ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ |

ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ

|

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

|

ГОЛОВДЕРЖСЛУЖБА УКРАЇНИ 

 Пошук
Розширений пошук
Головні події

Шановні колеги!

 

Розпочато щорічний Всеукраїнський конкурс „Приязна адміністрація”. Організаційним комітетом з проведення Конкурсу затверджено анкету учасника Конкурсу, анкету споживача послуг, що надаютьсяорганом виконавчої влади та Методичні рекомендації з проведення Конкурсу.

Новини
Церемонія покладання квітів до Пагорба Слави

Начальник управління державної служби Головдержслужби України в Черкаській області Григорій Дендемарченко та працівники управління взяли участь у церемонії покладання квітів до Пагорба Слави.

Пряма телефонна лінія Державна служба

В управлінні державної служби Головдержслужби України в Черкаській області проведено пряму телефону лінію «Державна служба».

Підвищення кваліфікації з питань впровадження системи управління якістю

25-27 жовтня 2010 року працівники управління державної служби Головдержслужби України в Черкаській області пройшли підвищення кваліфікації з питань практичних підходів до впровадження та удосконалення системи управління якістю в центральних органах виконавчої влади.

Засідання президії профспілки працівників державних установ

Начальник управління державної служби Головдержслужби України в Черкаській області Григорій Дендемарченко взяв участь у роботі президії обласної організації профспілки працівників державних установ

Проведення круглого столу

Начальник управління державної служби Головдержслужби України в Черкаській області Григорій Дендемарченко спільно з працівниками апарату облдержадміністрації провів „круглий стіл” на тему „Залучення молоді до державної служби – важлива складова державної кадрової політики”

Оголошення
Гаряча телефонна лінія Кабінету Міністрів України за участі керівництва Головдержслужби України

Шановні колеги!

29 жовтня 2010 року з 14.00 до 16.00 буде проходити «гаряча» телефонна лінія Кабінету Міністрів України за участі керівництва Головдержслужби України.

Ваші запитання з питань проходження державної служби та служби в органах місцевого самоврядування Ви можете поставити за телефоном (044) 254-05-65.


Пряма телефонна лінія

3 листопада 2010 року з 16 до 18 години в управлінні державної служби Головного управління державної служби України в Черкаській області буде проведено пряму телефонну лінію «Державна служба»

 

Телефон для звернень (0472) 455-396


Територіальні органи Головдержслужби
Звернення громадян
Звіт про діяльність управління
Форуми
Взаємодія зі ЗМІ та громадськістю
RSS-новини
 Опитування

Як ви ставитесь до введення правил дрес-коду для чиновників?

Відповісти