« »

За сприяння Фонду «Україна 3000» відбулася благодійна акція «Святому Миколаєві пісню співаємо»

20 Грудня 2009 14:32


19 грудня 2009 року в «Українському домі» відбулася благодійна акція «Святому Миколаєві пісню співаємо» для дітей з малозабезпечених, неповних і багатодітних сімей Києва та Київської області. Її організаторами виступили Міжнародний благодійний фонд «Україна 3000», Благодійний фонд «Товариство «Приятелі дітей» і «Український дім».

Під час акції відбувся святковий концерт «Діти – дітям!». На ньому виступили фольклорно-автентичний гурт «Дай Боже», учні спеціалізованих музичних шкіл-інтернатів з Києва, Одеси, Львова та Харкова, а також народна артистка України Марія Бурмака.

Окрім цього, діти мали змогу ознайомитися з традиційними українськими обрядами та дійствами до свята Миколая, а також спостерігати за роботою народних майстрів.

Дійство відвідав Президент України Віктор Ющенко. Він передав дітям святкові подарунки та сертифікати на книги, зібрані в рамках благодійної акції.

Акція «Святому Миколаєві пісню співаємо» відбулася в рамках Благодійного дитячого книжкового ярмарку «Подарунок від Святого Миколая», що пройшов з 17 по 20 грудня 2009 року. На ярмарку свою продукцію представили понад 50 українських книговидавництв. Традиційно відбувся збір книг для вихованців шкіл-інтернатів з різних регіонів України під гаслом: «Придбай книжку – подаруй свято дітям, позбавленим батьківської турботи!». Книжки, зібрані учасниками і відвідувачами ярмарки, будуть передані дітям – вихованцям шкіл-інтернатів Дніпропетровської, Кіровоградської та Харківської областей.

Версія для друку



24 Червня 2010
Голова Правління Фонду «Україна 3000» нагороджений почесною медаллю «Трудова слава» Міжнародного академічного рейтингу «Золота Фортуна»
Колектив Міжнародного благодійного Фонду «Україна 3000» вітає Олександра Володимировича з цією високою нагородою і бажає здоров’я, наснаги та успіхів. »»

16 Червня 2010
Представники Фонду «Україна 3000» підписали Меморандум на підтримку реформування законодавства щодо благодійної діяльності
Запропонованими законопроектами, зокрема, спрощується процедура і скорочується термін реєстрації благодійних організацій, а також знижується податковий тягар як для благоотримувачів, так і для благодійників. Ці законопроекти вже зареєстровані у Верховній Раді України. »»

16 Червня 2010
Катерина Ющенко взяла участь у дебатах на тему «Капіталізм не виправдав очікувань на пострадянському просторі»
»»

1 Червня 2010
Катерина Ющенко відвідала в Українському домі благодійний дитячий книжковий ярмарок
»»

31 Травня 2010
За сприяння Фонду «Україна 3000» в «Українському домі» відкрилася виставка дитячих та молодіжних фоторобіт
»»

29 Травня 2010
Олександр Максимчук взяв участь у програмі «Велика політика» на телеканалі «Інтер»
»»


  



 
© 2001-2010
Фонд «Україна 3000»
Всі права застережено

© Розроблено
NewAgeLab 2005

Про Фонд | Керівництво | Програми і проекти | Правила, процедури, стандарти | Контакти | Реквізити Фонду | Експорт RSS | Звіти

Використання матеріалів дозволено тільки з обов'язковим гіперпосиланням на сайт www.ukraine3000.org.ua