This version of the page http://baryer.kiev.ua/spytnikovaua_ohrana_ukr.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-08-28. The original page over time could change.
Пультова охорона обєктів :: Пультова охорона об`єктів
Управление сайтом(CMS): mAdmin от www.Site.net.ua

Пультова охорона – комплекс заходів, направлений на захист об'єктів від проникнення, нападу, пожежі і виробничих аварій за допомогою технічних засобів охорони з виїздом на місце випадку групи швидкого реагування, - усе це охорона будинків, об'єктів.

 
Рекомендуем
  • Уже началась оценка оборудования.
  •  

     

     

     

     

     

    Пультова охорона обєктів

      
    Пульт централізованого спостереженняМапа розташування автомобілей ГШР

     

    Пультова охорона – комплекс заходів, направлений на захист об'єктів від проникнення, нападу, пожежі і виробничих аварій за допомогою технічних засобів охорони з виїздом на місце події групи швидкого реагування.

    Здійснюється шляхом контролю стану охоронно-пожежної сигналізації встановленою на об'єктах (заміські будинки, квартири, офіси, банки, промислові і торгівельні підприємства) через пульт централізованого спостереження.

    Ми надаємо якісні послуги пультової охорони. В нашій роботі постійно присутні: оперативність, мобільність, надійність. Група компаній «Бар'єр. Безпека бізнесу» має власну незалежну технічну базу, що гарантує миттєве проходження сигналу від об'єкту, що охороняється, до пульту централізованого спостереження.

    Відміною особливістю нашої технічної бази полягає в тому, що передача інформації від об'єкту може здійснюватись по телефонній лінії, радіоканалу, або одночасно по двох каналах, що свідчить про високу надійність охорони будинків, об'єктів.

    охорона будинків, охорона обектов, охорона пультова, охорона промислових обектів