This version of the page http://dance.1plus1.ua/news/tour2 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-10-09. The original page over time could change.
Новини

1+1

ТСН.ua

Маргоша

ТСН Варта

Игры

Тільки кохання

Реєстрація Вхiд
Форум Блоги Фото Відео Новини Про проект  
 
Коментарів: 2

Дмитро Паладій: ми хочемо не жаліти себе, а показати більше!

Напередодні третього ефіру пари-учасники поділилися, що встигли подружитися між собою. Вони переживають і хвилюються за подальший розвиток подій на паркеті, тому намагаються працювати над своїми помилками і сподіваються вразити глядача і суддів своїми оригінальними танцями. Своїми враженнями та планами на найближчий ефір поділився і Дмитро Паладій.

09 жовтня 2009

Коментарів: 14

Олександр Лещенко: "Ганна повністю довіряє і мені, і Дікусару"

- Минулої суботи нам дуже хотілося викластись на повну, - розповідає Олександр. Але, на жаль, не вийшло... Чому? Тому, що наша пара відкривала цей ефір, і треба було першими "розкачати" журі, глядачів і себе. Це неабияка задача. А ми змогли досягти цього лише під кінець номеру... Першими бути важко.

08 жовтня 2009

Коментарів: 5

Євгенія Колісниченко: "Слідкуйте за розвитком наших стосунків"

Партнерка Фагота - Євгенія Колісниченко - розповіла, що в танцях вони намагаються зробити акценти на тих деталях, які Фаготу вдаються найкраще.

08 жовтня 2009

Коментарів: 1

Сергій Костецький: другий ефір був шедевральним

Приємно здивували постановки номерів на 5-6 хвилин, адже це не так вже й легко. А щодо моїх підопічних - ми намагалися показати якомога кращий результат.

07 жовтня 2009

Коментарів: 15

Софія та Валерій покинули паркет

На той момент, як ведучий шоу "Танцюю для тебе" Юрій Горбунов мав оголосити результати голосування, за лаштунками його напарниця неймовірно розхвилювалася за учасників і подальший розвиток подій.

04 жовтня 2009



 

Форум

  • barbara apet
    Мечты, сбывайтеся!
  • 101296
    Музыка для художественной гимнастики
  • yana))
    опухоль мозку

Фото

 
The Best", чи просто "Як це було":)

Блоги