This version of the page http://www.1plus1.ua/watch/films/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-08-12. The original page over time could change.
Фільми
Новини з TCH.ua Тільки кохання Суперзірка Міняю жінку ТВ КІНО 15 років 1+1 CITI ТЕТ
понеділок
21:05

Подарунок

Що буде, якщо ви отримаєте подарунок, який виконає всі ваші бажання? Подарунок, від якого ви не зможете відмовитися, та за який вам доведеться поплатитися. Звичайному хлопцеві Максу Пітерсону доля робить саме такий подарунок. Його життя круто змінюється... Та як довго він зможе насолоджуватися щастям і яку ціну доведеться за нього заплатити?

вівторок
10:55

Вітер у вербах

Екранізація класичної казки Кеннета Ґрема тепер дає глядачеві змогу самому взяти участь у кумедних та іноді небезпечних пригодах чотирьох вірних друзів — урятувати будинок Крота від землетрусу, звільнити Жабку з тюрми та перемогти у битві підступних Ласиць.

вівторок
21:10

Мисливці за скарбами

У центрі розповіді – двоє братів, Томас і Джек, які разом з батьком промишляють пошуком скарбів у напівзатоплених містах. На доручення Ватикану і за велінням долі вони беруть участь у пошуках легендарного скіпетра Собека, єгипетського бога води, який у сиву давнину дав Мойсеєві владу над водною стихією.

Білосніжка

Народження чарівної Білосніжки затьмарила смерть її матері. Тепер батько Джон має знайти для дитини молоко. Але дівчинку-янгола врятовано: батько розтопив своїми слізьми замерзлого чарівника, який пообіцяв на знак подяки виконати три бажання Джона… Проте «злий геній» має підступний план.

середа
21:10

Вайверн. Крилатий дракон

Готуючись до щорічного святкування літнього сонцестояння, містечко Бівер Міллз на Алясці стає кривавим пасовиськом для крилатого дракона, який дрімав серед криги до перших сонячних променів. Звільнене з крижаної тюрми чудовисько починає полювання на людей, а в гнізді підростає крилате потомство...

четвер
09:10

Снігова королева

Після смерті матері Герта та її батько самі утримують невеличкий готель. Для самотньої Герти єдиною радістю є дружба з юнаком Каєм. Якось уночі в готель приїжджає невідома гостя у хутрі та діамантах. Наступного дня вона зникає разом із Каєм. І тоді Герта вирушає на пошуки коханого.

четвер
21:05

Нашестя монстрів

Герой фільму прийшов до тями... у павутинні. Трохи пізніше він усвідомить, що світ захопили гігантські комахи-інородці. І тоді, зібравши групу невдах, таких, як і він, почне боротьбу за виживання проти іншопланетних паразитів.

п'ятниця
10:45

П‘ятеро дітей і чаклунство

Усе за законами жанру: якщо існує заборонена кімната, діти обов’язково туди залізуть. Але це, насправді, не так вже й погано. І чудовиська, ув’язнені в таких кутках, не обов’язково злі.

п'ятниця
20:05

Вавилон н. е.

У далекому майбутньому найманець Туроп з Нової Сербії отримує завдання відконвоювати дівчину з монгольського монастиря в Нью-Йорк. Його шлях лежить через Казахстан, Далекий Схід і Берингову протоку.

п'ятниця
22:05

Планета мавп

2029 рік. На гігантській космічній станції астронавт Лео Девідсон навчає мавп керувати літальними апаратами.  Пройшовши крізь тунель, він робить стрибок у часі і потрапляє на невідому планету, де цивілізація войовничих мавп перетворила людей на своїх рабів.

п'ятниця
00:25

Відкрите море

Молоде подружжя відпочиває на Багами. Сюзан і Деніел замовляють місця на катері для любителів пірнати. Та прекрасне занурення закінчується кошмаром. Піднявшись на поверхню, герої дізнаються, що катер покинув їх у відкритому морі. І тут з’являється зграя акул...

субота
11:40

Конан-варвар

У дитинстві Конан став свідком того, як його батьків жорстоко вбив безжальний Тулса Дум. Його ошалілі від запаху крові солдати розорили та спалили рідне селище Конана. Хлопчик виростає у рабстві і перетворюється на непереможного воїна з неймовірною силою.

субота
14:20

Конан-руйнівник

Ідеальна картина в жанрі фентезі з мечами і чарівниками. Сексапільна королева наймає Конана супроводжувати принцесу в далекий замок, де зберігається коштовний камінь, здатний вивільнити потужні і незвідані сили...

субота
17:25

Так буває

Кіру з дитиною покинув чоловік – банальна історія для людства, трагічна для нашої героїні. Але минають роки, гіркота зради вже не ятрить душі. Новий залицяльник Вадим, інтелігентний і порядний, пропонує жінці руку й серце. Аж тут на порозі Кіриної квартири з’являється блудний чоловік Олексій...

субота
22:15

Муха

Водій-далекобійник Федір Мухін – переконаний холостяк. Жінки його люблять, а він пам’ятає далеко не всіх, з ким його звела доля. Не пам’ятає він і вчительки Маші з маленького уральського містечка, від якої якось отримує телеграму з проханням терміново приїхати. Смертельно хвора Маша помирає, не дочекавшись його, а Федорові дістаються ключі від будинку і дочка, Муха, важка дитина з купою проблем.

субота
00:30

Зозуля

Вересень 1944 року, кілька днів до виходу Фінляндії з Другої світової війни. Фінському снайперу-смертнику Вейко, прикутому до скелі, вдається звільнитися від ланцюгів. Капітан Радянської армії Іван, заарештований СМЕРШем, теж дивом вижив. Солдатів армій ворогів прихистила у себе на хуторі саамка Анні.

неділя
11:25

Магічна книга та дракон

Ліллі була звичайною 10-річною дівчинкою, поки в її кімнаті дивовижним чином не з’явилася Чарівна Книга. Хранитель книги,  веселий дракончик Гектор,  розповів Ліллі, що вона обрана наслідницею на трон Чарівниці, але перед цим дівчинка має довести, що гідна цієї честі. Разом їм доведеться пройти через безліч небезпек і пережити незабутні пригоди!

неділя
17:25

Якщо ти мене чуєш

Головна героїня Лариса – успішна в кар’єрі, та самотня в особистому житті жінка за тридцять. Якось Лариса зустрічає Геру, який свого часу зламав їй життя. Вона швиденько тікає від "колишнього" у відрядження у Крим. Там, щоправда, ледь не гине... Її рятує мовчазний красень-герой, у якого Лариса, певна річ, закохається до нестями.

Зараз на екранi

04:30 Закон та порядок-2. Відділ...
05:15 Шалений янгол
06:00 Служба розшуку дітей
ТВ програма

Опитування

Де ви проведете відпустку цього літа?
+1
в Європі
+1
в Криму
+1
в Туреччині або Єгипті
+1
на дачі
+1
на курортах Сходу
+1
на міському пляжі
+1
на островах
Де провести відпустку?
 

Новини ТСН.ua

23:10 Табачник відзвітував перед Януковичем

Янукович вислухав звіт Табачника про підготовку до нового навчального року

22:57 Збірна України зіграла внічию з віце-чемпіонами світу
22:54 "Ніжинські спортсмени" ловили наркодилерів і чинили самосуд (відео)
22:34 На Донеччині вибухнув морг, частина лікарні згоріла (відео)
22:26 УЄФА: Україна проведе фантастичний чемпіонат Європи
22:15 У Казахстані війська штурмують захоплену ув'язненими колонію
21:56 Збірна Росії виграла перший матч під керівництвом Адвокаата
21:35 У Черкасах на заводі сталася велика пожежа, ніхто не постраждав
21:17 Військово-транспортна авіація стежитиме за лісовими пожежами
21:17 Росія виграла Кубок Лобановського

Вiдео

Анонси

Дніпро - Металіст

Субота, 14 серпня: Дніпро (Дніпропет...

Міняю жінку: кастинг

"1+1" оголошує кастинг на участь...

Без мандата

На каналі «1+1» стартує нове унікаль...
Бiльше вiдео
Програми

Ілюзія безпеки

Наше життя звичне, але не завжди...

Світське життя

Гарні люди, вбрання "от кутюр", вели...

Анатомія слави

Вони знають, що таке розпач. І знают...
Бiльше вiдео
Серiали

Маргоша 3

Восени глядачі каналу "1+1" знову...

Анжеліка

Її життя – казка, яка… не дає спокою...

Закон та порядок-2. Відділ...

Серіал розповідає про роботу спеціал...
Бiльше вiдео
Фiльми

Мисливці за скарбами

У центрі розповіді – двоє братів,...

Кіно на "1+1"

Дивіться фільми цього тижня. Дізнайс...

Вайверн. Крилатий дракон

Готуючись до щорічного святкування...
Бiльше вiдео
LIVE

12.08 17:15 ТСН

Найважливіші та найцікавіші події...

12.08 19:25 Погода

Що взяти із собою сьогодні —...

12.08 19:30 ТСН

Найважливіші та найцікавіші події...
Бiльше вiдео

Про канал

Загальна інформація Новини Ведучі

Робота в 1+1

Надіслати резюме Вакансії

Реклама

Чому 1+1 Реклама на сайті

1+1 International

Загальна інформація Супутник Програми

Проекти

Політичні проекти Кінопроекти Соціальні проекти
Розгорнути
© 2009 ТРК "Студiя 1+1". Усi права захищенi.
Будь-яке копiювання, публiкацiя, передрук чи наступне поширення iнформацiї суворо забороняється.

Также читайте наши новости на русскоязычной версии сайта.