This version of the page http://rock.kiev.ua/klub/avariyne_nebo.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-09-01. The original page over time could change.
:: Киевский Рок Клуб :: Аварійне Небо
Ж
И
В
О
Й
 
З
В
У
К
!
W
W
W
.
R
O
C
K
.
K
I
E
V
.
U
A

НОВОСТИ
· АРХИВ
· CD.РЕЛИЗ
· БЛОГ
РОК.мастерская
· ОСНОВЫ
АФИША
РОК.лица
МУЗЫКА.mp3·  - freeze
ФОТО.банк
РОК.контакты
ОБЪЯВЛЕНИЯ
ФОРУМ
FAQ.справка

Вся РОК-Украина
Вы вошли как Гость
Регистрация
Музторг · Киев
Гитарный дом
Тарас Бульба
Перекресток
УкрТяжМет
Live in Kiev
Route 66
Белый список 
Нашлось...
АФИША:
14.5.2010 -
Киев
клуб «Бурбон» 
РЕЦЕНЗИИ:
нет
ИНТЕРВЬЮ:
нет


добавить ссылку

Аварійне Небо

Гурт Аварійне Небо народився 5 жовтня 2005 року. Тоді пятеро молодих хлопців з вогнем у очах зібралися десь в місті Києві, щоб започаткувати новий український рок гурт. Для кожного з них це був початок карєри музиканта. Йшов час, хлопці набували майстерності. Багато чого змінювалось, в тому числі й склад гурту.

Остаточно колектив сформувався лише на початку 2009 року. На цей же час припадає зростання активності в діяльності гурту. Так, за останній рік, хлопці вже встигли знятися у серіалі Територія Краси, саундтреками до якого стали три пісні гурту: Мрії не Згасають, Супернастрій та Сам не Свій; дати концерти в клубах 44, Бочка, DM 101 та виступити на благодійних концертах у Disco Radio Hall, Веранда.

Під час виступів гурту весь зал відчуває непідробні емоції ліричних пісень, енергійність та драйв швидких творів. Все це тому, що учасники гурту звикли завжди вкладати у справу яку вони роблять всю свою силу і енергію, всі свої переживання і почуття. Для хлопців не існує неможливих перешкод, вони все роблять своїми руками, починаючи від написання та запису пісень, закінчуючи створенням презентацій та сайту. Саме тому їхня творчість наповнена щирістю і відкритістю. Вже зараз гурт називають модним, мелодійним, сучасним.



Сайт: anebo.com.ua
Много ссылок
Магазины
Клубы
Фестивали
Рэкорд-лэйблы
Студии
Реп. Базы
Черный список 

РОКЕР ДНЯ!


сотрудничество · добавить новость · добавить афишу · контакты
copyleft 2003-2010 www.rock.kiev.ua
No rights reserved

Реклама:
тур агентства Киева аэрогриль отзывы, данные забронировать билеты - заказ жд билетов петербург. Предлагается улучшенный пескобетон ООО Стройотдел, дешево, заказывайте