This version of the page http://dzyga.com.ua/2007/music/08_11.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-10-08. The original page over time could change.
METAL ETERNITY pt.1
Головна

METAL ETERNITY pt.1



Музика у Львові

METAL ETERNITY pt.1

 

Метальовий концерт до першого дня уродин метальовго сайту  www.vasyaimmortal.ho.com.ua 

Епіграф:
Говорити коротко вмію, але не хочу!

Як тільки славетна «Лялька» відкрила свої двері для організаторів концерту приблизно о четвертій, до клубу почали сходитись музиканти та їх групи підтримки. Треба одразу висловити особливу подяку гурту DISARM за надану ними барабану установку. Час минав, встановлювали апаратуру, музиканти тихо балакали та бриньчали на непід’єднаних гітарах, Вася нервово курив цигарку за цигаркою та бігав туди-сюди, а потім від хвилювань – почав вбиватися пивом. Як казав він пізніше, виступу Янтар Сіті він не пам’ятає.. гиг)

Саунд-чек пройшов без ексцесів, але все ж початок затримався хвилин на сорок. Відкривати свято мав львівський гурт СОDA, але він припинив своє існування, тож Коду замінив гурт ЯНТАР-СІТІ. Фанати важкої музики за кілька годин до початку концерту почали збиратись під клубом. Дехто з них вже не тримався на ногах від вжитого на радостях алкоголю. Чесно кажучи, таку кількість народу побачити в «Ляльці», мабуть, не очікував ніхто.

Спочатку пролунало вітання ведучого (в обличчі відомого всім нам Мастєра) з річницею сайту VASYAIMMORTAL.HO.COM.UA та щирі побажання до самих організаторів. З першими важкими акордами у виконанні ЯНТАР-СІТІ натовп почав ворушитись. Народ пробирався ближче до сцени та потихеньку і поки що невпевнено розпускав свої хаєра. Гурт грав за всіма інструментальними та вокальними традиціями хеві. Хлопці не підкачали та видали міні-шоу. Початок свого виступу вони відлабали по всіх законах олдового металу. Але натовп чекав подвійний сюрприз. По-перше, далі гурт грав не в дві гітари, як заведено у стилі хард’н’хеві, а в три. Вокаліст також взяв гітару і гурт почав вижимати максимум з «лялькових» комбарів. По-друге, сюрпризом стала ексцентрична витівка вокаліста. Він скинув косуху і представ перед натовпом у ліфчику, з якого періодично між піснями, діставав яблуко та їв його, гучно чавкаючи в мікрофон. Тож довелося ділитись. Яблука полетіли у натовп і були миттєво з’їдені вже фанатами. Після виступу глядачі почали вимагати стриптиз і отримали його у міні-версії. Але вокаліст ліфчик своїм прихильникам не віддав. ЯНТАР-СІТІ виклались на повну та змогли розворушити натовп. То ж щиро привітаємо хлопців із вдалим дебютом...

Наступним виступав львівський REQUIEM. Гурт хоч і молодий, та певні здобутки вже має. Ох, і дали ж вони жару у стилі олд-скул-тру-хеві-метал! Хлопці грали драйвову музику. Басист начепив на себе червоно-чорну перуку з рогами і ковбасився разом з Mr. Мартічем. Приємно було дивитись на те, як працює вокаліст. Він ефектно рухався, пускав у зал скажені погляди та дивився на світ через «окуляри Оззі Озборна», соло-гітарист залицявся до фанаток та по можливості позував на камери. Треба відмітити сесійного драмера гурту. Хоча чувак із дредами на сейшені для фанатів хеві та трешу виглядав дико, та все ж грав він дивовижно, хоча і був відсутній на генеральній репетиції. REQUIEM видавали з кожною піснею більше і більше драйву, то ж по закінченні їх виступу натовп був заведений на повну. Не встигли хлопці збагнути що й до чого, а ціла армія новоспечених фанатів дружно скандувала: «На біс! На біс! На біс!». І REQUIEM грали на біс, чого вони, мабуть, самі й не очікували. Після виступу REQUIEM Мастєр розповів кілька анекдотів, зал погігікав і на сцену виповзло п’яне тіло, що намагалось теж затравити анєкдотік про прославлену на всю Україну київську троєщинську гопоту. Та нічо в нього не вийшло, бо довго збирався з думками. Як то кажуть в Києві: Ех, жизнь дала трєщіну – єдім на Траєщіну. Після другого відбирання мікрофона невдалий комік був знятий зі сцени на яку вже вийшли DISARM.

DISARM – також львівський гурт з великим стажем, що грає у стилі треш. Свій виступ вони почали ефектно, з мелодійної фанери, по закінченні якої видали максимальний драйв. У залі почалось щось схоже на слем або мош. Хочеться відмітити гру драмера. Хлопець з гуртом грає не дуже давно, але дуже професійно. Посеред виступу гурт та глядачі привітали вокаліста DISARM - Джорджа з днем народження. Він отримав від колег по цеху в подарунок ексклюзивну майку з написом «DISARM», в якій і продовжував далі виступ. Коли гурт долабав заготовлену програму, зал вимагав продовження покладеної REQUIEM традиції. Тобто DISARM теж грали на біс, а натовп дурів!!!

Останніми виступали Івано-Франківській ЛИСТОПАД. Гурт, зібраний із справжніх професіоналів з багаторічним стажем. Можливо, треба одразу відмітити що гурт явно націлений завоювати максимальну кількість прихильників не лише по Україні. Свій виступ вони почали із каверу на Deep Purple «Smoke On The Water». Потім вони грали свої пісні, серед яких майбутні хіти «Ніжний Подих» та зовсім нова пісня «Листопад». Свій виступ гурт хотів завершити піснею AC/DC «Highway To Hell» та кавером на Black Sabbath. Але не вийшло. Народ вимагав ЛИСТОПАД знов і знов. На біс було зіграно ще раз «Smoke On The Water», за особистим проханням Іммортала - «Ніжний Подих», ще кавер на AC/DC… Коли концерт вважався офіційно завершеним на сцену піднялись організатори Віка та Василь, одна дівчинка запропонували хвилиною мовчання вшанувати пам’ять відомого басиста Львова Цвіркуна, звісно що вся «Лялька» затихла. Швидко зорієнтувавшись, ЛИСТОПАД знов підключили гітари і відіграли пісню, присвячену їх померлому другові. Здається, після того був знову «Ніжний Подих» та AC/DC «Highway To Hell». Народ як умів витанцьовував рок’н’ролл, в залі панувала скажена атмосфера. ЛИСТОПАД відіграв на біс більше часу, ніж тривав сам їх виступ. На тому була поставлена крапка у святкуванні річниці сайту VASYAIMMORTAL.HO.COM.UA.
Всі лишились щасливими та задоволеними. Глядачі отримали величезну порцію драйву, музиканти отримали заряд творчої енергії, а Вася та Віка були дуже щасливі і п’яні. Тож в неділю був започаткований новий львівський фестиваль олдскульної музики METAL ETERNITY і METAL ETERNITY pt.2 – вже не загорами, всі разом дружно чекаємо наступного року, так як наступне день народження сайту має в планах забабахати Городок Рок Фест.

Lebedevа.

Було дуже приємно бачити всіх старих добрих знайомих, які не полінилися прийти на концерт в ляльку і подивитися шо ж там таке відбудеться, було дуже приємно побачити їхні давольні посмішки від вуха до вуха і подяку після концерту) Взагалі було приємно під час концерту іти по ляльці і бачити як всіх переповнює радість, як всім добре, як всі дійсно нормально активно відпочивають, як відривається арава перед сценою; як дівчатка танцюють прямо на сцені з мікрофонними стійками); як народ бєшано слемиться під хеві); як фотографи повилізали куди тільки можна (на гардеробну, на стільчики, на колонки)) щоб зробити кращі фотографії того вечора; як ценітєлі музики не сидять за своїми столиками з розумним виразом лиця і повільно курять сигару, а те як вони п’янствують зі своїми друзями, як їхні столики заставлені пивом та іншим, їхні веселі лиця і їхні хитающі в такт під музику голови =); як люди за більярдом не істєрічно кожні п’ять секунд закривають двері, щоб не шуміло, а те як вони з пивом, з посмішкою на лиці і танцюючи з кийом поєднували гру в більярд і прослуховування музики; приємно було бачити, що всі столики заняті і крім того дофіга людей перед сценою; приємно було бачити ті черги за пивом, які прямо там собі відривалися, було приємно коли виходиш на верх і бачиш як люди спотівши до нєрєального стоять біля входу розмовляють по телефону і кричать: «Я щас в ляльці, тут смачний концерт, давай па шуріку приходь ше маєш час!!!»; ну карочє пазітііііііііііііііііііііііііііііф!!!

Misery

П.С. Шалені перепрошення у Іммортала за те, що аж зара завісили статейку на сайт.

Ну і хто ще не встиг, вітайте героїв тута: www.vasyaimmortal.ho.com.ua



купить компрессорное оборудование abac

© DZYGA 2001 - 2007 WEB - адміністратор