На русском
Ми захищаємо цифрові світи
УВАГА! Компанія «ІСЕТ-Україна» змінила номер контактного телефону! Новий номер +38 (044) 545-77-26
Замовити On-line Завантажити пробну версію Знайти партнера

Видалення вірусів, Антишпигун, захист від шкідливих програм та руткітів за допомогою ESET NOD32 Антивірус

Інтегрований захист реального часу від вірусів, черв'яків, троянських та шпигунських програм, фішингу та хакерських атак. Найкращий рівень виявлення, найшвидше оперування та мінімальні системні вимоги.

Корпорація Малий бізнес Домашні користувачі

Новини

Спеціалісти AV-Comparatives підтвердили якість продукту ESET Smart Security
Компанія ESET — лідер в галузі розробки антивірусного програмного забезпечення — повідомляє, що за результатами порівняльного тесту, проведеного австрійською лабораторією AV-Comparatives, продукт ESET Smart Security 4.2 пройшов випробування на «відмінно» та отримав найвищу оцінку «Advanced+» (Серпень 27, 2010)

ESET — офіційний антивірус WCG-2010
Компанія «ІСЕТ-Україна» виступила офіційним партнером Національного фіналу World Cyber Games 2010, який відбувся 14-15 серпня у Києві, у ТРЦ «Dream Town». На ньому переможці регіональних відбіркових ігор змагалися за звання чемпіонів країни у різноманітних ігрових дисциплінах, а більшість з них — ще й за право представляти Україну на Гран-фіналі WCG 2010 у Лос-Анджелесі, США. (Серпень 16, 2010)

Продукти ESET показали найкращий результат у тестуванні Virus Bulletin
Компанія ESET — лідер в галузі розробки антивірусного програмного забезпечення — повідомляє, що продукт ESET NOD32 Antivirus визнаний найкращим експертами відомого британського видання Virus Bulletin. (Серпень 16, 2010)

Продукти ESET визнані кращими спеціалістами PassMark
Компанія ESET — лідер в галузі розробки антивірусного програмного забезпечення — повідомляє, що продукти ESET Smart Security 4.2 бізнес-версії та ESET Remote Administrator Console 4.0 визнані кращими за результатами комплексного тестування компанії PassMark (Серпень 13, 2010)

Троянські програми стають більш активними
Компанія ESET — лідер в галузі розробки антивірусного програмного забезпечення — повідомляє про підвищену активність троянських програм (Серпень 9, 2010)

Усі новини

Пробні версії

Спробуйте рішення компанії ESET вже сьогодні. Безкоштовні 30-ти денні версії ESET NOD32 Antivirus та ESET Smart Security.

ThreatSense®

Досконала технологія ESET ThreatSense® завдяки розширеній евристиці та родовим сигнатурам дозволяє виявляти нові раніше невідомі загрози.

Про ESET NOD32

ESET NOD32 Antivirus - це найкраще рішення для боротьби з шпигунськими програми, вірусами та іншими загрозами.
 
Центр безпеки
Останні загрози
Win32/Netsky.Q worm
a variant of Win32/Injector.BZ trojan
Win32/Zafi.B worm
Поточна версія
Вірусна база даних: 5410 (20100830)