плану-графіку імплементації Плану дій Україна – ЄС у сфері юстиції, свободи та безпеки.
2 червня У приміщенні Міністерства юстиції України відбулась зустріч Міністра юстиції України Олександра Лавриновича з співдоповідачем Моніторингового комітету Парламентської Асамблеї Ради Європи Ренатою Вольвенд. Зустріч відбулась в рамках планового візиту співдоповідачів ПАРЄ в рамках діючої процедури моніторингу виконання зобов’язань перед Радою Європи. У ході зустрічі сторони обговорили пріоритети політики нового уряду та стан справ у сфері проведення реформ, які є частиною зобов’язань України перед Радою Європи.
31 травня Указом Президента України від 31 травня 2010 року № 650 «Про утворення делегації України для участі у переговорах між Україною та Ліванською Республікою щодо підготовки проекту Договору між Україною та Ліванською Республікою про правові відносини та правову допомогу в цивільних і кримінальних справах» утворено делегацію України для участі у переговорах між Україною та Ліванською Республікою про правові відносини та правову допомогу в цивільних і кримінальних справах у такому складі:
  • Лутковська Валерія Володимирівна – заступник Міністра юстиції України, глава делегації;
  • Шевченко Катерина Георгіївна – директор Департаменту міжнародного приватного права і міжнародної правової допомоги Міністерства юстиції України.
31 травня Указом Президента України від 31 травня 2010 року № 651 «Про утворення делегації України для участі у переговорах між Україною та Ліванською Республікою щодо підготовки проекту Договору між Україною та Ліванською Республікою про видачу правопорушників» утворено делегацію України для участі у переговорах між Україною та Ліванською Республікою про видачу правопорушників у такому складі:
  • Лутковська Валерія Володимирівна – заступник Міністра юстиції України, глава делегації;
  • Шевченко Катерина Георгіївна – директор Департаменту міжнародного приватного права і міжнародної правової допомоги Міністерства юстиції України.
26 травня Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 26 травня 2010 року № 1096-р «Про утворення Організаційного комітету з підготовки та відзначення 75-річчя заснування Національного ботанічного саду імені М.М. Гришка» утворено Організаційний комітет з підготовки та відзначення 75-річчя заснування Національного ботанічного саду імені М.М. Гришка. До складу організаційного комітету введено начальника Управління законодавства з питань земельних відносин, агропромислового комплексу та охорони довкілля Міністерства юстиції України Коваленка Миколу Андрійовича.
25 травня У приміщенні Міністерства юстиції України відбулась зустріч заступника Міністра юстиції України Леоніда Єфіменка з представниками Міжнародного Валютного Фонду. У ході зустрічі обговорювалося питання реалізації Міністерством юстиції України нової редакції Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом» щодо виконання функцій суб’єктами первинного фінансового моніторингу, зокрема нотаріусами, адвокатами, а також розширення переліку державних органів, які здійснюють регулювання та нагляд за такими суб’єктами. За результатами зустрічі представники МВФ повідомлять Міністерству юстиції про підтримку, яку вони будуть надавати Україні під час реалізації вимог нової редакції указаного закону.
19 травня Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 19 травня 2010 року № 1083-р «Про затвердження нового складу робочої групи з підготовки проекту Податкового кодексу України» затверджено новий склад робочої групи з підготовки проекту Податкового кодексу України. У складі робочої групи затверджено Міністра юстиції України Лавриновича Олександра Володимировича.
18 травня У приміщенні Міністерства юстиції України відбулась міжнародна конференція «Перспективи реформи кримінальної юстиції в Україні». У ході конференції Міністр юстиції виступив з доповіддю щодо перспектив проведення реформ кримінальної юстиції в Україні та зазначив, що майбутня реформа здійснюватиметься з урахуванням раніше напрацьованих в Україні проектів, а також з урахуванням досвіду європейських інституцій у цій сфері.
14 травня Прийнято наказ Міністерства юстиції України від 14 травня 2010 року № 1041/5 «Про затвердження Змін до Інструкції з ведення Державного реєстру актів цивільного стану громадян».
13 травня У приміщенні Міністерства юстиції України відбулась зустріч Міністра юстиції України Олександра Лавриновича з Послом Федеративної Республіки Німеччина в Україні Гансом-Юрґеном Гаймзьотом. У ході зустрічі сторони обговорили питання правового співробітництва двох країн. Зокрема, Міністр юстиції України порушив питання щодо можливості визнання Німеччиною приєднання України до Гаазької конвенції 1961 року, що скасовує вимогу консульської легалізації офіційних документів.
12 травня У приміщенні Міністерства юстиції України відбулась протокольна зустріч Міністра юстиції України Олександра Лавриновича з Послом, координатором проектів ОБСЄ в Україні Любомиром Копаєм з метою обговорення питань щодо реалізації проектів технічної допомоги. У ході зустрічі сторони дійшли згоди щодо можливості надання Україні експертної та методологічної допомоги для реалізації в країні реформ у правовій сфері.
11 травня У приміщенні Міністерства юстиції України відбулась протокольна зустріч Міністра юстиції України Олександра Лавриновича з Послом Азербайджанської Республіки в Україні Талятом Алієвим. У ході зустрічі сторони обговорили розвиток співпраці в рамках чинних договорів про співробітництво у правовій сфері між Україною та Азербайджаном.
28 квітня Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 28 квітня 2010 року № 978-р «Про внесення змін у додатки до Розпорядження Кабінету Міністрів України від 17 березня 2010 р. № 640» до складу Урядового комітету з питань національної безпеки, оборони, правоохоронної діяльності та роботи підприємств військово-промислового комплексу замість Міністра юстиції України введено заступника Міністра юстиції України (відповідно до розподілу функціональних повноважень).
27 квітня Указом Президента України від 27 квітня 2010 року № 573 «Про оновлення складу українських частин робочих органів Українсько-Російської міждержавної комісії та Робочої групи (Секретаріату) з організаційного забезпечення діяльності Українсько-Російської міждержавної комісії» затверджено персональний склад Української частини Комітету з питань економічного співробітництва Українсько-Російської міждержавної комісії, персональний склад Української частини Підкомісії з питань функціонування Чорноморського флоту Російської Федерації та його перебування на території України Українсько-Російської міждержавної комісії. У складі Української частини Комітету з питань економічного співробітництва Українсько-Російської міждержавної комісії затверджено Міністра юстиції України Лавриновича Олександра Володимировича. У складі Української частини Підкомісії з питань функціонування Чорноморського флоту Російської Федерації та його перебування на території України Українсько-Російської міждержавної комісії затверджено заступника Міністра юстиції України Лутковську Валерію Володимирівну та директора Департаменту міжнародного приватного права і міжнародної правової допомоги Міністерства юстиції України Шевченко Катерину Георгіївну.
21 квітня Постановою Кабінету Міністрів України від 21 квітня 2010 року № 328 «Про затвердження складу Міжвідомчої комісії з міжнародної торгівлі» затверджено склад Міжвідомчої комісії з міжнародної торгівлі. У складі комісії затверджено директора Департаменту фінансового законодавства Міністерства юстиції України Ференс Олену Миколаївну.
21 квітня У приміщенні Міністерства юстиції України відбулась зустріч Міністра юстиції України Олександра Лавриновича з Представником Генерального Секретаря Ради Європи з координації програм співпраці з Україною Акке Петерсоном. Під час зустрічі обговорювались питання майбутнього візиту Президента України до Страсбургу для участі у сесії Парламентської Асамблеї Ради Європи.
16 квітня У приміщенні Міністерства юстиції України відбулась зустріч Міністра юстиції України Олександра Лавріновича з Послом Сполучених Штатів Америки в Україні Джоном Теффтом. У ході зустрічі сторони обмінялися думками щодо реформ у правовій сфері, які будуть здійснені в рамках програми великої державної реформи, ініційованої Президентом України.
15 квітня У приміщенні Міністерства юстиції України відбулась зустріч Міністра юстиції України Олександра Лавриновича з Надзвичайним та повноважним Послом Франції в Україні Жаком Фором. Під час зустрічі досягнуто домовленості щодо кандидатури технічного радника посольства Франції при Міністерстві юстиції України. Повноваження технічного радника виконуватиме державний доповідач, суддя адміністративного суду м. Лімож (Франція) Шарет Жером.
14 квітня Постановою Кабінету Міністрів України від 14 квітня 2010 року № 314 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 12 липня 2000 р. № 1119» затверджено склад Міжвідомчої комісії з організації укладення та виконання угод про розподіл продукції. У складі комісії затверджено заступника Міністра юстиції за посадою.
14 квітня У приміщенні Міністерства юстиції України відбулась зустріч заступника Міністра юстиції України Леоніда Єфіменка з представниками проекту технічної допомоги «Локальні інвестиції та національна конкурентоспроможність» (проект USAID). У ході зустрічі сторони домовились про розроблення проекту угоди щодо співпраці зі створення системи реєстрації прав на нерухоме майно. Серед іншого, обговорено можливість надання допомоги у розробці нормативно-правових актів з питань ідентифікації об’єктів нерухомого майна при реєстрації прав на них тощо.
13 квітня У приміщенні Міністерства юстиції України відбулась зустріч заступника Міністра юстиції України Валерії Лутковської з делегацією міжнародної правозахисної організації «Міжнародна амністія». Під час зустрічі обговорювався звіт про стан дотримання в Україні прав людини, що підготовлений «Міжнародною амністією», який планується передати Президенту України.
9 квітня Прийнято наказ Міністерства юстиції України від 9 квітня 2010 року № 288/7 «Про встановлення нормативної вартості однієї експертогодини у 2010 році».
7 квітня Прийнято наказ Міністерства юстиції України від 7 квітня 2010 року № 726/5 «Про затвердження Положення про Центральний відділ реєстрації шлюбів міста Києва з державним Центром розвитку сім’ї та Положення про Лівобережний відділ реєстрації шлюбів міста Києва з державним Центром розвитку сім’ї».
6 квітня Указом Президента України від 6 квітня 2010 року № 506 «Про склад Ради національної безпеки і оборони України» затверджено склад Ради національної безпеки і оборони України. У складі Ради національної безпеки і оборони України затверджено Міністра юстиції України Лавриновича Олександра Володимировича.
6 квітня Указом Президента України від 6 квітня 2010 року № 506 «Про склад Ради національної безпеки і оборони України» затверджено персональний склад Ради національної безпеки і оборони України. У складі Ради національної безпеки і оборони України затверджено Міністра юстиції України Лавриновича Олександра Володимировича.
31 березня Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 31 березня 2010 року № 705-р «Про внесення змін у додаток 2 до розпорядження Кабінету Міністрів України від 2 грудня 2002 р. № 685» визначено, що Міністерство юстиції відповідає за взаємодію з місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування Вінницької області.
31 березня Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 31 березня 2010 року № 690-р «Про забезпечення взаємодії Кабінету Міністрів України з комітетами та Спеціальною контрольною комісією з питань приватизації Верховної Ради України» Міністра юстиції Лавриновича Олександра Володимировича визначено відповідальним за забезпечення взаємодії Кабінету Міністрів України з комітетами Верховної Ради України з питань правової політики, з питань правосуддя, з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин, з питань Регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності Верховної Ради України.
31 березня Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 31 березня 2010 року № 748-р «Про призначення Гдичинського Б.П. заступником Міністра юстиції України» Гдичинського Богдана Петровича призначено заступником Міністра юстиції України
31 березня У приміщенні Посольства Канади в Україні відбулась презентація канадсько-українського проекту «Реформування системи ювенальної юстиції в Україні». З української сторони створено міжвідомчу робочу групу, до складу якої включено представників Міністерства юстиції України, Міністерства внутрішніх справ України, Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту, Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства освіти та науки України, Державного департаменту України з питань виконання покарань, Верховного суду України, Генеральної прокуратури України, Вищої кваліфікаційної комісії адвокатури при Кабінеті Міністрів України та громадських організацій. З канадської сторони проект реалізовуватиметься Канадським агентством міжнародного розвитку за участі Канадського виконавчого агентства. Проект надаватиме технічну підтримку Україні у розбудові системи ювенальної юстиції та має на меті зменшення злочинності серед неповнолітніх та захист прав дітей.
30 березня У приміщенні Міністерства юстиції України відбулась зустріч заступника Міністра юстиції України Валерії Лутковської з керівником проектів Німецького фонду міжнародного правового співробітництва Штефаном Хюльсхьорстером. У ході зустрічі сторони обговорили можливі сфери співробітництва між Німецьким фондом міжнародного правового співробітництва та Міністерством юстиції України. Зокрема, обговорювалися пропозиції щодо контактів та фахового обміну у сфері застосування міжнародних документів, співпраці у сфері нотаріату, обміном досвіду у сфері реєстрації прав на нерухоме майно.
26 березня Прийнято наказ Міністерства юстиції України від 26 березня 2010 року № 615/5 «Про впорядкування відносин щодо видачі витягів з Реєстру прав власності на нерухоме майно та оформлення свідоцтв про право власності на об’єкти нерухомого майна на спеціальних бланках».
26 березня Указом Президента України від 26 березня 2010 року № 454 «Питання Національного антикорупційного комітету» затверджено персональний склад Національного антикорупційного комітету. Міністр юстиції України Лавринович Олександр Володимирович затверджений виконавчим секретарем Національного антикорупційного комітету.
25 березня Прийнято наказ Міністерства юстиції України та Державної судової адміністрації України від 25 березня 2010 року № 604/5/47 «Про затвердження Змін до Інструкції про порядок виконання міжнародних договорів з питань надання правової допомоги в цивільних справах щодо вручення документів, отримання доказів та визнання і виконання судових рішень».
24 березня Указом Президента України від 24 березня 2010 року № 440 «Про Робочу групу з питань судової реформи» утворено Робочу групу з питань судової реформи. Міністра юстиції України Лавриновича Олександра Володимировича призначено керівником робочої групи.
24 березня Постановою Кабінету Міністрів України від 24 березня 2010 року № 283 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 21 лютого 2007 р. № 257» затверджено новий склад Міжвідомчої комісії з питань протидії протиправному поглинанню та захопленню підприємств. У складі Міжвідомчої комісії затверджено Міністра юстиції за посадою.
24 березня Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 24 березня 2010 року № 593-р «Про відставку Богашевої Н.В.» прийнято відставку заступника Міністра юстиції України Богашевої Наталії Владиславівни.
24 березня Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 24 березня 2010 року № 648-р «Про відставку Корнійчука Є.В.» прийнято відставку першого заступника Міністра юстиції України Корнійчука Євгена Володимировича.
24 березня Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 24 березня 2010 року № 650-р «Про відставку Цоклана В.І.» прийнято відставку заступника Міністра юстиції України Цоклана Віктора Івановича.
24 березня Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 24 березня 2010 року № 651-р «Про призначення Ємельянової І.І. першим заступником Міністра юстиції України» Ємельянову Інну Іванівну призначено першим заступником Міністра юстиції України.
24 березня Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 24 березня 2010 року № 652-р «Про призначення Горбунової Л.М. заступником Міністра юстиції України» Горбунову Лідю Миколаївну призначено заступником Міністра юстиції України.
24 березня Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 24 березня 2010 року № 653-р «Про призначення Панченко А.М. заступником Міністра юстиції України» Панченко Аліну Михайлівну призначено заступником Міністра юстиції України.
24 березня Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 24 березня 2010 року № 654-р «Про призначення Притики Ю.Д. заступником Міністра юстиції України» Притику Юрія Дмитровича призначено заступником Міністра юстиції України.
17 березня Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 17 березня 2010 року № 438-р «Про звільнення Богдана А.Й. з посади заступника Міністра юстиції України» Богдана Андрія Йосиповича звільнено з посади заступника Міністра юстиції України у зв’язку з переходом на іншу роботу.
17 березня Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 17 березня 2010 року № 460-р «Про перелік урядових комітетів та їх посадовий склад» затверджено перелік та посадовий склад урядових комітетів. У складах Урядового комітету з питань реформ, Урядового комітету з питань національної безпеки, оборони, правоохоронної діяльності та роботи підприємств військово-промислового комплексу, Урядового комітету з питань підготовки до проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 з футболу затверджено Міністра юстиції за посадою. У складі Урядового комітету з питань розвитку галузей економіки затверджено першого заступника Міністра юстиції за посадою. У складах Урядового комітету з питань економічної політики, Урядового комітету з питань регіональної політики, будівництва та житлово-комунального господарства, Урядового комітету з питань аграрної політики, Урядового комітету з питань гуманітарного, соціального та науково-іноваційного розвитку, Урядового комітету з питань екології, молодіжної політики, спорту і туризму затверджено заступника Міністра юстиції (відповідно до розподілу функціональних повноважень) за посадою.
17 березня Указом Президента України від 17 березня 2010 року № 355 «Питання Комітету з економічних реформ» затверджено Положення про Комітет з економічних реформ та персональний склад цього Комітету. У складі Комітету затверджено Міністра юстиції України Лавриновича Олександра Володимировича.
11 березня Постановою Верховної Ради України від 11 березня 2010 року № 1968-VІ «Про формування складу Кабінету Міністрів України» Лавриновича Олександра Володимировича призначено Міністром юстиції України.
11 березня Постановою Верховної Ради України від 11 березня 2010 року № 1965-VІ «Про припинення повноважень членів Кабінету Міністрів України» Оніщука Миколу Васильовича звільнено з посади Міністра юстиції України.
2 березня Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 2 березня 2010 року № 357-р «Про виділення коштів з резервного фонду державного бюджету для забезпечення захисту прав та інтересів Міністерства транспорту та зв’язку і Державної служби автомобільних доріг під час розгляду спору в Міжнародному арбітражному суді Міжнародної торгової палати» з метою забезпечення належного і ефективного захисту прав та інтересів Міністерства транспорту та зв’язку і Державної служби автомобільних доріг під час розгляду спору в Міжнародному арбітражному суді Міжнародної торгової палати за позовом компанії «Toronto Global Contracting S.p.a.» та компанії «Beta Funding S.r.l.» передбачено виділення Міністерству юстиції України 2,6 млн. гривень для здійснення обов’язкових реєстраційних платежів і внесків, а також оплати послуг юридичних радників.
25-26 лютого В рамках практичної реалізації Програми співробітництва між міністерствами юстиції України та Білорусі на 2009-2010 роки відбувся візит представників Міністерства юстиції Республіки Білорусь до Міністерства юстиції України. В рамках візиту обговорювались, зокрема, питання, пов’язані з організацією примусового виконання рішень судів та інших органів.
24 лютого Указом Президента України від 24 лютого 2010 року № 244/2010 «Про делегацію України для участі у переговорах з Європейською асоціацією вільної торгівлі щодо укладення Угоди про вільну торгівлю між Україною та Європейською асоціацією вільної торгівлі» утворено делегацію України для участі у переговорах з Європейською асоціацією вільної торгівлі щодо укладення Угоди про вільну торгівлю між Україною та Європейською асоціацією вільної торгівлі. До складу делегації введено Колишко Світлану Юріївну начальника відділу правового забезпечення співробітництва з міжнародними фінансовими організаціями Департаменту міжнародного правового співробітництва Міністерства юстиції України, керівник робочої групи з правових питань.
24 лютого Указом Президента України від 24.02.2010 № 244 «Про делегацію України для участі у переговорах з Європейською асоціацією вільної торгівлі щодо укладення Угоди про вільну торгівлю між Україною та Європейською асоціацією вільної торгівлі» утворено делегацію України для участі у переговорах з Європейською асоціацією вільної торгівлі щодо укладення Угоди про вільну торгівлю між Україною та Європейською асоціацією вільної торгівлі. До складу делегації введено начальника відділу правового забезпечення співробітництва з міжнародними фінансовими організаціями Департаменту міжнародного правового співробітництва Міністерства юстиції України Колишко Світлану Юріївну (керівник робочої групи з правових питань).
23 лютого Прийнято наказ Міністерства юстиції України від 23 лютого 2010 року № 353/5 «Про внесення змін до наказу Міністерства юстиції України від 14.02.2007 № 47/5», яким внесено зміни до Положення про Головне управління юстиції Міністерства юстиції України в Автономній Республіці Крим, головні управління юстиції в областях, мм. Києві та Севастополі.
22 лютого Указом Президента України від 22 лютого 2010 року № 211 «Про День нотаріату» установлено в Україні професійне свято – День нотаріату, яке відзначається щорічно 2 вересня.
18 лютого Прийнято наказ Міністерства юстиції України від 18 лютого 2010 року № 334/5 «Про затвердження розміру плати за користування Єдиним реєстром спеціальних бланків нотаріальних документів та внесення змін до деяких нормативно-правових актів Міністерства юстиції України».
17 лютого Прийнято наказ Міністерства юстиції України від 17 лютого 2010 року № 320/5 «Про внесення зміни до Порядку подання нормативно-правових актів на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України та проведення їх державної реєстрації».
17 лютого Прийнято наказ Міністерства юстиції України від 17 лютого 2010 року № 322/5 «Про внесення змін до Порядку проведення кваліфікаційного іспиту для осіб, які пройшли стажування в державній нотаріальній конторі або в приватного нотаріуса».
17 лютого Прийнято наказ Міністерства юстиції України від 17 лютого 2010 року № 324/5 «Про впорядкування відносин щодо державної реєстрації прав власності на нерухоме майно».
11 лютого У приміщенні Міністерства юстиції України відбулась зустріч Міністра юстиції України Миколи Оніщука з Надзвичайним та Повноважним Послом Сполучених Штатів Америки в Україні Джоном Теффтом. У ході зустрічі сторони обмінялись думками щодо перспектив продовження в Україні реформ у правовій сфері, у сфері кримінальної юстиції, судової реформи, а також у сфері запобігання та протидії корупції.
8 лютого Указом Президента України від 8 лютого 2010 року № 128 «Про відзначення державними нагородами України» за вагомий особистий внесок у соціально-економічний та культурний розвиток України, високий професіоналізм та багаторічну сумлінну працю:
  • нагороджено орденом «За заслуги» ІІ ступеня Добжанського Віталія Броніславовича – генерального директора державного підприємства «Інформаційний центр» Міністерства юстиції України;
  • почесне звання «Заслужений юрист України» присвоєно Богатирю Володимиру Вікторовичу – заступнику Міністра юстиції України.
5 лютого У приміщенні Міністерства юстиції України відбувся «круглий стіл» з обговорення експертного висновку Ради Європи на проект Закону України «Про судоустрій та статус суддів». До участі у заході були запрошені широке коло українських політиків, експертів, науковців та представників громадськості.
27 січня Постановою Кабінету Міністрів України від 27 січня 2010 року № 99 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення державного агента із забезпечення експорту та імпорту зерна і продуктів його переробки за міжнародними договорами» затверджено Порядок проведення конкурсу з визначення державного агента із забезпечення експорту та імпорту зерна і продуктів його переробки за міжнародними договорами. Порядком визначено, що для проведення конкурсу утворюється комісія, до складу якої включається представник Міністерства юстиції.
27 січня Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 27 січня 2010 року № 220-р «Про утворення міжвідомчої робочої групи з опрацювання питання щодо надання земельної ділянки для будівництва хвостосховища ВАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» затверджено склад міжвідомчої робочої групи з опрацювання питання щодо наданя земельної ділянки для будівництва хвостосховища ВАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг». До складу міжвідомчої робочої групи введено начальника Управління законодавства з питань земельних відносин, агропромислового комплексу та охорони довкілля Коваленка Миколу Андрійовича.
25 січня У приміщенні Міністерства юстиції України відбулась зустріч Міністра юстиції України Миколи Оніщука з представником Регіональної Місії Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) Лорою Палмер-Павловіч. Зустріч відбулася в рамках заходів з оцінки стану реалізації програм допомоги Україні з питань верховенства права. Результати такої оцінки будуть покладені в основу майбутніх програм допомоги Україні у зазначеній сфері.
22 січня Прийнято наказ Міністерства юстиції України від 22 січня 2010 року № 92/5 «Про затвердження Методичних рекомендацій стосовно оформлення права власності на нерухоме майно, придбане Державною іпотечною установою, та державної реєстрації такого права».
20 січня Указом Президента України від 20 січня 2010 року № 53 «Про відзначення державними нагородами України» за вагомий особистий внесок у справу консолідації українського суспільства, розбудову демократичної, соціальної і правової держави та з нагоди Дня соборності України нагороджено орденом «За заслуги» ІІ ступеня Єфіменка Леоніда Васильовича – заступника Міністра юстиції України.
20 січня Указом Президента України від 20 січня 2010 року № 53/2010 «Про відзначення державними нагородами України» за вагомий особистий внесок у справу консолідації українського суспільства, розбудову демократичної, соціальної і правової держави та з нагоди Дня Соборності України:
  • нагороджено орденом «За заслуги» ІІ ступеня Єфіменка Леоніда Васильовича – заступника Міністра юстиції України;
  • почесне звання «Заслужений юрист України» присвоєно Рябошапці Руслану Георгійовичу – директору департаменту законодавства про правосуддя, правоохоронної діяльності та антикорупційної політики Міністерства юстиції України.
20 січня Постановою Кабінету Міністрів України від 20 січня 2010 року № 42 «Про утворення Ради з питань трудової міграції громадян України при Кабінеті Міністрів України» затверджено Положення про Раду з питань трудової міграції громадян України при Кабінеті Міністрів України. До складу Ради входить заступник Міністра юстиції України за посадою.
19 січня У приміщенні Міністерства юстиції України відбулась зустріч Міністра юстиції України Миколи Оніщука з представником Генерального секретаря Ради Європи в Україні Аке Петерсеном. У ході зустрічі було обговорено низку правових питань, зокрема, перспективи набрання чинності в Україні з 1 квітня 2010 року пакету антикорупційних законів, завершення роботи над проектами нового Кримінально-процесуального кодексу України та Закону України «Про прокуратуру».
6 січня Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 6 січня 2010 року № 12-р «Про утворення міжвідомчої робочої групи з питань здійснення заходів щодо перенесення установ виконання покарань та слідчих ізоляторів за межі центральної частини міст» затверджено Положення про міжвідомчу робочу групу з питань здійснення заходів щодо перенесення установ виконання покарань та слідчих ізоляторів за межі центральної частини міст. Згідно з Положенням Головою міжвідомчої робочої групи є Міністр юстиції. Персональний склад міжвідомчої робочої групи затверджується наказом Мін’юсту. До складу міжвідомчої робочої групи входить начальник управління із забезпечення взаємодії з Державним департаментом з питань виконання покарань.
На попередню сторінку
АНОНСИ ПОДІЙ
3.11.2010р.
Особистий прийом громадян заступником Міністра юстиції – директором Департаменту державної виконавчої служби Геннадієм Стадніком
3.11.2010р.
Зустріч першого заступника Міністра юстиції Інни Ємельянової з представниками Школи вищого корпусу державної служби
3.11.2010р.
Підписання Угоди про співробітництво між Міністерством юстиції України та Міністерством юстиції Республіки Македонія

Інші анонси >>

  • Обговорюємо
    законопроекти
  • Гарячі телефонні лінії Мін‘юсту
  • Роз’яснення, юридичні консультації
  • Державна реєстрація нормативних актів
  • Нормотворча діяльність
  • Адаптація законодавства України до норм ЄС
  • Єдині та державні реєстри
  • Захист інтересів держави в Європейському суді
  • Співробітництво у цивільних та кримінальних справах
  • Нотаріат
  • Примусове виконання рішень судів
  • Антикорупційні ініціативи
  • Легалізація об’єднань громадян
  • Реєстрація друкованих ЗМІ та інформагентств
  • Міжвідомче міжнародне співробітництво
  • Виконання міжнародних конвенцій
  • Співпраця з міжнародними інституціями
  • План роботи та аналітична звітність Міністерства
  • Державні закупівлі
  • Євро—2012
Пошук


 Шукати в новинах
 Шукати фразу

Розширений пошук

  • Новини Міністерства
  • ЗМІ про Міністерство
  • Фотоальбом
  • Інформаційно-правові ресурси в Інтернеті
Пошукова система «Єдиний Реєстр громадських формувань»
Перелік громадських формувань
  • Політичні партії
  • Громадські організації
  • Благодійні організації
  • Постійно діючі третейські суди
  • Творчі спілки
  • Торгово-промислові палати
  • Інформація про місцеві громадські формування
Реєстр символіки громадських формувань
Реєстр друкованих ЗМІ та інформагентств
Реєстр адвокатських об’єднань
Реєстр атестованих судових експертів
Система публічних торгів конфіскованим та арештованим майном
Перевірка спеціального бланка нотаріального документа

АРХІВ НОВИН
Листопад
Пн18152229
Вт29162330
Ср3101724
Чт4111825
Пт5121926
Сб6132027
Нд7142128

Всі новини >>