This version of the page http://www.karpaty.net.ua/articles_04/konkurs.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-10-09. The original page over time could change.
Всеукраїнський туристичний журнал "КАРПАТИ. Туризм. Відпочинок"
  Головна Про нас Архів Рекламодавцям Спонсорство Архів подій    

№ 2 (4), весна 2005

АДРЕНАЛІН

АВТЕНТИКА

РЕГІОН

КОЛОРИТ

ЛЮДИ І ГОРИ


         на початок


 

 

Читацька рубрика «Люди і гори»

«Гуцульський евакуатор»

фото: Тарас Ферло, м. Тисмениця. Знімок зроблений 19 березня 2005 року в селі Лазещина (Закарпаття)

Нагадуємо, що в цій рубриці публікуються надіслані читачами фотографії й текстові матеріали. Тема: «Розвиток туризму в Карпатах». Як, на ваш погляд, відбувається цей процес, які його позитивні та негативні наслідки? Яким чином можна поєднати неминучу «цивілізацію» у горах із збереженням унікальної природи й культури регіону?

Просимо викладати враження, думки та пропозиції із власного досвіду — карпатського і не тільки. Можливо, десь в інших країнах та горах ви знайшли щось позитивне або бачили прикрі наслідки нерозумного підходу до туристичної справи? Редакцію дуже цікавить читацька думка з цього приводу.

Приймаємо матеріали, що раніше не використовувались (друковані ЗМІ, Інтернет). Текстові файли мають бути в електронному вигляді, до восьми тисяч знаків. Фотографії (якісні відбитки розміром не менше 15х20 см) повинні мати підпис (автор, місце та дата зйомки, короткий коментар).

Надіслані роботи після попереднього відбору публікуємо на нашому сайті www.karpaty.net.ua в рубриці «Люди і гори», а найкращі — друкуємо в журналі.

Кожен автор матеріалу, розміщеного в журналі, отримує фотоапарат OLYMPUS MU-II не стільки в якості призу, а швидше як гонорар за роботу. Також редакція надає безкоштовну передплату на журнал «КАРПАТИ. Туризм. Відпочинок» для найбільш активних читачів-учасників цієї рубрики.

Просимо звернути особливу увагу на технічні умови (тематику, обсяг і т.д.). Звичайно, ми зможемо поставити на сайт цікавий матеріал, який не зовсім відповідає заданій темі або має більший обсяг, але до друку допускаються тільки ті роботи, що відповідають усім «параметрам».

З повагою,

Редакція.

 

        на початок

 
 
 

Звіти:






 
 

Партнери:

більше  

 

 

© Карпати. Туризм. Відпочинок, 2004-2008   При використанні матеріалів посилання www.karpaty.net.ua є обов'язковим