This version of the page http://dzyga.com.ua/2007/music/06_18.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-10-07. The original page over time could change.
Beatles Rock Fest
Головна

Beatles Rock Fest



Музика у Львові

Beatles Rock Fest

До святкування дня народження сера Пола Маккартні  18 червня у «Ляльці» живим бітлівським фестом, організованим Юрієм Шарфовим.

Beatles, Бітли, а що ви про них знаєте? – Британська рок-група 60-х, засновники року, як явища, чи може щось більше?! Для мене Бітли не що інше, як ідол! Ідол, який пішов проти всіх канонів тогочасної музичної сцени! Вони зробили революцію в музиці! На даний час багато людей насолоджуються наслідками їх діяльності не усвідомлюючи їхнього доробку, навіть в багатьох випадках бакланячи їх! Хоча якщо подивитись глибше, то саме з них все почалось!!!

Для добрячої частки людей, які вважають, що Бітли грали попсу і вони не причетні до зародження року, хочу навести один факт: - одного разу, коли зароджувалася така вельми відома британська група, як “The Rolling Stones” її вокалістом і фронтменом Браяном Джонсом було сказано (він тоді говорив зі своїм продюсером, який сказав, що вони будуть популярні як Бітли) « ми не хочем бути популярні як Бітли, бо вони грають галіму попсу, ми хочем грати жорсткий блюз”! З цим твердженням я погоджуюсь „з руками і ногами”, але я вважаю Бітлів майже святими – не одне покоління виросло на них! Про це ми зараз і говоримо! Так от:

18 червня – день народження бас-гітариста і одного з живих учасників групи The Beatles – сера Пола Макартні (sir Paul McCartney). Саме у цей день 2007 року у річницю 65-го дня народження сера Пола у Львівському клубі „Лялька” була влаштована вечірка, в якій взяли участь гурти достойні цього!!! А саме: Прожектор ДжМіль, КОЖНОМУ СВОЄ, КАЛИЧ БЛЮЗ, СЬОМЕ НЕБО, LEMBERG, RIFF Inc., LET IT BLUES, BLACK JACK, CODA.

Кожного з них нема сенсу описувати, тому що це займе не одну сторінку, а простір в мене обмежений! Зупинюсь на деяких:

КАЛИЧ БЛЮЗ подав своє бачення творчості сера Пола в блюзовій інтерпретації, що звучало досить специфічно! Вони передали його творчість за допомогою простої акустики і вокалу в повній мірі! Це було видно по тому, як багато „олдскульних” дядьків, які захоплювались творчістю Бітлів задовго до мого народження, як діти захоплено підспівували!!!

КОЖНОМУ СВОЄ, творчість яких, я не дуже підтримую, змусили звернути мою увагу на себе! Хоча не все було ідеально, але воно наважились і на досить непоганому рівні заграли “Yesterday”, і не тільки її! Моя думка про них змінилась, і в добру сторону, адже не кожен візьме на себе таку відповідальність!

BLACK JACK тут можна сказати “no comments”, але я скажу! Їх вокаліст, з „адським ляпалом” зміг зробити атмосферу настільки розрядженою і навимушеною, що вона була достойна самих Бітлів! Хоча його відверта схожість на вокаліста Sex Pistols нічим не стала на заваді досить оригінальному виконані пісні “Back In The USSR”, зі крипкою( хоча зі скрипкою були деякі проблеми ). Весь виступ був побудовани на скрипці, але не сталося, як гадалося...

LEMBERG! За історією цього гурту я слідкую вже довгий час, так як їх поєднання Deep Purple, Black Sabbath і в деякій мірі Led Zeppelin дозволили в повній мірі передати колорит того часу і тієї музики! А поведінка Андрія (вокаліста) на сцені була просто „відвязною”, він дозволяв собі те, що ніколи не дозволяли собі Бітли (і він сам собі) на сцені, змушував з відкритим ротом дивитись на сцену! Він єдиний виконував пісню (“Hey Jude”) разом з залом! Любий, хто хотів внести свою частину в створення атмосфери вечора, міг поспівати разом з ним, звісно, якщо знав текст!

Якщо говорити про вечірку загалом, то можна сказати, що крутішої вечірки давно вже не було! Юра Шаріфов дійсно зробив все на славу (не дивлячись на багато казусів, які не помічаються на фоні загальної атмосфери)!

 

На прохання «Дзиґи»:
SanyaGhost (Панда)

 


Комплексный подход к продвижению сайтов

© DZYGA 2001 - 2007 WEB - адміністратор