This version of the page http://photo.ukrinform.ua/ukr/introduce/?t=fo.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-08-14. The original page over time could change.
Фотослужба УКРІНФОРМу - оперативні фотоновини з України та закордону, ексклюзивні, архівні фото, дос'є

 

Укрінформ-новини

Прес-центр

Ділова Україна

Україна-2012

Країни світу

Новини ПАНІА

Web-архів
 

  

     Олег Миколайович Маркевич, завідувач редакції підготовки оперативної фотоінформації.

Закінчив факультет журналістики (відділення фотожурналістики) Київського державного університету імені Тараса Шевченка у 1984 р. Працював фотокореспондентом у редакціях газет "Молода гвардія", "Комсомольское знамя" ("Независимость"), "Президентський вісник".

З жовтня 2003 р. - фотокореспондент УКРІНФОРМу, з 2006 р. - завідувач редакції.

Тел.: (044) 279-30-45.

 
 

    Орлов Валерій Юрійович, - заступник завідувача редакції підготовки оперативної фотоінформації.

Досвідчений майстер фотосправи, знаний у широких колах фотожурналістики, багато років віддав улюбленій справі. Член Національної спілки журналістів з 1978 року та Національної спілки фотохудожників з 1989 року. Фотографію вибрав у якості одного із засобів вираження власного світогляду, бачення і відображення розмаїття життя у всіх його проявах: від буднів і трудових звершень людей різних професій до урочистості і радості святкових днів країни, від окремих моментів буття до глобальних подій нашого зламного часу.

Робота на посаді заступника завідувача редакції у Головній редакції підготовки та поширення фотовідеоінформації вимагає грунтовних професійних знань, швидкої реакції на події, вміння передбачити ситуацію і відчути актуальність моменту - усім цим Валерій Юрійович володіє повною мірою, вкладаючи у справу весь свій досвід, усю душу.

Тел.: (044) 244-90-64

 

    Робочі моменти фотохроніки: працюємо наполегливо та весело.

 
Loading...