This version of the page http://dzyga.com.ua/2007/music/11_01.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-10-08. The original page over time could change.
Фліт: напад їжачків на «Ляльку»
Головна

Фліт: напад їжачків на «Ляльку»



Музика у Львові

Фліт: напад їжачків на «Ляльку»

Той день, модульний для Політеху четвер, не віщував нічого доброго... дощ, зимно та ше й в СБЛП проводився черговий мистецький гурт з Назаром Гончаром, а в дядька дуже серйозний підхід до життя... Але не про це...

20:00 – під «Лялькою» реально дофігіщє народу. Як казав один дядько, передивляючись нижченаведені фото: "Е, там не Фліти виступали, там якийсь Мановар первно приїхав..." Початок, як завжди, затягнувся на добрячих пів години, але це лише підсилило апетит зголоднілих фанатів... Попередній виступ Флітів у Львові був зовсім недавно, але в «Одне Все», далеко на Сихові, так що всі приперлися в стару добру «Ляльку», яка ніби й приїлася, але... Супортом на концерті мав бути теж івано-франківський гурт Бобри, мав бути такий собі Дабл, івано-франківський Удар, ше б Карну і Листопад, але не судилось... На розігріві була місцева кантора, назви якої я нажаль не запам'ятав... Але свята їм дяка за те, що вони підготували публіку до такого суспільного явища як Концерт Фліта.

Дійсно, «Лялька» була переповнена, до бару черга на 5 хв. і ше потім складніше завдання донести пиво так, щоб його не розлити, оскільки всі як один скакали вверх-вниз, вправо-вліво, взад-перед, таке собі мінне поле для пивоносів... Зібралась дуже різноманітна публіка: від старих дядьків в косухах до дітей, яких мама відпустила до 22:00, щоб вони послухали свого Їжачка).

Фліти грали як і нові пісні, які мають увійти до нового:) альбому, так і старі добрі, вічні, і такі, за які їх люблять... «Охоронці Лісу», «Ореста Вбили», «Не Ми», той же «Їжачок», «Диво-Гриб», «Заникай», ці всі пісні вже давним-давно вкарбувались у нашу свідомість як шось вічне, незабутнє...Слід зазначити про вдалий дует ведучих: басист і гітарист, – хороша комбінація і гумор присутній... Народ слемився як навіжений, дісно весь ценрт, навіть дівки(!), таке було зовсім недавно, на концерті Брем Стокера у «Ляльці», але й група була відповідна...

Після концерту фанати не давали спокою, мовляв "Підпишіть і мені афтографа" + продайте  футболки і диски + підвезіт до Франківска + дай гривас на пивас + а заграйте ще і т.д.

Отак, було файно, чекаєм ше...

 



© DZYGA 2001 - 2007 WEB - адміністратор