This version of the page http://www.uipa.kharkov.ua/raspis.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-10-23. The original page over time could change.
Розклад занять та працевлаштування
Загальна інформація
УІПА сьогодні
Історія
Ректорат
Кафедри
Факультети та спеціальності
Бібліотека
Аспірантура та докторантура
Центр підготовки іноземних громадян
Навчальна робота
Науково-методичні розробки
Дистанційна освіта
Розклад занять та працевлаштування
Наукова робота
Організація наукової роботи
Конференції
Наукові школи
Спеціалізовані вчені ради
Збірники наукових праць. Видавнича діяльність
Науково-дослідні лабораторії
Співробітництво
Міжнародні зв`язки
IGIP
Науково-методична комісія
Студентське життя
Самоврядування
Дозвілля студентів
Студентський сайт
  • Головна сторінка
  • Новини
    • Останні новини
    • Архів 2009
    • Архів 2008
    • Архів 2007
  • Абітурієнту
    • Вітання ректора
    • Огляд ВНЗу
    • Спеціальності
    • Умови прийому
    • Вартість навчання
    • Прийом документів
    • Дні відкритих дверей
    • Підготовчі курси
    • Організація навчальної роботи
  • Контакти

База даних навчального відділу

Web-доступ до інформації з бази даних навчального відділу доступний по посиланню:

http://cdo.uipa.kharkov.ua/uo

Без авторизації можна проглянути розклад занять, доступний спрощений перегляд розкладу з мобільного телефону, також персональні картки студентів из модуля працевлаштування. Після авторизації студенти можуть подивитися свої оцінки і учбовий план, заповнювати і управляти даними в модулі «Трудоустройство студентов». Викладачі після авторизації можуть проглядати учбові плани і залишати відгуки на студентів. Всім можливо налаштувати розсилку розкладу на E-mail.

Докладні інструкції:

  1. Перегляд розкладу занять викладача.
  2. Перегляд розкладу занять групи і студента.
  3. Спрощений перегляд розкладу з мобільного телефону.
  4. Авторизація в системі і доступ до непублічних даних.
  5. Інструкція для викладачів по заповненню бази даних «Працевлаштування студентів».
  6. Інструкція для студентів по заповненню бази даних «Працевлаштування студентів».
  7. Інструкція для роботодавців по пошуку в базі даних «Працевлаштування студентів».

Перегляд розкладу занять викладача

Для перегляду розкладу викладача в блоці «Университет» розташований зліва) в розділі «Расписание», виберіть «Преподавателя» і натисніть кнопку «Выбор» (справа).

Необхідно конкретизувати вибір в такому порядку: «Факультеты», «Кафедры» і «ФИО» викладача. За умовчанням відображається поточний місяць, місяць можна змінити.

Перегляд розкладу занять групи і студента

Для перегляду розкладу групи студентів в блоці «Университет» (розташований зліва) в розділі «Расписание», виберіть «Академ.группы». Необхідно конкретизувати вибір в такому порядку: «Факультеты», «Специальности» і «Группы». ». За умовчанням відображається поточний місяць, місяць можна міняти. Якщо вибрати розклад «Студента», послідовність вибору розкладу аналогічна, тільки доведеться вибирати ще і прізвище студента (у списку зліва).

Спрощений перегляд розкладу з мобільного телефону

Є можливість проглядати свій розклад на один день з мінімальною передачею службової інформації. Під час перегляду в повному режимі розкладу викладача або групи студентів необхідно натиснути кнопку «Расписание на 1 день для моб. телефона», а потім буква в букву занести адресу сторінки в закладки браузера телефону.

Завжди відображається розклад на поточний день. Перехід до наступного (попереднього) дня можливий по стрілках вліво-вправо вгорі.

Оплачується тільки трафік мобільного оператора. При стандартних тарифах вартість проглядання одного дня розкладу в браузері Opera Mini - декілька копійок.

Опис функцій з ілюстраціями також можна подивитися тут.

Авторизація в системі і доступ до непублічних даних

Для отримання доступу до персональної інформації необхідно авторизуватися в системі. При першому вході необхідно активуватися. Для цього натисніть «Активация» в блоці «Авторизация».

Введіть «Идентификационный код» і «Номер паспорта» (без букв). Вигадайте і запам'ятайте «Пароль» завдовжки не менше 6 символів. Натисніть кнопку «Активация».


Під час авторизації перевіряються дані з бази даних автоматизованої системи управління навчальним процесом академії. Якщо все успішно, слід радіти, і ви побачите свої дані в блоці «Авторизация». Надалі можна заходити в систему, вводячи ідентифікаційний код і пароль.

Якщо активація неуспішна, то з'являється повідомлення «Данный пользователь в базе данных отдела кадров университета не найден». В цьому випадку слід перевірити коректність даних вашого ідентифікаційного коду і паспорта. Студентам для цього потрібно звернутися в деканат, викладачам у відділ кадрів. Після вдалої авторизації відкривається доступ до блоку «Ваши данные»

У розділі «Ваша информация» доцільно встановити «Псевдоним» (тільки латиниця), який можна вводити замість ідентифікаційного коду при авторизації. Дані «E-mail» «Оператор» і «Мобильный телефон» потрібні для того, щоб можна було використовувати розсилку, а також як контактна інформація.

Для розсилки розкладу на E-mail і/або мобільний телефон заздалегідь виконується «Активация». З E-mail проблем немає, з мобільними телефонами складніше. На жаль, з причин, залежних від мобільних операторів, активація працює тільки для Beeline. Розсилка настроюється в розділі «Учебная часть». Ваш розклад може поступати до вас щодня або тільки тоді, коли в ньому відбуваються зміни.

У розділі «Рабочий план» викладачі і студенти можуть побачити робочий навчальний план. Студентам це допоможе настроїтися на майбутні предмети, а викладачі можуть отримати уявлення, яке місце їх предмет займає в структурі підготовки фахівця.

Студентам і їх батькам буде цікава інформація про одержані оцінки за весь час навчання, а також середній бал.

Інструкція для викладачів по заповненню бази даних «Працевлаштування студентів»

База даних «Працевлаштування студентів» покликана полегшити пошук роботи студентам УІПА, а також отримати академії зворотний зв'язок про якість підготовки з метою його удосконалення. Викладачі після авторизації можуть залишати відгуки на студентів.

Робота з базою даних «Працевлаштування студентів» організована через Web-портал УІПА. При першому доступі користувачі повинні спершу зареєструватися на порталі (див. вищі «Авторизація в системі і доступ до непублічних даних»).

Посилання на базу даних «Трудоустройство студентов» знаходиться внизу зліва. При його виборі з'являється форма, в якому пошук виконується в наступній послідовності: «Факультеты», «Специальности», «Группы».

Після вибору групи зліва з'являється список студентів групи, в якому можна вибрати потрібного. Верхній блок заповнюється самим студентом, а викладач в приведеному внизу полі пише відгуки на студентів, яких добре знає. Після натиснення кнопки «Добавить» відгук потрапляє в базу даних «Працевлаштування студентів», і ніхто не знає, як його звідти видалити або виправити. Отже перечитайте текст двічі перед тим, як натиснути «Добавить». От і все, розшукавши іншого студента, можемо писати відгук і йому.

Наприкінці побажання не сильно захоплюватися: для одного відгуку є тільки 1000 знаків. Це приблизно половина сторіночки і не так вже і мало.

Інструкція для студентів по заповненню бази даних «Працевлаштування студентів»

База даних «Працевлаштування студентів» покликана полегшити пошук роботи студентам УІПА, а також одержати зворотний зв'язок про якість підготовки з метою його удосконалення. Робота з базою даних «Працевлаштування студентів» організована через Web-портал УІПА. При першому доступі користувачі повинні спершу зареєструватися на порталі (див. вищі «Авторизація в системі і доступ до непублічних даних»).

Інформація до бази даних «Працевлаштування студентів» заповнюється в розділі «Карта студента».У підрозділі «Информация» потрібно вказати тему дипломного проекту, досвід роботи, ваші інтереси і місце майбутньої роботи, якщо воно вже відоме. Для редагування кожного з чотирьох пунктів потрібно клацнути на ньому мишкою. У кожному полі допускається до 1000 символів тексту.

У підрозділі «Отображение» можна встановлювати видимість окремих блоків модуля працевлаштування.

Контактна інформація заповнюється в розділі «Анкетные данные».

Після заповнення треба перевірити справу своїх рук і переконатися, що все виглядає так, як Ви того хотіли. Посилання на базу даних «Трудоустройство студентов» знаходиться внизу зліва. При його виборі з'являється меню, в якому в якому пошук себе коханого виконується в наступній послідовності: «Факультеты», «Специальности», «Группы».

Після вибору групи зліва з'являється список, в якому потрыбно знайти своє прізвище. Верхній блок заповнюється студентом, середній (оцінки) береться з бази даних по успішності, а відгуки пишуть на Вас викладачі і роботодавці (можливо їх поки там немає). Саме видимість останніх двох блоків і регулюється в підрозділі «Отображение». При включеній видимості всіх блоків, результат буде приблизний такій (частина картинки обрізана).

Завжди (навіть після закінчення навчання) є можливість повернутися сюди знову і змінити або доповнити інформацію.

Інструкція для роботодавців по пошуку в базі даних «Працевлаштування студентів».

База даних «Працевлаштування студентів» надає доступ роботодавцям до персональних карток студентів, що містять контактну інформацію студента, гіперпосилання на опис спеціальності, загальну інформацію, дані про успішність за весь період навчання, а також відгуки викладачів і роботодавців на студента.

Доступ до бази даних «Працевлаштування студентів» можливий через web-портал академії за адресою
http://cdo.uipa.kharkov.ua/uo

Для пошуку і проглядання персональних карток студентів в блоці «Университет» » необхідно вибрати розділ «Трудоустройство студентов» (1), далі клацнути на імені факультету або спеціальності (2), щоб активізувати інтерфейс пошуку. Спочатку необхідно вибрати факультет, співпадаючий з напрямом майбутньої роботи студента в блоці «Факультеты» (3), потім визначитися з спеціальністю в блоці «Специальности» (4), а потім вибрати академічну групу в блоці «Группы» (5). Слід мати на увазі, що в УІПА 5-ти річне навчання на денному відділенні і 6-ти річне на заочному. Тому, наприклад, випускники денного відділення цього року повинні навчатися на 5-у курсі. Академічні групи магістрів закінчуються на «мг», фахівців на «спц», але така нумерація застосовувалася не завжди і це твердження не справедливе для випускників минулих років.

Після вибору групи зліва з'являється її список, клацнувши на прізвищі студента, можна проглянути його картку.

У прикладі картки частина картинки обрізана. Картка містить контактну інформацію студента, гіперпосилання на опис спеціальності (1), загальну інформацію, дані про успішність за весь період навчання, а також відгуки викладачів і роботодавців. Студент може приховувати від публічного перегляду свою успішність і відгуки. Якщо вони приховані, то причина цьому швидше за все та, що вони характеризують студента негативно.

Кількість студентів, картки яких можна проглянути, обмежена тільки Вашим часом.

Роботодавці також можуть писати відгуки на тих випускників, які у них пропрацювали певний час. Для цього потрібно прислати запит на E-mail
cdouipa.kharkov.ua

У відповідь Ви отримаєте дані фіктивного коду і пароля. Випускники минулих років згруповані по роках випуску. Після авторизації в системі (див. вище) з'явиться поле для додавання відгуків.