This version of the page http://photo.ukrinform.ua/ukr/phdecor/?t=uslug.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-08-14. The original page over time could change.
Фотослужба УКРІНФОРМу - оперативні фотоновини з України та закордону, ексклюзивні, архівні фото, дос'є

 

Укрінформ-новини

Прес-центр

Ділова Україна

Україна-2012

Країни світу

Новини ПАНІА

Web-архів
 

  • Послуги
  • Ціни
  • Зразки
  • Замовити
  • Контакти

Мудрі кажуть, що світ навколо нас є продовженням нашого внутрішнього світу. Мабуть, саме тому ми прагнемо оточити себе прекрасним. Фото як ніщо інше допомагає в цьому.


  • Послуги

  • Шановні друзі!

    Ми з радістю допоможемо Вам в оформленні інтер'єрів офісів та інших приміщень високохудожніми фотознімками у відповідному оформленні (рамках, паспарту).
    Якщо Вам сподобається одна чи декілька запропонованих робіт, тоді Ви зможете придбати їх зв'язавшись з нами у будь який зручний для Вас спосіб.
    Надаються також послуги із художньої фотозйомки вказаних замовником об'єктів, предметів тощо, обумовлених в угоді на виготовлення фотографій для оформлення інтер'єрів.

    Скористайтесь нашими послугами!


    Фотослужба Українського національного інформаційного агентства (УКРІНФОРМ) пропонує користувачам найбільшу електронну базу фото в Україні (http://photo.ukrinform.ua), яка налічує понад 140 тисяч ексклюзивних фотоінформацій та щоденно поповнюється матеріалами із різних регіонів нашої держави та світу.
    За майже 90-річну історію в фотоархіві агентства зібрано близько 50 тис. унікальних фотоархівних документів ХХ століття (фотознімків і фоторепродукцій діячів культури, політиків, фотоетюдів найрізноманітнішої тематики).
    Серед широкого спектра послуг також: влаштування фотовиставок, фотоінформаційне обслуговування презентацій, прес-конференцій, ділових поїздок та інших заходів, оформлення інтер'єрів високохудожніми фотознімками.



    Телефони: (044) 244-9079, (044)244-9057, (044) 244-90-57 (факс).
    E-mail: pr-photo@ukrinform.com , konstant@ukrinform.com
    Адреса: Київ-1, вулиця Богдана Хмельницького 8/16, Українське національне інформаційне агентство- Укрінформ.

    Всі фотоальбоми
    ©  Ukrinform. Всі права застережені.
    Використання матеріалів тільки з дозволу Укрінформу.
    photo2@ukrinform.com
    Loading...