This version of the page http://www.seolider.net/ua (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-09-02. The original page over time could change.
Розкрутка сайтів. Пошукова оптимізація і просування сайту
інтернет маркетинг
реклама в інтернеті
  • рус
  • укр
info@seolider.net
(067) 370 40 17
Реклама
Теги
  • Розкрутка сайту
  • Оптимізація сайту
  • Інтернет маркетинг
  • Інтернет реклама
  • Пошукове просування

Теґи

Розкрутка сайтів

Бажаєте, щоб ваш сайт був дієвим, активним та приносив реальну користь?

Хочете підвищити ефективність від власного інтернет-ресурсу?

Тоді ми раді вітати Вас на головній сторінці «Seolider»!

«Просування» сайту, його розкрутка та збільшення потоку клієнтів з мережі Інтернет це основні завдання, які ми ставимо перед  собою.

Наші можливості:

  • ми молоде та перспективне інтернет-агентство з найнижчими цінами, широким асортиментом послуг та відповідальним творчим колективом.
  • ми знаємо, що потрібно зробити для того, щоб Ваш сайт почав приносити реальну користь.
  • після нашої розкрутки про Ваш ресурс дізнаються абсолютно всі, кого це цікавить – десятки тисяч відвідувачів з пошукових систем щодня, з яких сотні стануть майбутніми клієнтами.
  • ми зробимо будь який сайт «зрозумілим» для пошуку – так звана пошукова оптимізація сайту зробить Вашу інтернет-сторінку чутливою до найрізноманітніших пошукових запитів.
  • ми використовуємо медійні та контекстні  оголошення, котрі забезпечують потік тисяч потенційних клієнтів  з тематичних сайтів та пошукових систем.

І це ще не все!

Наші реальні перваги:

1. У нас розумні ціни.

Ми пропонуємо Вам найнижчі ціни на розкрутку сайтів. За даними нашого щоквартального дослідження, ми увійшли до списку інтернет-агенств України з найнижчими цінами. Це стало можливим завдяки автоматизації більшості процесів розкрутки сайту та великому практичному досвіду у цій галузі.

2. Ми працюємо швидко.

Завдяки хорошим знанням алгоритмів пошукових систем та постійному самовдосконаленню ви побачите результат вже після другого тижня нашої роботи, та на другий день від початку кампанії контекстної реклами.

3. Ми надаємо фінансові гарантії результатів розкрутки сайту.

Ми впевнені в якості своєї роботи, тому гарантуємо повернення коштів у випадку,  якщо розкрутка сайту не принесе обумовлених результатів. Усі вимоги та умови повернення Ваших вкладень ми чітко та прозоро прописуємо у договорі. Ви можете бути спокійними за свої фінанси!

4. Ми працюємо не тільки над позиціями сайту, а й над збільшенням продажів.

Розкрутка та просування сайту в пошукових системах – це не тільки виведення вашого сайту на першу сторінку результатів, але й аналіз поведінки відвідувачів. Нашою метою є не лише збільшити кількість відвідувачів Вашого сайту, але й зробити їх Вашими клієнтами!

5. Ми поважаємо та цінуємо своїх клієнтів.

Наша команда намагається, щоб співпраця не обмежувалась лише роботами по розкрутці сайту. Також ми пропонуємо послуги по обслуговуванню, оптимізації та підтримці сайту, максимально збільшуючи ефективність та віддачу від ресурсу.

Основні послуги:

  • Аудит сайту це різносторонній аналіз Вашої інтернет-сторінки. Важливо знати, як працює внутрішня частина Вашого ресурсу, зрозуміти дію зовнішніх факторів, проаналізувати структуру.
  • Розкрутка сайту – комплексний підхід, спрямований на виведення вашого сайту на першу сторінку результатів пошуку по запитах, дотичних до вашого бізнесу. Наявність Вашої інтернет-сторінки на першій сторінці пошуку – це гарантований успіх! Адже це відкриває перед вашим бізнесом ряд конкурентних переваг:

- низьку вартість цільових відвідувачів

- високу степінь довіри до лідируючого сайту

- відсутність нав’язливого рекламного  ефекту

- результати навіть після закінчення рекламної кампанії

- постійний ріст кількості лояльних відвідувачів сайту…

… і це далеко не весь перелік. Детальніше за інформацією про розкрутку сайту Ви можете ознайомитись на відповідній сторінці.

  • Контекстна реклама - рекламні оголошення які розміщуються на тематичних сайтах або на сторінці результатів пошуку.

Така реклама забезпечує:

- моментальний старт рекламної кампанії та появу цільових відвідувачів

- приведення максимально зацікавленої аудиторії

- високу гнучкість рекламної компанії

- оплату за перехід на сайт, а не показ оголошення

- можливість детального контролю рекламної кампанії та доступ до звітів…

… більше про контекстну рекламу ви можете дізнатись тут.

  • Медійна (банерна) реклама це графічні, анімаційні або відео оголошення про вас чи ваші послуги, які будуть відображатися на тематичних сайтах. Загальновідомим є факт, що візуальна інформація краще засвоюється та запам’ятовується. Саме тому використання медійної реклами дозволить Вам зацікавити набагато більше потенційних клієнтів.

Медійна реклама дозволяє:

- забезпечити підтримку телевізійної чи поліграфічної реклами

- привабити відвідувачів дієвими динамічними банерами

- посилити та підтримати упізнаваність бренду чи товару…

… і не тільки. Дізнайтесь детальніше тут.

  • Обслуговування сайту це ПОСТІЙНЕ забезпечення його технічної та інформаційної підтримки. Динаміка розвитку Інтернету як жорсткого конкурентного середовища вимагає від сайту постійно «бути у формі». Саме цьому ми і сприяємо, роблячи Ваш ресурс актуальним, потрібним та продуктивним.

Ми гарантуємо:

- уникнення будь яких проблем з доменом чи хостингом

- щоденну перевірку роботи сайту

- якісний сервіс технічного та інформаційного супроводу сайту…

… і ще переваги.

«Seolіder» – це…

Ми почали своє існування в 2007 році. За цей час ми досягнули значних результатів на поприщі розкрутки сайтів – за неофіційними даними ми входимо в десятку найкращих агентств Інтернет-реклами в Україні.

У нашому колективі – висококваліфіковані спеціалісти, наділені творчим мисленням та креативним підходом до замовлень. В нас є акредитовані Google та Яндексом спеціалісти по контекстній рекламі – професіонали з великим досвідом, лідери в своїй галузі.

Кожен з нас прагне вдосконалюватись і стати найкращим в своїй справі. Ми готові до довготривалої та ефективної співпраці з нашими клієнтами. Ми створимо собі хорошу репутацію тільки тоді, коли така репутація буде у Вас! Адже лише допомагаючи Вам стати лідером, ми й самі робимо крок уперед.

Наші клієнти

Нашими послугами задоволені усі, хто ними скористався – не гайте часу і Ви! Станьте нашим клієнтом ЗАРАЗ, і ви відчуєте свою перевагу над конкурентами!

Статті

  • Підбір Long-tail запитів

    Зрозумівши, що таке Long-tail запити та які їхні переваги, самий час братися за підбір таких запитів для свого ресурсу. Як…

  • Що таке релевантність сайту?

    Релевантність сайту вказує на те, наскільки він підходить для певного запиту, наскільки доречний і чи точно відповідає вимогам (в основному…

  • Про публікування статей зі свого сайту на інших ресурсах

    Звісно, якщо Ви маєте свій сайт, то його розкрутка та збільшення трафіку – завжди в Ваших інтересах. Та якщо Ви…

Швидкий зв`язок
Contact Form
Ваше ім`я
Телефон

МИ Вам
зателефонуємо

Зв`язок
через e-mail

Зв`язатись