This version of the page http://rock.kiev.ua/klub/adezhda_babkina.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-09-01. The original page over time could change.
:: Киевский Рок Клуб :: Адєжда Бабкіна
Ж
И
В
О
Й
 
З
В
У
К
!
W
W
W
.
R
O
C
K
.
K
I
E
V
.
U
A

НОВОСТИ
· АРХИВ
· CD.РЕЛИЗ
· БЛОГ
РОК.мастерская
· ОСНОВЫ
АФИША
РОК.лица
МУЗЫКА.mp3·  - freeze
ФОТО.банк
РОК.контакты
ОБЪЯВЛЕНИЯ
ФОРУМ
FAQ.справка

Вся РОК-Украина
Вы вошли как Гость
Регистрация
Музторг · Киев
Гитарный дом
Тарас Бульба
Перекресток
УкрТяжМет
Live in Kiev
Route 66
Белый список 
Нашлось...
АФИША:
нет
РЕЦЕНЗИИ:
нет
ИНТЕРВЬЮ:
нет


добавить ссылку

Адєжда Бабкіна

Початок

- Ало! Привіт!
- Привіт!
- Ми в цю суботу виступаємо.
- Ми – це хто?
- Ну, я, ти, клавішник, гітарист має бути, вокаліст Коля, ти його знаєш. І ще буде труба.
- Труба!? Нафіга нам труба? Субота через два дні, я нікого зі складу не знаю, крім тебе і Колю один раз бачив колись. Матеріалу нема, ми не встигнемо підготуватись.
- Та не парся! Завтра перша репетиція, післязавтра – друга, а в суботу буде можливість на саундчеку ще разок все програти.
- Ну ок! Для прикола мона і попозоритись. А де виступати будемо?
- В Лаврі на Форумі видавців.

Приблизно так все і почалось для літературно-музичної формації Адєжда Бабкіна. Чому літературно-музична? Бо на той час майже всі учасники групи шось пописували і вже були цим відомі серед малосимпатичних інтелектуалок Могилянки.

Персонажі

Назву групи ще задовго до дебюту було придумано Павлом Коробчуком (барабани), Дмитром Лазуткіним (труба) та Колею Леоновичем (вокал) у автобусі по дорозі зі Львова до Києва. Тоді ж було і приблизно обмальовано концепцію. Кажуть, з ними у той історичний момент був ще якийсь Олег, який ніби має якесь відношення до проекту. Але цей факт залишився непідтвердженим.

За день до дебюту відбулась перша репетиція у форматі трьох вище згаданих людей, до яких приєдналися Тарас Бай (z-бас), Влад Волочай (нінтендо-клавіші) і якийсь гітарист, який зрештою на виступ не з'явився, і взагалі зник. Крик, лажа, криві імпровізації, наркотичні танці і т. п. – так пройшов перший виступ Адєжди. Допомагали у цьому Андрій Хаданович (просто вибіг один раз на сцену), Юрій Іздрик (як виявилось, дуже непогано грав на синтезаторі) і Алкоголь (все). Першого не знаю, другий – дорослий дядько, відомий як письменник, як познайомився з третім, не пам'ятаю. Показавши київській інтелектуальній молоді себе, АБ зникла. Як і передбачалось, прикололись і розбіглись.

Через кілька місяців у зморщені легені Адєжди Бабкіної вдихнув троха перегару Роман Онофрійчук, який і став адекватним гітаристом групи. Бо, насправді, цих гітаристів було як гівна, і всі, чомусь, Олегами називались. Жоден не прижився на малородючому проспиртованому грунті Бабкіної. Рома ж зібрав усіх вдруге, чим і продовжив всю цю фігню.  

Склад
Тепер граємо чотиринотні пісні у складі п'ятьох:
Павло Коробчук – барабани
Роман Онофрійчук – гітара
Микола Леонович – вокал
Тарас Бай – бас
Алкоголь – тексти, музика, тимєняпанімаєшь

Сподіваємось до гурту повернеться Влад Волочай (нінтендо, каосілятор), який одружився і зник. Також, чекаємо на Діму Лазуткіна (труба).

Много ссылок
Магазины
Клубы
Фестивали
Рэкорд-лэйблы
Студии
Реп. Базы
Черный список 

РОКЕР ДНЯ!


сотрудничество · добавить новость · добавить афишу · контакты
copyleft 2003-2010 www.rock.kiev.ua
No rights reserved

Реклама:

Печать календарей

Печать визиток, листовок, фирменных бланков, буклетов и др. Образцы работ.

www.iprint.ru

Лучшие холодильные чиллеры цены в Москве!