This version of the page http://photo.ukrinform.ua/ukr/autors/?t=mad-t.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-08-11. The original page over time could change.
Фотослужба УКРІНФОРМу - оперативні фотоновини з України та закордону, ексклюзивні, архівні фото, дос'є

 

Укрінформ-новини

Прес-центр

Ділова Україна

Україна-2012

Країни світу

Новини ПАНІА

Web-архів
 


МАДІЄВСКИЙ В'ячеслав.


    В 1977 році закінчив Харківський політехнічний інститут. Працював науковим співробітником в інституті Академії наук України. Професійна діяльність була пов'язана з розробкою і випробуваннями спеціальної водолазної техніки.
    Серйозний інтерес до фотографічної творчості виник у зв'язку із захопленням підводними зйомками.
    З 1981 року займається фотографією професійно. У особистому архіві є матеріали по Азовському, Білому, Чорному, Японському морю, фотороботи, виконані під час занурень в озері Байкал і інших прісноводих водоймищах. У 1981 році спільно з колегами заснував єдиний тоді в СРСР "Клуб підводних фотографів". Лауреат всесоюзних і міжнародних виставок. Авторські роботи експонувалися в Польщі, Чехії, Германії, Литві, Латвії, Росії і інших країнах. Найбільш значна робота – фотоальбом "Здрастуй, море!", опублікований в 1989 році видавництвом "Мистецтво". Член Союзу фотохудожників України.
    З 1985 по 1991 р. співробітничав як фотокореспондент з Українським науково-популярним журналом "Наука і Суспільство" (м. Київ ). З 1991 по 2005 р. працював власним кореспондентом Українського автомобільного журналу "Сигнал". З 2006 р. – фотокореспондент "Укрінформу".



Loading...