This version of the page http://photo.ukrinform.ua/ukr/introduce/?t=fp.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-08-14. The original page over time could change.
Фотослужба УКРІНФОРМу - оперативні фотоновини з України та закордону, ексклюзивні, архівні фото, дос'є

 

Укрінформ-новини

Прес-центр

Ділова Україна

Україна-2012

Країни світу

Новини ПАНІА

Web-архів
 

  

    Головну відповідальність за остаточний випуск фотоінформаційного продукту покладено на редакцію поширення фотоінформації та зв'язків із ЗМІ. В редакції працюють фахівці високого рівня, до обов'язків яких входить оперативне створення інформаційного повідомлення, що супроводжує фоторепортажі та фотознімки з місця події, перевірка та уточнення фактів і переклад текстів російською та англійською мовами для оперативного виставлення на сервер. Колектив редакції складається з випускових редакторів та перекладачів. Користувачеві надається ретельно перевірена інформація. Редакція працює сім днів на тиждень, сайт майже безперервно поповнюється фотоновинами та фотоанонсами, щодня пропонуючи споживачам близько 300 фотознімків, висвітлюючи більш ніж 30 тем.

 
 

    Володимир Євгенович Сердюк, заступник головного редактора-завідувач редакції поширення фотоінформації та зв'язків із ЗМІ. Закінчив факультет романо-германських мов (англійське відділення) Чернівецького держуніверситету імені Юрія Федьковича та факультет кінознавства Театрального інституту імені Івана Карпенка-Карого.

Працював відповідальним секретарем у редакціях газет: "Селянська спілка", "Влада і політика", "Студентська газета", "ЕКО". Викладав журналістський фах та журналістську етику в Інституті журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Володіє двома іноземними мовами, є співавтором підручника "Журналістська етика" (2006 р. - 1-е видання, 2007 р. - 2-е видання). З червня 2007 року працює в УКРІНФОРМ.

 
 

    Наталя Макаревич - старший випусковий ГРППФВІ. Вона закохана у свою справу і просто не може сидіти без діла.

 

    Так виглядає приміщення редакції підготовки та поширення фотоінформації та зв'язків із ЗМІ, де працюють випускові редактори ГРППФВІ. На фото: (зліва направо) Володимир Сердюк, Лейла Ахундова, Вікторія Руда, Надія Пастушок та Олена Щербина.

 

     Заступник головного редактора ГРППФВІ Павло Шевченко (ліворуч) та редактор Іван Біленко готують чергову фотовиставку, якими УКРІНФОРМ відомий і в Україні, і далеко за її межами.

 

    У відділі маркетингу підтримують зв'язок з покупцями фотопродукції (зліва направо) Вікторія Зюкіна, Олена Яковченко та Юлія Константінова. В умовах ринкової економіки їхня роль є дуже суттєвою.

 

    Таємниці фотоархіву УКРІНФОРМу відомі лише тим, хто працює в ньому багато років. Ганна Іванова - одна з фахівців, посвячених у цю захоплюючу та відповідальну справу.

 
Loading...