This version of the page http://www.37.com.ua/notes.php?lek=2008 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-11-02. The original page over time could change.
Спазмалгон амп. 2 мл. №5

Аптека 37. Аптека низких цен. Доставка лекарства. Интернет-аптека.

 
 
Адрес аптеки «Аптека 37» Доставка и оплата Статьи Книга отзывов
 
 
Внимание!!!
Заказы оформленные на лекарства и лечебную косметику «под заказ» выполняются в течение 2-х суток после их оформления в нашей интернет-аптеке.
1. Поиск лекарства
Введите название лекарства или его часть

2. Поиск лекарства по первой букве
А Б В Г Д Е Ё Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я 0 - 9

ВНИМАНИЕ! Доставка лекарств в другие города Украины от 45 грн. (TNT Express 1-2 дня)
Спазмалгон амп. 2 мл. №5
Код товара: 2008
Производитель: "Sopharma"

Цена: 46,57 грн.*

Наличие: есть на складе
Кол-во:  x 46,57 = 46,57 грн.
* Цена этого товара на момент продажи может отличаться от указанной выше

Не удалось купить Спазмалгон амп. 2 мл. №5?
Попробуйте заказать даный препарат здесь:
Аптека под "Парусом":  Спазмалгон амп. 2 мл. №5
Наша аптека:  Спазмалгон амп. 2 мл. №5

Инструкция на "Спазмалгон амп. 2 мл. №5"
ІНСТРУКЦІЯ

для медичного застосування препарату

 

СПАЗМАЛГОН®

(SPASMALGON®)

 

Загальна характеристика:

основні фізико-хімічні властивості: прозора рідина жовто-зеленого кольору;

склад Спазмалгон амп. 2 мл. №5: 1 ампула по 2 мл містить метамізолу натрію 1 г, фенпіверинію броміду 0,00004 г, пітофенону гідрохлориду 0,004 г;

1 ампула по 5 мл містить метамізолу натрію 2,5 г, фенпіверинію броміду 0,0001 г, пітофенону гідрохлориду 0,01 г;

допоміжні речовини: вода для ін’єкцій.

 

Форма випуску. Розчин для ін’єкцій.

 

Фармакотерапевтична група. Засоби, які застосовують при функціональних шлунково-кишкових розладах. Спазмолітичні засоби в комбінації з аналгетиками. Код АТС: А03DА02.

 

Фармакологічні властивості. Фармакодинаміка. Спазмалгон® є комбінованим препаратом з вираженою спазмолітичною і аналгетичною активністю.

Метамізол має виражену аналгетичну і антипіретичну дію у поєднанні з деякою протизапальною і спазмолітичною активністю. Його ефект – результат вираженої антиноцицептивної дії, впливу на гіпоталамус і утворення ендогенних пірогенів, як і гальмування синтезу простагландинів у результаті інгібування циклооксигенази.

Фенпівериній має помірно виражену гангліоблокуючу дію і вплив на парасимпатичні нервові закінчення, викликаючи таким чином зниження тонусу і моторики гладкої мускулатури шлунка, кишечнику, жовчних і сечовивідних шляхів.

Пітофенону гідрохлорид має папавериноподібну дію з вираженою міотропною спазмолітичною активністю на судинну і позасудинну гладку мускулатуру.

Фармакокінетика. Спазмалгон® резорбується швидко і значною мірою з місця застосування при внутрішньом’язовому введенні. При внутрішньовенному і внутрішньом’язовому застосуванні метамізол створює системну біодоступність близько 85%. Метамізол підлягає інтенсивній біотрансформації в організмі. Його основними метаболітами є 4-метиламіноантипірин, 4-форміламіноантипірин, 4-аміноантипіроїн і 4-ацетиламіноантипірин. Ідентифіковано близько двадцяти додаткових метаболітів, включаючи сульфат і кон’югати глюкуронової кислоти. Основні чотири метаболіти метамізолу виявляються у цереброспінальній рідині і екскретуються з молоком матері, зв’язуючись на 60% з протеїнами плазми. Елімінується в основному нирками. Значущі зміни концентрацій і кліренсу метаболітів метамізолу виявлені у хворих на цироз печінки. Фенотип ацетилування не змінює фармакокінетичну поведінку метаболітів метамізолу при його застосуванні у дозах, які підвищуються.

 

Показання для застосування. Сильно виражені болі при шлункових і кишкових коліках, ниркових коліках при нефролітіазі, при спастичній дискінезії жовчних шляхів, дисменореї.

 

Спосіб застосування та дози Спазмалгон амп. 2 мл. №5. Застосовуються внутрішньом’язово від 2 до 5 мл розчину для ін’єкцій, за необхідності цю ж дозу можна повторити через 6-8 годин. Лікування не повинно тривати більше 3 днів.

У разі відсутності терапевтичного ефекту застосування препарату припиняється, а при доброму або задовільному ефекті можна перейти до перорального або ректального застосування.

Максимальна добова доза не повинна перевищувати 10 мл розчину для ін’єкцій (відповідно 5 г метамізолу).

Тривалість курсу лікування визначається залежно від вираженості клінічної симптоматики і етіопатогенезу захворювання.

 

Побічна дія. Найчастіше виникають такі побічні ефекти: підвищена чутливість, звичайно з боку шкіри (свербіж, еритема, висипання на шкірі, уртикарія), у більш склад Спазмалгон амп. 2 мл. №5них випадках – синдром Лайєла, Стівенса-Джонсона, анафілактоїдні реакції, в найсклад Спазмалгон амп. 2 мл. №5ніших випадках – шок.

У деяких випадках може спостерігатися сухість у роті, ретенція сечі, порушення зору.

Описані випадки ретенції води і електролітів і ниркові порушення після застосування метамізолу (олігурія, затримка азоту, інтерстиціальний нефрит, гематурія).

Найбільш серйозною побічною дією є гематотоксична дія метамізолу, яка виявляється агранулоцитозу, тромбоцитопенії, гіпотензії.

При тривалому застосуванні високих доз препарату хворими на гастрит і виразкову хворобу можливе загострення захворювання.

У разі виникнення симптомів підвищеної чутливості, порушення ниркової функції або змін показників крові слід відмінити лікування Спазмалгоном®.

 

Протипоказання. Спазмалгон® не застосовується при підвищеній чутливості до компонентів препарату або інших піразолонових похідних.

Іншими протипоказаннями є склад Спазмалгон амп. 2 мл. №5на печінкова і ниркова недостатність, гостра печінкова порфірія, дефіцит глюкозо-6-фосфатдегідрогенази; гематологічні захворювання (агранулоцитоз і лейкопенія); вагітність (І і ІІІ триместри) і період годування; діти до 15 років; аденома простати ІІ і ІІІ ступеня; атонія жовчного або сечового міхура.

 

Передозування. Гостра інтоксикація може розвинутися при застосуванні великих доз одноразово – навмисно або випадково.

Клінічна картина гострої інтоксикації виявляється симптомами метамізолової інтоксикації у поєднанні з холінолітичними проявами. Найчастіше спостерігається токсикоалергічний синдром, у більш тяжких випадках до нього можуть додатися прояви гематотоксичності, гастроінтестинальні порушення, церебральні прояви.

Лікування: застосування симптоматичних засобів, у першу чергу застосовуються засоби для швидкого елімінування препарату з організму – форсований діурез, введення водно-сольових розчинів, за необхідності – гемодіаліз. Специфічний антидот не відомий.

 

Особливості застосування. Спазмалгон® застосовується з великою обережністю через ризик виникнення проявів підвищеної чутливості, Властивий особам з харчовою, лікарською (особливо на інші засоби групи аналгетиків і антипіретиків, нестероїдних протизапальних препаратів) алергією або з іншими атопічними захворюваннями (сінний нежить, бронхіальна астма). Ці категорії хворих вимагають особливої уваги при застосуванні Спазмалгону®.

Для пацієнтів з гематологічними захворюваннями або з такими, перенесеними в минулому, необхідно проводити сувору оцінку співвідношення користь/ризик, а також контролювати картину крові у ході лікування препаратом.

При захворюваннях нирок і печінки слід індивідуалізувати режим дозування через можливі побічні впливи метамізолу на нирки і подовження періоду напіввиведення метаболітів метамізолу при порушеннях у функції гепатоцитів.

Такі обструктивні захворювання гастроінтестинального тракту, як ахалазія, пілородуоденальний стеноз, можуть призвести до затримки шлунково-кишкового вмісту і до інтоксикації через виражений спазмолітичний ефект препарату. У таких випадках багаторазове застосування Спазмалгону® є небажане.

Призначення Спазмалгону® хворим на гастроезофагеальну рефлюксну хворобу, з кишковою атонією, паралітичною непрохідністю кишечнику, хворим на глаукому, з міастенією гравіс, із серцевими захворюваннями (аритмії, ІХС, застійна серцева недостатність) вимагає особливої обережності і суворої оцінки співвідношення користь/ризик.

У ході лікування необхідний динамічний контроль гематологічних показників.

Парентерального застосування Спазмалгону® дітьми до 15 років слід уникати, оскільки воно часто призводить до побічних реакцій.

Препарат не рекомендовано застосовувати під час вагітності.

Оскільки метаболіти метамізолу екскретуються з молоком матері, Спазмалгон® не призначають під час годування груддю. Якщо неможливо уникнути його застосування, слід припинити годування груддю на цей період.

Через холінолітичний ефект Спазмалгону® при більш тривалому його застосуванні можуть спостерігатись деякі порушення в акомодації, тому призначати препарат водіям та особам, які працюють з автоматизованими механізмами, слід після суворої оцінки ризику.

З обережністю застосовують при лікуванні пацієнтів з АТ нижче 100 мм рт. ст.

 

Взаємодія з іншими лікарськими засобами. Спазмалгон® через метамізол, який входить до його склад Спазмалгон амп. 2 мл. №5у, може посилити гематотоксичну дію низки мієлотоксичних лікарських засобів і хлорамфеніколу.

Темпідон і трициклічні антидепресанти потенціюють ефект метамізолу.

Спазмалгон® можна комбінувати з гіосцинбутилбромідом, фуросемідом, глібенкламідом.

Метамізол набагато підвищує значення максимальних плазмових концентрацій хлороквіну. Корекція дозування необхідна при застосуванні кумаринових антикоагулянтів і циклоспорину, оскільки метамізол знижує їх активність і плазмові рівні.

Одночасне застосування з іншими аналгетиками і НПЗП підвищує ризик розвитку підвищеної чутливості і виникнення інших побічних дій.

 

Умови та термін зберігання. Зберігати в оригінальній упаковці, у сухому і захищеному від світла місці при температурі не вище 25°С. Зберігати в недоступних для дітей місцях. Не заморожувати! Термін придатності – 5 років.

 

 


Витрум

Генферон

Гепабене

Жанин

Лавомакс

Линекс

Мезим форте

Нейрорубин

Но-шпа

Предуктал

Престариум

Простамол уно

Синупрет

Супрадин

Трибестан

Фестал

Цитеал

Эриус

Эссенциале

Ярина табл.

Логин:
Пароль:

Регистрация
Забыли пароль?
• Кол-во наименований: 0
• Общая сумма (грн.): 0,00
• Скидка: 0 %
• К оплате: 0,00

• Cодержимое
Оформить заказ
0-800-50-15-80
(044)  593-73-75
(095)  694-23-36

 403-502-096

Пн.-Вс. с 9°° - 22°°

Доставка:
Пн.-Пт. с 9°° - 19°°
Сб.-Вс. с 9°° - 18°°


Если Вы не можете нам дозвониться, воспользуйтесь услугой
"Заказ звонка"

Бандажи и чулочные изделия
Витамины и минералы
Вода
Гастроэнтерология
Гомеопатия
Гормональные препараты
Для детей
Желудочно-кишечные
Кардиология
Лечебная косметика
Vichy (Виши)
RoC (Рок)
Uriage (Урьяж)
A-Derma (А-Дерма)
Avene (Авен)
Brelil (Брелил)
Doliva (Долива)
Плацент-формула
Эльфа
Weleda (Веледа)
Bioderma (Биодерма)
Klorane (Клоран)
Lierac (Лиерак)
Nuxe (Нюкс)
La Roche-Posay (Ля Рош-Позе)
Другое
Мази и наружные формы
Медтехника
Microlife (Микролайф)
A & D Company
Omron
Обезболивающие
Онкология, препараты, действующие на с-му крови
Офтальмология
Перевязка, шприцы, хирургический материал
Пищевые добавки
Противоаллергические
Противоастматические
Противовоспалительные
Противомикробные, противовирусные и противопаразитарные
Противопростудные
Сахарный диабет
Сосудистые
Средства гигиены и ухода за больными
Средства для полости рта
Суппозитории (Свечи)
Урология, гинекология
Успокоительные, снотворные
Ушные и глазные средства
Щитовидная железа
Эфирные масла, травы
(c) 2005 «Аптека 37» - аптека оптовых цен. E-mail: info@37.com.ua Обмен ссылками
Лицензия на розничную и оптовую продажу медикаментов АB 527845 от 18.03.2010